Bugüne kadar hangi projenin fiziksel anlamda ortaya bir şeyler koyabildiğini gördünüz?
Hyundai sadece bir kripto para değil arkasında Hyundai Motors olmasa dahi Hyundai adında köklü bir firma var. Her şeyden önce Hyundai BS&C 1993 yılında kurulmuş köklü bir bilişim firması. Şu ana kadar FINMA'ya başvuran ve İsviçre'nin kanunlarına uyan tek kripto para olduğunu da belirtmekte fayda var.
Ben private sale'de sattıkları bonuslu coinler nedeniyle token sale'ye katılmadım fakat Matthias'ın da dediği gibi private-sale'nin altından alım yapmaya başladım. Bu fiyatları şu an çok normal karşılıyorum ve elime geçen her kuruş parayla Hdac satın almaya devam ediyorum. Bu mesajım sakın bir yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın fakat 2009'dan beri gerçek hayatta işlev görmüş kaç proje gördünüz?
https://www.youtube.com/watch?v=N0eEoEGEz-4&feature=youtu.beHerifler blokzinciri teknolojisiyle çalışan ağır sanayi cihazları için bir prototip üretmiş sadece bunlarla sınırlı kalmayıp kendi blokzincirlerini, borsalarını, fiziksel cüzdanlarını, dijital cüzdanlarını, kripto para ATMlerini, Hdacvalue adında haber portalını üretmişler.
Ben bu projenin değerinin iki, üç yıl sonra anlaşılacağına inanıyorum özellikle Hyundai kasse dijital cüzdanının yaygınlaşmasıyla beraber insanlar daha fazla Hdac satın almak isteyecek.. Benim düşünceme göre ekip FINMA'dan henüz onay gelmediği için resmi olarak borsalarda listelenemiyor fakat onay geldikten sonra uzun bir süre 1 ya da belki de 2 yıl regülasyonlardan en az etkilenecek kriptopara olduğunu unutmayın.
FINMA'nın onayıyla beraber Hyundai DAC regülasyon döneminin yıldızı olabilir, demedi demeyin.
Valla hocam çok güzel yazdın, eline sağlık. Bu konunun takipçisi olan birilerini görmek çok güzel, ben kimseye yatırım tavsiyesi vermek istemiyorum ve bu konuyu sadece bir günlük olarak kullanıyorum. Ben projenin devamlı takipçisiyim ve takip ettiğimde karşılaştığım şeyleri bu konunun içeriğine yazıyorum. Şu an bir düşüş piyasasındayız ve yatırımlarımızı uzun vadeli olarak yapmak gerekiyor işin aslı şu an Bitcoin ve kriptoparalara yatırım yapmak çok ama çok riskli inanın eğer bu piyasadan belli bir miktar para kazanıp cebime koymamış olsaydım bugün ne Bitcoin'e ne de Hdac'a yatırım yapabilecek cesaretim olurdu..
Benim Hdac'ı takip etmemin üç büyük sebebi var.
1. Sizin de dediğiniz gibi 1993'den beri kurulan köklü bir firma
2. Günlük hayatta kullanılacak ürünleri üreten ilk proje
3. FINMA onayıyla beraber regülasyonu ufak tefek sıyrıklarla atlatan tek proje.. Belki de Hdac'tan sonra her proje FINMA gibi kuruluşlara başvurmaya başlayacak ama o ilk olmanın tadını çıkartacak.