Ai auzit vreo data de "dead cat bounce"?
Si daca te uiti la bid, este $10 Mai mic ca ask. Asta inseamna ca nimeni nu cumpara nici aproape de unde crezi. care inseamna ca a sarit pretul $8-$10. Dupa 3 saptamani de picas aproape in fiecare zi si normal. Nimic nu pica drept jos sau merge drept sus.
O sa vedem in cateca Zile. Am cumparat 6 bitcoin, sper sa Sara la $100 dar nu cred. In orice caz, si daca nu merge la $50 cum am zis eu, Bitcoin tot "is being gamed" de wallstreet, si Bitcoin tot o sa primeasca licensa de ETF si dupa acea tot o sa mearga in sus extrem de mult. Astea sunt Mai importante decat unde merge pretul intro saptamana sau 2 luni.
Sa faci bani trebuie sa vezi unde merge treaba in 2 Ani sau 5 Ani. Sunt in actiuni in America de peste 20 de Ani si am facut doua facultati aici Pentru Economia si Finanta si credema, le curge balele la bancheri Pentru Bitcoin si cum functioneaza ei - cand nu sa-u prins devreme atunci se Joaca games cu actiuni (si acuma Bitcoin) sa prinda actiuni la pret mult Mai mic si dupa ce se incarca atunci incepe circul si toti la TV sunt parte din circ. aici se face milliarde de dolari pe An la magari de banci. Asta nu este conspiracy teorii - au fost toti prinsi acuma 12 Ani cu actiunile de Internet si doar l-ea amendat pe toti. Pana atunci toti prostii aici nu credeau ca bancile faceau Asa ceva.
Este simplu - tu in locul lor ce ai face? Eu cam Asa im dau seama ce urmeaza si este socant ce proasta este lumea ca toti acuma cred ca guvernul American nu o sa dea licensa Lu Bitcoin. Este asa de socant ca ma rad. Sunt convins % la % ca deja totul este gata si incurand - poate 2 luni, o sa ea licensa de bitcoin si pe urma sa vezi ce circ global - ce orgie de la media din toate tarile dar incepand aici in America - o sa vezi pe toti cum devin peste noapte mineri de Bitcoin. lol...anul ce vine maxim o sa inceapa nebunia, nu cred ca o sa fie Mai mult de in an.
Pastreaza cati alt coins poti - oricare ca majoritatea o sa Sara in aer foarte mult cu cateva extrem de mult. Eu cumpar si minez cate pot si nu vand nimic.
Good luck, brother!