Pages:
Author

Topic: UNICEF Kripto Para Madenciliği Yaparak Yardım Toplayacak - page 3. (Read 379 times)

full member
Activity: 714
Merit: 125
İhtiyaç sahiplerine fon toplamak her ne şekilde olursa olsun gayet güzel hele ki bir de kripto para piyasasını bu amaca yöneltmek çok daha olumlu bir gelişme, reklam yönü de var.
member
Activity: 224
Merit: 10
Oldukca mantikli artik insanlar her isini teknolojik seylerle yapiyor neden bagislari icinde bunu kullanmasinlar. Bu durum yayginlasacaktir.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Çok beğendim bu fikri. Saçma sapan şeylerle kripto paraları karalamak isteyen kesimler için antitez gibi olmuş. Fikir güzel, amaç güzel. Gerçekten takdir ettim Unicef’i Smiley
member
Activity: 224
Gerçekten çok yaratıcı bir fikir ve çok güzel bir amaca hizmet ediyor. Dijital paralara karşı olan güvensizliği bir nebze kırabilecek bir hamle.
Umarım haber doğrudur ve bu tarz kaliteli gelişmelerle daha fazla karşılaşırız.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
UNICEF'in  Kripto para madenciliği yaparak yardım toplamak istemesini gerçekten çok yaratıcı ve bir o kadarda yararlı olduğunu düşünüyorum , düşünsenize donanımlı bir bilgisayarım var ve işim olmadığı bir zamanda bilgisayarımı sadece açık tutmuş olmam ile birilerine yardım yapabileceğim bu sağlıklı çalışırsa bundan büyük sevap olmaz .
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Bence göstermelik bir şey. Unicef in böyle bir şeye ithiyacı yok. Ben anlam veremedim. Evet revaçta bir piyasa ama zaten insanların çoğu olumsuz bakıyor olaya. Bunlarla olumlu düşünce aşılanacağını düşünmüyorum.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Şimdiye kadar kullanıcılardan izin dahi alınmadan yapılan madencilik yöntemini kullanarak, izin alarak, kullanıcıların  bilgisayarları üzerinden yardım amacıyla kripto para madenciliği yapmak isteyen Unicef, bu teşebbüsü ile kripto paraların iyi amaçlarla da kullanılabileceği konusunda iyi örnek olacaktır. Umarım bu şekilde daha fazla çocuğa sağlık ve umut götürebilirler.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Kripto paralar sonunda bir yardım ile anılacak.  Belki Kötü yaklaşanlar bu durumdan sonra iyi bir şeyler içinde kullanılabilceğini görür ve fikirlerini biraz olsun değiştirebilirler.
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Kripto paralar geelde kara para aklama veya terörü finanse için kullanıldığı söylentileriyle sürekli bir güven azalması yaşıyor ve yasaklamalar geliyor. Ama böyle bir yardım toplama projesinde kullanılırsa çok olumlu dönüşler alabilir.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bilgisayarımız düzgün çalışıyor bir de sizin yükünüzü çekecek  Roll Eyes normal bir şekilde kripto paralar ile de yardım alacağınızı duyurun olsun bitsin öyle daha fazla yardım toplayabilirler cidden.
member
Activity: 462
Kripto para madenciliğinin iyi şekilde anılması için bu gelişme inanılmaz güzel bir gelişme.
Tüm dünya tarafından saygı gören UNICEF böyle bir düşünceyi hayata geçirerek iyi miktarda bağışlar toplayacaktır.
newbie
Activity: 100
Merit: 0
Haver doğru ise bitcoin açısından süper bir gelişme. Bu kadar büyük bir yardım kuruluşunun bitcoine güvendiğini gösterir lakin dedikleri yöntem ile kazım yapmak be kadar işe yarar işte onu bilemiyorum Smiley
jr. member
Activity: 43
Merit: 2
Bende madencilik yapmıyorum ama gerçekte güzel ve mantıklı düşünülmüş bir olay.
member
Activity: 252
valla çok güzel düşünülmüş. ben madencilik yapamıyordum bilgisayarımda devamlı açık zaten. kenarda açık kalsın site zararı olmaz bana fakat sitede işlemci gücünü ayarlama imkanı yok sanırım. siteye girince doğrudan start donate çıkıyor. başka da bir şey yok.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
eğer becerilebilirse güzel bir fikir . bilgisayarı yormayacak şekilde o websitesi açık kalırsa güzel bir  üretimle destek olunabilir . birçok websitesi izinsiz şekilde işlemci gücünü kullanıyor zaten , bu şekilde en azından faydalı bir yere gitmiş olur.
newbie
Activity: 96
Merit: 0
Bu tarz organizasyonlar çoğalırsa en azından kripto madenciliğine ve kripto paraya karşı olan tutum bir nebzede olsa yumuşayacaktır böyle güzel haberlere ihtiyacımız var Smiley
member
Activity: 308
eğer doğruysa büyük bir şirketin güvendiği ve yine yardım yapacak bir çok büyük şirketin kullanacağı bir yöntem olacaktır. güzel haberler bunlar
member
Activity: 308
Kripto para piyasası için güzel bir haber. Çünkü dijital paralara karşı bir güvensizlik var hala, eğer güvensiz olsalar niye unicef madencilik yaptırarak dijital para bağışı alsın? Bağış yapmanın yeni bir yolu açılmış oldu unicef sayesinde.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
UNICEF, destek vermek isteyen kişilerin bilgisayarlarından işlem gücü toplayarak kripto para madenciliği yapmayı, bu sayede de bağış toplamayı amaçlıyor.

Unicef bu amaç doğrultusunda, “The Hope Page” isimli bir internet sayfası açarak, gönüllü olan site ziyaretçilerinin bilgisayarlarından işlem gücü toplayarak kripto para birimi madenciliği yapacak. ITnews Avustralya yaptığı bir haberde, kâr amacı gütmeyen bu girişim sayesinde, yardıma muhtaç çocuklara yardım etmek isteyen kişilerin internette dolaştıkları sırada yalnızca bir internet sayfasını açarak onlara yardım eli uzatabileceklerini belirtti.

Unicef’in internet sitesinde yapmış olduğu açıklamaya göre, Hope Page’i ziyaret eden kullanıcılar kripto para madenciliği için ne kadar işlemci gücü vermek istediklerine kendileri karar vererek siteye bildirecekler. Sitede ne kadar uzun süre kalırlarsa o kadar çok kripto para elde edilmiş olacak.

Unicef’ten yapılan açıklamada, “Site üzerinden gerçekleştirilen madencilik, bilgisayarınız için tamamen güvenli. Eğer güç tüketimi hakkında endişeleriniz varsa, onu da sitemiz üzerinden bağışlamak istediğiniz işlemci gücünüzü düşürerek, güç tasarruf edebilirsiniz.” ifadeleri yer aldı.

Bu şekilde yapılan madencilik faaliyetinden elde edilen her türlü kripto para birimi, resmi para birimine çevrilerek Unicef Avustralya‘ya bağışlanacak. Böylece Unicef, dünya çapında çocukların yaşamı için gerekli olan içme suyu, yemek ve aşı gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayabilecek.

Tarayıcıda gerçekleştirilen bu kripto para madenciliği programında, Coinhive API, AuthedMine ve Monero kripto para madenciliği yapmak için kullanılan sistemlerin optimize edilmiş bir versiyonu kullanılıyor.

Unicef Avustralya’nın bağış toplama ve iletişimden yetkili yöneticisi Jennifer Tierney ise, kurumlarının gelişmekte olan bu teknolojileri kullanarak insanlık sorunları için farkındalık oluşturabileceklerini belirtti. Aynı zamanda, bu tür teknolojiler fayda sağlayarak ve yardıma muhtaç çocuklara yardım amacıyla da kullanılabileceğini dile getirdi.

An itibari ile internet sitesine bu amaç doğrultusunda bağışta bulunan 1,900’den fazla kişi bulunuyor.

Kaynak: coindesk.com
Pages:
Jump to: