Dash ve ethereum nasıl gözünüzün önünde fırladı decred neyi bekliyor? hedef 500$
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Normal. Burada bir ara yardımcı olmaya çalışmıştım. Görüldüğü üzere burada herkes elindeki coini ya da tokeni yazıyor. Ne işe yaradığını, olmak istediği şeyin gerçek hayatta kullanılıp kullanılamayacağını ya da teknik detayları yok... Mesela tezos tezos diyorlar. Adamlar milyonlarca dolar topladılar ve ne zaman geliştirecekler, daha önce böyle bir şey yaptılar mı belli bile değil. Halbuki Decred ekibi tek kuruş toplamadan çok daha iyi bir DAO'yu bitirmek üzere, üstelik kripto dünyasını teknik açıdan takip edenlerin çok iyi bildiği sağlam geliştiriciler ile.
Mesela dün ilk cross chain atomic swap yapıldı. LN commitleri git'te bitti. Falan filan ama... Kim ne anlar.
Dogecoin 21 satoshi 111 milyar tane var sınırsız üretiliyor doge al o zaman
Sadece fiyata göre değil sirkülasyona ve neler sunduklarına bakılır.
200m dolar marketcap olmuş zaten buradan nereye gidebilir? dersen işte o zaman mantıklı düşünce olur.
Aslinda kastettigim o hocam, market hacmi atttikca katlanma sansi azaliyor 10 kat degil de 3 kat yapiyor ornegin. Bide bukadar fiyat artmisken alsam bakcam bi ton para verdim 20 30 tane aldim psikolojik olarak bunun yerine, az para verdim bin tane aldim demek daha guzel geliyor, gidip ucuz diye sacma seylere yatirmiyorum tabi:) gonul isterdi ki decred 1 dolarken gorseydim de alsaydim alabildigim kadar:)