Bu kadar düşmesi bile hdac için çok yüksek, adamlar prede deli satış yaptılar, bir ara telegramda görmüştüm satılan değerleri 1 btc ye karşılık 50k token falanmıydı neydi bilenler vardır mutlaka. Bence ödüllerle birlikte hdac tam çöp olacaktır, helbiz ile aynı sonu yaşayacak
Sadece mesaj kasmak için yorum yapmayın, helbiz ne amk :d
Private-sale'de satilan tokenler bile 1 BTC 36000 Hdac olucak şekilde Bibox ve Bithumb'a satıldı. Diğer private saleler ise Guney Koreli şirketlere 1 BTC 32000 Hdac olucak şekilde satıldı. ICO'da 1 BTC 22000 Hdac'tı ayrıca dağıtılacak Hdac ödülü miktarı toplam satılan miktarin %0.05'i dir.. Bu projeye çöp olacak demek çok garibime gidiyor çünkü Hyundai Motors'un eski Ceosu tarafından Hyundai BS&C (Hyundai'nin Bilişim Sistemleri Şirketi) tarafından geliştirilen bir ödeme sistemi platformu.
Kendi fiziksel cuzdanlarini (Hd-kasse), dijital cuzdanlarini (hdac wallet), hdac blockchaini, dijital varlik atmlerini, şifre saklama donanimlarini urettiler. Bithumb'un ve Bibox'un resmi partnerleri ayrıca Dexko adında bir Guney Kore borsasi olusturdular, borsayı ise Bibox ile birlikte geliştirdiler. Steemit'in Güney Kore versiyonunu yaptilar (Hdacvalue), tüm dünyada izlenen Dunya Kupasına ITV kanalinda her maçta reklam verdiler (15 Temmuz'a kadar devam ediyor), tum dunyada izlenen (Digiturk'te bile var) Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarına atletizm, formula 1, araba yarisi, futbol, tenis, bisiklet yarislarinda reklam verdiler..
anlamiyorum. çöp olmamasi için Pundi X gibi pos cihazi üreten bir ERC20 tokeni mi olmasi gerekiyordu?
Herifler Japonya IT Haftasında ürünlerinin prototipini gosterdiler. Hdac çok buyuk bir proje, blokzincir teknolojisinin gerçek hayatta kullanimina tanik oluyoruz, arabalara bile entegre edilen blokzincirle calisan Intel Realsense yüz tanima cihazlari var.
Fiyat ne olur bilmem, 10x'ten fazlasini beklemiyorum, ekip hayal satmiyor, her şey ortada ve fiyatta spekulasyon yapmak istediklerini de zannetmiyorum. akli basinda insanlar şu saatten sonra bir web tasarimi üzerine hayal satan projelere yatirim yapmaz.
Hdac geliyor, blokzinciri gercek hayata entegre ediyor.. cihazlar uretildi bile amerika, japonya ve guney kore'de satiliyor.
dedigim gibi fiyat pundi x gibi 30x yapmaz cunku Hdac'in aptal twitter fenomeni destekcileri yok, akli basinda insanlar burada. Ben bu piyasanin sacmaliklarini 3 ay once gordum şu an bitcoin disinda hicbir coinim yok bir tek Hdac var. insanlara hayal satiyorlar, burda hayal yok gerçekler var.