deneyelim.
10 dolar da ben katılayım. bak şimdiden 2 yatırımcı buldun bile.
altcoin/usd üzerine eğildiğin zaman hedefindeki coinler ve kullanacağın borsalar sınırlanıyor.
Poloniex de çalıştırıyorsan : Bitcoincash, Ethereum, Ethereum Classic, Monero, Litecoin, Stellar, Ripple, Zcash, Dash, Augur
bittrex de çalıştırıyorsan : Bitcoincash, Ethereum, Ethereum Classic, Monero, Litecoin,, Ripple, Zcash, Dash, Omisego, Neo
yanılıyor muyum?
murathan hocam selamlar
ico ile ilgili gorusmemizden sonraki ilk gorusmemiz bu fon vasıtasıyla oldu:)
bittrexte çalıştırıyorum ve evet haklısınız biraz sınırlanıyor işlemler. Fakat dediğim gibi fiyatların stabil oluşu riskleri en aza indiriyor.
Fakat tabiki 30 coinde çalıştırıyormuş gibi çok miktarda al sat yapmıyor. daha az yapıyor.
ben bir süredir 200 usdt ayırıp her işleme 20 usdt limit belirledim.
20 dolarlık işlemlerden ilk 24 saat içerisinde 1100 ddolar hacimlik işlem yaptı (al-sat toplam 55 işlem)
toplam 2.1 dolar kar etti.
diğer çalıştırdığım gunlerde de aşağı yukarı aynı performansı sergiledi. tabi bu arada ben hep kar miktarını %1-2 civarında tuttuğum için kar oranı dusukte kaldı.
tabi bu arada 200 usdt bota ayırdığım için 200 usdt de başka hesapta tutarak botun terste kaldığı durumlarda (örneğin 302 usdt eth almış ama eth 270 usdt ye kadar dustu burda mudahale edip 280 civarı yine aynı miktarda alım yaparak durumu kurtardım.) alımlara mudahale etmem gerekti.
yani merak edenler için söylüyorum bot mucizeler yaratmıyor ama takip ettiğiniz sürece trade e ayırdığınız zamanda büyük tasarruf sağlıyor.
Ben bi pay 100 usdt demiştim ama sanırım daha ilk fon olduğundan siz 10 usdt hak gördünüz. hiç problem değil. 1 pay 10 usdt olsun. toplayabildiğimiz miktar ile işlemlere başlarız.
ayrıca belirtme gereği duyduğum bir konu var. şu an birisi forumdan (kendisi isterse kimliğini açıklayabilir) ikisi forum dışından ve ben olmak üzere 4 kişilik bir mini fonu yonetiyorum.Bu fona başlayabilirsek kendi mini fonumuzda topladığımız miktara ilave yaparak işlemlere başlayacağım. bunu da bilginize sunarım