Pages:
Author

Topic: [Unofficial Bulletin] Hdac | Bilgi ve spekülasyon alanı - page 14. (Read 6626 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ronaldinho Soccer Coin projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Efsanevi futbolcu futbol ve eSpor hayranlarını dünyanın dört bir yanından birleştirmek üzere, hadi tartışalım: https://bitcointalksearch.org/topic/annico-ronaldinho-soccer-coin-creating-a-key-coin-for-soccer-world-4727450
Lan dallama, gördüğün her yere yazıp duruyorsun, bence biz senin olmayan beyninin kafatası boşluğuna hangimiz önce sıçacağız diye anlaşmak için tartışalım. Ne kadar mal varsa doluştu foruma.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Neo, Wan, Nano, Hdac. Düşmez düşmez dedim hepsi düştü, daha da düşecekler mi bilmiyorum ama gidişat fena Cheesy
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Guzel gelismeler oluyor yavastan hdac alma zamanidir diye dusunuyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Hdac ve Dream Chain yeni bir gayrimenkul projesi için partnerlik imzaladı.

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
İnşallah bu proje yatırımı olan veya elinde bountyden gelen tokeni olan herkesin beklentisini karşılar. Piyasada doğru düzgün şeyler görmeye hasret kaldık. Benim ekstra yatırımım olmadığı halde Ico devamında güzel haberler almak motivasyonumu yükseltiyor. Piyasanın en saçma dönemini yaşıyoruz.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Hele şükür göndermişler. Sonunda şu bounty baskısından kurtuldu ekip. Bu community'nin bir başarısı oldu, usanmadan yılmadan herkes mail, bildiri yağmuruna tuttu ekibi. Artık proje ve reklama çok daha ağırlık verip odaklanmalılar.
sr. member
Activity: 518
Piyasa koşulları hold için zorluyor herkesi. Daha mantıklı bir şey yok şu an için, Hdac mükemmel yatırım almıştı ve çok eksiksiz bir yasal prosedür işlemeye çalıştılar. O yüzden güveniyorum moral bozmak yok.
member
Activity: 406
Merit: 11
Banada bir miktar gelmiş, şu anki fiyatı ile pek birşey etmiyor. Cüzdanda duracak.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Doğruya doğru, anlık fiyat biraz üzdü ama nasılsa zaten asla çıkış yapmayıp uzun süredir  beklediğim bir moddayım. Hdac için de bekleyeceğiz mecbur.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Aylardır bekleyen herkese hayırlı uğurlu olsun. Hdac bu piyasa şartlarında şu an asla elden çıkarılacak bir coin değil. Piyasa biraz toparlayana kadar beklemekte fayda var sonra çok üzülürsünüz Smiley
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
evet yatırmışlar hiç yoktan iyidir bunada şükür. fiyatı halen çok ucuz olsada bu piyasa şartlarında buna yatırım yapmak her babayiğidin harcı değil.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Banada geldi bir miktar. Bountyleri dağıtmaya başladılar bilginize arkadaşlar. Piyasanın şu anki durumunda HDAC gibi büyük bir coini sadece bountysi yüzünden aşağılarsak yatırımcı kaçırmış oluruz. Söylemlerimizi dikkatli seçelim.

Demek sonunda dağıttılar hocam sevindim valla adına yılan hikayesine dönmüştü bunun bountyside neyse emeğiniz boşa gitmedi.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
bounty katilmamistim ama gelen arkadaslara sevindim bu projenin basarili olmasini cok istiyorum olacaktirda.
member
Activity: 490
Merit: 10
Banada geldi bir miktar. Bountyleri dağıtmaya başladılar bilginize arkadaşlar. Piyasanın şu anki durumunda HDAC gibi büyük bir coini sadece bountysi yüzünden aşağılarsak yatırımcı kaçırmış oluruz. Söylemlerimizi dikkatli seçelim.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bana sabah 159 adet yollamışlar, çok merak edenler vardı. Cüzdanlarınızı kontrol edin.  Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bountyler dagitildi ve dağitim alfabetik olarak devam ediyor.
sr. member
Activity: 434
Böyle zamanda bu kadar başarılı proje, bu kadar iyi ekiple güzel işler yapmışlar. Mis gibi projeyi umarım sırf bounty dağıtım sürecini savsakladıkları için lekelemezler Smiley Ekip bence profesyonelliğiyle çok güven veriyor ama şu an tek sorun ödülü ertelemeleri.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
bounty dağıtmanın neyi zor allah askına , altı üstü basit bir script ile tüm listeye anında bountyi yollayacaksın olup bitecek. yaptıkları ile sadece projenin ihtibarini zedeliyorlar , başka bir sik yaptıkları yok
sr. member
Activity: 448
Enerjiyi tabi bounty ödüllerini düşünmekle harcamasınlar ama bunlar çok kalabalık bir ekip. Öyle 3-5 kişi değiller ki. Şimdiye kadar defalarca ertelemek yerine adam gibi dağıtsalardı herkes için daha iyi olurdu. Umarım bir bildikleri vardır.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Adamlar icoyu bitirdi mi, bitirdi. Deli bir parayı toplayıp ceplerine attılar, şimdi bountycileri mi düşünecekler? Sıfırdan bir sistem yaratıyorsun, enerjini sistemi kusursuz hale getirmek için mi harcarsın yoksa bountyleri dağıtmak için mi? Kaldı ki coinleri gönderseler bile bir borsa dışında satışı da yok. Bence çok fazla takmamak gerekir. Bugün dağıtım yapsalar bana topu topu 400 adet gönderecekler. Geldiği gün satsam 30 dolar bile yapmıyor. Proje bir Hdac olsun da görelim, yoksa gönderdikleri coinin bir değeri de olmayacak. 
Önemli olan ne ettiği değil işte, sözlerinde durup durmadıkları. Bunu belki 1.5 ay önce(ki ötelemelerinde) böyle söylemezdim ama şu andaki tavırları puştluktan başka bir şey değil, üstelik sıkıntı bu kadarla bitmiyor (Matthias9515 sağolsun, her gelişmeyi tek noktadan takip edebiliyoruz), yatırımcılar bunların ofislerini bastı (başka kibar ifadeler kullanıldı ama Türkçesi bu), herhalde "niye bountyleri göndermiyorsunuz?" demek için yapmadılar, büyük paralar koydukları projede önemli sıkıntılar gördüler ki böyle yaptılar.
Pages:
Jump to: