Bir arkadasım vasitasıyla hdac aldık beraber, Bounty hakkında hiç bir bilgim yok,nasıl katılınır,nasıl kazanılır(insan x10 zarar edince üçü beşi kovalıyor işte )
Selam, bir coini tepeden satın alan birine sadece dipten daha fazla satın alarak maliyeti düşürmesini tavsiye edebilirim fakat Bitcoin'in bile geleceğinin sorgulandığı bir ortamda yatırım tavsiyesi vermem mümkün değil. Hdac'ın bounty kampanyası Kasım 2017'de oldu ve aşağı yukarı Aralık'ta bitti diye hatırlıyorum yani şu an için katılabileceğin herhangi bir ödül programı bulunmuyor. Senin yapman gereken tek şey maliyetini hesapladıktan sonra sabretmek, proje daha yolun başında ve dAppslar sayesinde uzun vadede çok şey başaracağını düşünüyorum. Hdac şu an için bir çok gelişme kaydetse de daha IoT kontratları bile gelmedi en azından Aralık 2018'i bekle bana teşekkür edeceksin, umarım zararın olmaz. 1000 satoshi'ye kadar satın aldığınız her Hdac 2019 için bedava sayılabilir. Başka sorun varsa Telegram'da Hdac için bir grup oluşturduk, daha sağlıklı yanıt alabilirsin.
https://t.me/hdac_tr