Pages:
Author

Topic: Ünlü yatırımcıların önemli sözleri - page 2. (Read 1207 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Warren Buffet'ın
-" Risk siz ne yaptığınızı bilmiyorsanız vardır."Çok sevdiğim bir sözü açıkcası tamda bizim piyasa için söylenmiş gibi burada çoğu kişiye tek cümle ile ders vermek gibi bir durum. Çok ilham verici olmuş.Teşekkürler.
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
Zengin olunca izdesöylesek bizdenden önemli sözler diye bahsederler parayı bulalımda ondan sonrasına bakalım bence en iyisi o diğer türlü bunları örnek alsam nolcak param olmadıktan sonra?
full member
Activity: 490
Merit: 105
valla şuan piyasada elbette tedbiri elden bırakmaya gelmiyor yani bütün paranızla altlara gelmek riskli hem btc hem altlarda dengeli dağıtılırsa iyi olur
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Herkes satarken satın al herkes alırken sat sözü her durumda işe yaramaz diye düşünüyorum. Piyasa öyle değişken olabiliyorki FUD ile satış başlayınca satın almak zarar getirir eğer yeterince beklemeyi bilmezsen.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
En popüler olanı herkes satarken al alırken sat en azından benim hoşuma giden söz bu. Bu tür yatırımcılar hep yıllar boyu edindikleri bilgileri aktardılar. Bizlerde bu sözlerden ders çıkarmalıyızki pişman olmayalım.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
doğrudur para parayı çeker ama yanında zeka ve fırsatlardan anında yaralanma özelliği olmalı piyasayı iyi okuyanlar kazanmayı bilir bugün karamsar olanlar yarının cazip olanaklarını farkedemeyenler.
jr. member
Activity: 322
çok güzel bir paylaşım olmuş bu. anonim de olsa şunu söylemek istiyorum ben de. para parayı çeker. emek olmadan yemek olmaz.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Herkes guzel sozler soyluyor,  efsane laflarda var aralarinda.  Benim en sevdigim laf ve her zaman aklimin bir kosesinde olan
Beklenti satin alinir,  gerceklesince satilir.
member
Activity: 448
Merit: 17
Çok işlem cidden kazandırmıyor önemli olan az işlem ile büyük kazannmak yadah hold yapıp büyük kazanmak yoksa sonumuz iyi değil bizim en iyi bildiğimiz bence hold lamak trade işlemle olcak iş değil bunlar çünkü
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Binlerce insan denedi ve kanıtlar da ortada. Ne kadar çok işlem yaparsanız, o kadar az kazanırsınız. Bu bayağı doğru bir söz trade yaparak bu işten çok ekmek yemek maalesef mümkün değil, çok kazananların hikayesine bakılırsa genellikle şans faktörü var, ya doğru ata oynamayı bir şekilde becermişler ya da bitcoinin ilk yıllarında bir şekilde alıp unutmuşlar.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Oldukça anlamlı sözler ve borsa ile alakalı olması ayrıca ilgimi çekti bir çoğuda haklı sözler. İlgiyle okudum paylaşım iöin teşekkür ederim..
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
- Eğer bir hisse senedine 10 yıl sahip olmaya razı değilseniz, 10 dakika bile sahip olmayın.

Aslında bu ne kadar doğru bir söz. Benim gibi eğer coinin ne yaptığı ile çok ilgileniyorsanız, genellikle o coini 10 yıl beklemeye de razısınız demektir. Ülkemizde çoğu kişi, aldığı coini bırakın 10 yılı, 1 yıl tutsa ağlamaya başlıyor. Yok çıkmadı, yok öldürdü, yok şöyle oldu. Arkadaş bunu arsa gibi düşüneceksin, senin aldığın arsadan direk yol geçer mi? geçmez. Sabreden kazanır.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
muhtşem
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
-Binlerce insan denedi ve kanıtlar da ortada. Ne kadar çok işlem yaparsanız, o kadar az kazanırsınız.
Bazı şeyler sadece zaman gerektirir.-

Çok doğru sözler bana göre, piyasada oyun kurucu değiliz zira. Zamanı geldiğinde fiyat yükselir o esnada kârımızı kapıp kaçabilirsek ne alâ.

jr. member
Güzel toparlamışsınız ellerinize sağlık.İlham verici sözler ve cümleler mevcut.Yatırım aslında bir disiplin işi.Ancak bu piyasada hareketler çok sert.Malesef disiplinli hareket edemiyoruz.
member
Activity: 191
October 03, 2018, 01:57:53 PM
Elinize sağlık güzel bi konu olmuş Smiley

Özellikle dikkatimi çeken ise ;
"Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir."

Gerek ico larda gerekse marketden alım yaptıgımız bırcok coin de sabırsızlıklar sebebiyle zararlar çoğalabiliyor. Başka bir sözünde de olduğu gibi 10 sene tutmayacaksan 10 dk da tutmanın anlamı yok gerçekten..
Herkesin hayallerindeki fiyatlara gelene kadar coinleri tutma sabrı olur inş.

Teşekkürler
member
Activity: 519
Merit: 16
October 03, 2018, 01:30:11 PM
Charles Ellis'in  aşağıdaki açıklaması da piyasalar için çok önemli bence. Piyasada kimlerle yarıştığımızın ve kimlere karşı pozisyon açtığımızın farkında değiliz bence.

"Watch a pro football game, and it's obvious the guys on the field are far faster, stronger and more willing to bear and inflict pain than you are. Surely you would say, 'I don't want to play against those guys!'

Well, 90% of stock market volume is done by institutions, and half of that is done by the world's 50 largest investment firms, deeply committed, vastly well prepared ? the smartest sons of bitches in the world working their tails off all day long. You know what? I don't want to play against those guys either."

https://www.ii.co.uk/discussion/t/the-enemy/788234
newbie
Activity: 57
Merit: 0
zarrab
...spu ile memurun bahşişini başında verin.

jet fadıl
Allah jetpaya ortak

bitcoinmagduru
bitcoin alma yaya kalırsın, arsa al yayılırsın
jr. member
Activity: 532
October 03, 2018, 12:52:39 PM
Güzel bir derleme olmuş. Böyle güzel ve hikmetli sözler okumak hakikaten insana özgüven veriyor.
member
October 03, 2018, 12:39:39 PM
Güzel bir düzenleme ile güzel bir yazı olmuş. Emeklerinize sağlık konu da iştah açıcı. Sonuçta hepimiz burada bir şeyler kazanmak için bulunuyoruz. Okuyanlara ışık tutacağına inanıyorum.
Pages:
Jump to: