Pages:
Author

Topic: Valoare bitcoin - page 3. (Read 5626 times)

legendary
Activity: 3052
Merit: 1534
www.ixcoin.net
July 11, 2013, 03:21:25 AM
ia zi nea vlad, am intrat pe wall street sau alte wall-uri ? a crescut BTC cu 20$ ... sunt putin ironic recunosc  Grin

Ai auzit vreo data de "dead cat bounce"?

Si daca te uiti la bid, este $10 Mai mic ca ask.  Asta inseamna ca nimeni nu cumpara nici aproape de unde crezi. care inseamna ca a sarit pretul $8-$10.  Dupa 3 saptamani de picas aproape in fiecare zi si normal. Nimic nu pica drept jos sau merge drept sus.

O sa vedem in cateca Zile. Am cumparat 6 bitcoin, sper sa Sara la $100 dar nu cred.  In orice caz, si daca nu merge la $50 cum am zis eu, Bitcoin tot "is being gamed" de wallstreet, si Bitcoin tot o sa primeasca licensa de ETF si dupa acea tot o sa mearga in sus extrem de mult.  Astea sunt Mai importante decat unde merge pretul intro saptamana sau 2 luni.

Sa faci bani trebuie sa vezi unde merge treaba in 2 Ani sau 5 Ani.   Sunt in actiuni in America de peste 20 de Ani si am facut doua facultati aici Pentru Economia si Finanta si credema, le curge balele la bancheri Pentru Bitcoin si cum functioneaza ei - cand nu sa-u prins devreme atunci se Joaca games cu actiuni (si acuma Bitcoin) sa prinda actiuni la pret mult Mai mic si dupa ce se incarca atunci incepe circul si toti la TV sunt parte din circ.  aici se face milliarde de dolari pe An la magari de banci.  Asta nu este conspiracy teorii - au fost toti prinsi acuma 12 Ani cu actiunile de Internet si doar l-ea amendat pe toti.  Pana atunci toti prostii aici nu credeau ca bancile faceau Asa ceva.

Este simplu - tu in locul lor ce ai face?  Eu cam Asa im dau seama ce urmeaza si este socant ce proasta este lumea ca toti acuma cred ca guvernul American nu o sa dea licensa Lu Bitcoin.  Este asa de socant ca ma rad. Sunt convins % la % ca deja totul este gata si incurand - poate 2 luni, o sa ea licensa de bitcoin si pe urma sa vezi ce circ global - ce orgie de la media din toate tarile dar incepand aici in America - o sa vezi pe toti cum devin peste noapte mineri de Bitcoin.  lol...anul ce vine maxim o sa inceapa nebunia, nu cred ca o sa fie Mai mult de in an.  

Pastreaza cati alt coins poti - oricare ca majoritatea o sa Sara in aer foarte mult cu cateva extrem de mult.  Eu cumpar si minez cate pot si nu vand nimic.

Good luck, brother!
legendary
Activity: 1974
Merit: 1003
July 11, 2013, 02:37:42 AM
ia zi nea vlad, am intrat pe wall street sau alte wall-uri ? a crescut BTC cu 20$ ... sunt putin ironic recunosc  Grin
legendary
www.ixcoin.net
July 09, 2013, 02:28:02 PM
Probabil tu vezi lucrurile alfel , romanii sunt pragmatici si reticenti la profetii. Daca o sa reuseasca sa implementeze un ETF in US, e o antiteza cu anonimitatea BTC. Teoretic reglementeaza o piata fara banca emitatoare. Pentru "reglementare" este nevoie de taxare; care nu o vad posibila.

Scaderea eu o vad altfel, producatorii de hardware ex ASICminer convertesc BTC in FIAT pentru investitia in viitoarea generatie de hardware si mai este si vara Smiley . Ca o paralela cu vanzarea de digital curency ex Wow gold, vara a fost intodeanua jale, din septembrie reincepe tavalugul.

Nu cred ca rade cineva de felul in care te exprimi ci doar putin de naivitate. Aici am refer la diferenta de cultura, si de faptul ca pentru noi romanii pierderea unei oportunitati poate insemna bankruptcy.

Folosesti cuvinte prea mari, de abia intelesai jumate din ce zisasi.  Si eu sunt roman, nu gandesc cine stie cum dar am advantaj sa stiu doua culturi foarte bine.

Toate coins scad vara, correct. Cu ASIC miners, nu prea cred, nu inca, nu sunt Asa de multe pe piata inca.

Nu inteleg partea de ETF.  Tu crezi ca nu o sa le dea licensa Pentru ETF? Asa cred toti aici la Televizor si pe wallstreet dar eu cred ca asta este naivè - cred ca déjà este decis - o sa le dea licensa foarte usor.  

And then watch out!  O sa Sarà in aer multe alt coins.
legendary
July 09, 2013, 01:28:18 PM
Probabil tu vezi lucrurile alfel , romanii sunt pragmatici si reticenti la profetii. Daca o sa reuseasca sa implementeze un ETF in US, e o antiteza cu anonimitatea BTC. Teoretic reglementeaza o piata fara banca emitatoare. Pentru "reglementare" este nevoie de taxare; care nu o vad posibila.

Scaderea eu o vad altfel, producatorii de hardware ex ASICminer convertesc BTC in FIAT pentru investitia in viitoarea generatie de hardware si mai este si vara Smiley . Ca o paralela cu vanzarea de digital curency ex Wow gold, vara a fost intodeanua jale, din septembrie reincepe tavalugul.

Nu cred ca rade cineva de felul in care te exprimi ci doar putin de naivitate. Aici am refer la diferenta de cultura, si de faptul ca pentru noi romanii pierderea unei oportunitati poate insemna bankruptcy.

+1
hero member
Activity: 837
Merit: 1000
July 09, 2013, 12:55:12 PM

legendary
www.ixcoin.net
July 08, 2013, 02:44:55 PM
Aveti idee daca pretul bitcoinului va continua sa scada?

Da.

O sa scada pana cand launch Bitcoin ETF in America, probabil pana la $40-$50.  Prima zi cand a scazut a fost cand a anuntat Winklevoss brothers the plan for the ETF.

Acuma wallstreet is "gaming" Bitcoin - deprimeaza pretul sa acumuleze bitcoin inainte de launch of the ETF.

Dupa launch eu expect ca Bitcoin sa Sara foarte mult, poate dupa vreo 2-3 luni. O sa treaca peste $266, fost ultimul pret mare si anul ce vine as fi socat daca nu trece peste $1,000 pe bitcoin.

Pentru mining - acuma delivery the ASIC miners a inceput in volume so GPU nu o sa Mai mearga mult timp. ASIC de la BFL sunt cele Mai bune dar delivery sar putea sa ea pana la Craciun.

Multa bafta.

LOL  Grin Grin Grin

Nu inteleg la ce te razi?  Vrei sa explici?

prefer sa nu ...

Nu-m dau seama daca de razi de mine cum vorbesc sau de ideile/teoriile mele.  Ca as putea sa ma clarific.
legendary
July 08, 2013, 02:01:40 PM

Da.

O sa scada pana cand launch Bitcoin ETF in America, probabil pana la $40-$50.  Prima zi cand a scazut a fost cand a anuntat Winklevoss brothers the plan for the ETF.

Acuma wallstreet is "gaming" Bitcoin - deprimeaza pretul sa acumuleze bitcoin inainte de launch of the ETF.

Dupa launch eu expect ca Bitcoin sa Sara foarte mult, poate dupa vreo 2-3 luni. O sa treaca peste $266, fost ultimul pret mare si anul ce vine as fi socat daca nu trece peste $1,000 pe bitcoin.

Pentru mining - acuma delivery the ASIC miners a inceput in volume so GPU nu o sa Mai mearga mult timp. ASIC de la BFL sunt cele Mai bune dar delivery sar putea sa ea pana la Craciun.

Multa bafta.

LOL  Grin Grin Grin

Nu inteleg la ce te razi?  Vrei sa explici?

prefer sa nu ...
legendary
www.ixcoin.net
July 08, 2013, 01:19:37 PM

Da.

Multa bafta.

LOL  Grin Grin Grin

Nu inteleg la ce te razi?  Vrei sa explici?
legendary
July 08, 2013, 11:41:34 AM

Da.

Multa bafta.

LOL  Grin Grin Grin
legendary
www.ixcoin.net
July 08, 2013, 05:04:34 AM

Da.

Multa bafta.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
July 06, 2013, 11:48:28 AM
PPC-ul tot e pe SHA 256, dar are alt algoritm.
Daca dificultatea creste, blockul se micsoreaza
hero member
Activity: 541
Merit: 500
July 06, 2013, 12:21:22 AM
Ei, nu chiar. Mutam optimismul in viitor doar.

Sa fiu sincer ma asteptam sa scada dar nu pana in toamna si nu cu pasi atat de mari.
Acuma ori cineva "vegheaza" ori chiar este crypto foarte bine mulata pe realitatea economica.

In fond micul miner vede venind spre el doi "cavaleri ai apocalipsului": ASIC-ul si "pretul derizoriu".
Inebunit comuta de pe SHA-256 pe scrypt...incearca sa respire dar canci, monedele sunt legate prin curs/raport.

Asa ca este momentul "ingroparii in teren". Aduna bruma lui chinuita, cauta o forma de portofel stabila si uita de monedele lui...un timp.
5 ani, poate 10.  Roll Eyes
Iar daca este chiar chivernisit lasa stranepotilor o frumoasa avere.
hero member
Activity: 700
July 05, 2013, 02:36:57 PM
Si noi cu el.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
July 05, 2013, 02:35:55 PM
Nu pot decat sa observ cum pretul se tot duce la vale.
sr. member
Activity: 338
Merit: 250
I use recycled electrons
July 03, 2013, 11:23:05 AM
Se mineaza mai eficient, dar nu "mai mult", rata la care noi bitcoini intra in circulatie e aproape constanta. De exemplu, in momentul de fata hash rate-ul este cam 170TH, daca eu maine vin cu inca 170TH de ASIC-uri in total tot la fel de multi bitcoini sunt generati. Faptul ca minerii cu ASIC-uri sunt mai tentati sa vanda e speculatie, si la fel hash rate-ul total nu influenteaza pretul, corelatia exista dar cauzalitatea este inversa (cu cat pretul e mai mare, cu atat hash rate-ul va creste mai repede).
Deci tu daca minezi ..si ai Asic..pe care l-ai cumparat cind Bitcoin avea valoare de $150 sa zicem..si vezi ca pretul o ia la vale..nu ai sa vinzi ? De ce zici ca faptul ca minerii cu Asic-uri sunt mai tentati sa vanda e speculatie..eu cred ca este elefantul din camera ..lol ( the elephant from the room )

E speculatie pentru ca nu avem de unde sa stim, nu exista dovezi in nici un sens, deci e speculatie prin definitie. Sa spunem ca nu am cumparat ASIC-uri, am cumparat Bitcoin cand pretul era $150, si acum vad ca pretul o ia la vale. Nu am sa vand? Mi se pare acelasi lucru. Pentru mine cel putin, vand Bitcoin daca ma astept ca pretul sa scada, cumpar daca ma astept ca va creste. N-are nici o legatura daca am ASIC sau nu.
Ma las pagubas :-)
mama ei de logica ...

full member
Activity: 154
Merit: 100
July 03, 2013, 10:47:46 AM
Se mineaza mai eficient, dar nu "mai mult", rata la care noi bitcoini intra in circulatie e aproape constanta. De exemplu, in momentul de fata hash rate-ul este cam 170TH, daca eu maine vin cu inca 170TH de ASIC-uri in total tot la fel de multi bitcoini sunt generati. Faptul ca minerii cu ASIC-uri sunt mai tentati sa vanda e speculatie, si la fel hash rate-ul total nu influenteaza pretul, corelatia exista dar cauzalitatea este inversa (cu cat pretul e mai mare, cu atat hash rate-ul va creste mai repede).
Deci tu daca minezi ..si ai Asic..pe care l-ai cumparat cind Bitcoin avea valoare de $150 sa zicem..si vezi ca pretul o ia la vale..nu ai sa vinzi ? De ce zici ca faptul ca minerii cu Asic-uri sunt mai tentati sa vanda e speculatie..eu cred ca este elefantul din camera ..lol ( the elephant from the room )

E speculatie pentru ca nu avem de unde sa stim, nu exista dovezi in nici un sens, deci e speculatie prin definitie. Sa spunem ca nu am cumparat ASIC-uri, am cumparat Bitcoin cand pretul era $150, si acum vad ca pretul o ia la vale. Nu am sa vand? Mi se pare acelasi lucru. Pentru mine cel putin, vand Bitcoin daca ma astept ca pretul sa scada, cumpar daca ma astept ca va creste. N-are nici o legatura daca am ASIC sau nu.
hero member
Activity: 700
July 03, 2013, 09:49:12 AM
Eu unul inclin sa cred ca-i de la radiatii...
sr. member
Activity: 338
Merit: 250
I use recycled electrons
July 03, 2013, 09:41:54 AM
Eu cred ca ASIC-urile sunt singurul motiv pentru care Bitcoinul scade. Pana la urma e simplu: cu ASIC se mineaza mai mult si mult mai eficient, de asemenea detinatorii de asic sunt foarte motivati sa vanda bitcoin ca sa isi recupereze investitia.

full member
Activity: 154
Merit: 100
July 03, 2013, 01:38:25 AM
Eu cred ca ASIC-urile sunt singurul motiv pentru care Bitcoinul scade. Pana la urma e simplu: cu ASIC se mineaza mai mult si mult mai eficient, de asemenea detinatorii de asic sunt foarte motivati sa vanda bitcoin ca sa isi recupereze investitia.

hero member
Activity: 541
July 03, 2013, 01:02:26 AM
Investitorii (speculatorii mai precis  Grin) au marea influenta asupra cursului, fara indoiala.

Insa minerii au partea lor masiva de influenta.
Intai ca cei cu ASIC, probabil, vand masiv ceea ce mineaza dupa indelungata asteptare dar, mai ales, minerii marunti care abia impusca sutimi de BTC nu mai cumpara grosier BTC pentru investitii in ASIC...ca nu mai "ies" calculele atat de "orbitor".

Speculatorii ar specula ei dar nu prea mai exista stratul de anonimi care sa fie spoliati.

Cresteri de curs masive...hm, nu stiu. Eventual un alt puseu in criza mondiala sau o abundenta de ASIC-uri la preturi derizorii.
Pages:
Jump to: