NU mai conteaza , BTC a inceput sa creasca, sper sa fi avut dreptate. 1000$ = 1BTC visez.
In scurt timp nu se stie, cred ca o sa fie pretul foarte volatil.
Ai pana se anunta ca au luat licensa nu are cum sa mearga prea sus.
Si sa stiti ca toti, absolut toti pe wallstreet si la TV, toti profesionalii cred ca Bitcoin nu are nici o Sansa sa ea licensa de ETF. Este numai opinia me-a si sunt foarte singur la asta.
Dar nu sunt visátor, bazez ce cred pe educatie, experienta cu actiuni si lucrand la banci Americane mari, si Mai ales pe opinia sau teoriile mele de politica stiind foarte bine in ce directie vor sa mearga guvernele din west.
Ei vor total control ai o singura moneda si china impinge Pentru o singura moneda sin Ani 70's. ei sunt disperati Pentru una ca ar avea un advantaj mare la trade exports cu tot globul.
Euro este terminat si cred ca o sa pice prima, pe urma probabil yen si pe urma dolarul. Cu china la bord nu poate nimeni resista planul cu poate o exceptie (Russia) si ei numai Pentru termen scurt.
Totul este gata Pentru bani digitali au install network de NFC peste tot ultimii ani. Si exista ceva dovada, acuma cateva luni china a lansat un film in Tara lor pe CCTV (canalul communist) cu un show de .5 hour spunand la tot poporul sa mineze si sa acumuleze bitcoin.
Acuma de ce ar face o Tara communista Asa ceva cu un ban fals si din alta Tara, defapt o moneda Americana? Nu face sense Pentru ca it will undermine their own currency. Ei au omorat aceiasi idee in 2006 cu un bitcoin chinez de numele QQ. Ce sa schimbat acuma de ce acuma este ok si Mai ales cu o moneda straina?
Eu cred ca chinezi stiu sau banuiesc ce se intampla si ei vor ca poporul lor sa castige de la ce o sa urmeaza cu bitcoin. Si la fel cum gipuvernul lor au impins bitcoin guvernul American si Europen o sa faca la fel si totul incepe cu bitcoin ETF. Differenta este ca America are media super puternica si cand incep ei circul o sa inceapa millioane de Americani sa cumpere bitcoin ETF si bitcoin Coins si normal ca multi o sa cause si alte alt coins Pentru investitie.
De aia bitcoin nu o sa mearga sus singur, cumparati sau minati ce puteti (alte alt coins) si asteptati sa vedeti ce se intampla dupa ce se face ETF. Daca o sa se dea licensa o sa stiti ca ceva nu este in regula ca sub nici o forma Guvernul American nu ar trebuii sa le-o dea.
Good luck!