Pages:
Author

Topic: Vergi dairesi btc transfer eden kullanıcılara tebligat gönderiyor - page 9. (Read 6052 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
Bu haber bana biraz fazla yalan geliyor açıkçası. Bitcoin trading diye ünvanı olan bir firma henüz görmedim. Bu olmadı içinde zaten bu paranın öyle bir şirketten gelme ihtimalinin olduğunu pek düşünmüyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Yüksek meblağlı giriş çıkışları hem Maliye hem Masak takip ediyor. Yurt dışı borsalar bilgi vermez Türkiye hükümetine. Bu haberler karaborsayı, elden satışı hortlattı şimdiden. Bir Beyaz Rusya kadar olamadık. Hükümet teşvik, sıfır vergi yasası getirsin yoksa ülke maddi kayıp yaşar.
member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
Arkadaşın aylık hacmi kaç btc olduğunu bilen varmı yüksek meblalar takibe takılıyor diye biliyorum yoksa bizim gibi 10-20bin tl ile bişey olmaz diye düşünüyorum
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Sahte belge ve ardından gelen 10 sayfa yorum. Çok yazık.
member
Activity: 112
Merit: 10
Nedir son durum olaya bak arkadaş.
newbie
Activity: 28
hiç şaşırmadım beklenen sonunda olmuş
member
Activity: 1264
Merit: 43
Mining için gerekli donanımların distribütörlüğünü yapmaya gönüllü olan şirketler ihaleye sokulmalı ve kazanan firmaya makul fiyattan satış yapması için gerekli uyarı ve denetimler sağlanmalı. Sonrasında mining yaptığını bir şekilde belgeleyenlere elektrik indirimi sağlanmalı. Yapılabilecek her türlü kolaylık bizlere sağlanmalı ki biz de başka yerlere mecbur kalmadan rahatça kendi yerimizde yapabilelim bu işi. Bu şekilde olacaksa makul bir düzeyde vergiye de kimse hayır demez zaten. Ama her zamanki gibi bu yazdıklarımın tam tersi olacakmış gibi geliyor.
member
Activity: 140
Karaborsayı patlatır bu gelişmeler.
member
Activity: 322
Merit: 16
forumda mantıklı olarak alınık btc satılık btc diye dolar taşar. devlete bir de oradan vergi vermek yerine giderim elden alırım elden satarım yapacak bişey yok.
newbie
Activity: 7
türk borsaları çöker arkadaşlar kimse türk borsasında tutmaz parayı
member
Merit: 12

Valla bu maliyenin elinden ne uçan ne de kaçan kurtuluyor anasını satayım ne lan göktaşı vergisi amk Cheesy Ciidiyim bu gidişle OKV'de ( Oksijen kullanma vergisi ) alırlar bizden  Grin Grin

hocam etme eyleme heryerde söyleme bunu. eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma en son o kalmıştı onuda bi şekilde evirir çevirir yaparlar zaten.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!

Valla bu maliyenin elinden ne uçan ne de kaçan kurtuluyor anasını satayım ne lan göktaşı vergisi amk Cheesy Ciidiyim bu gidişle OKV'de ( Oksijen kullanma vergisi ) alırlar bizden  Grin Grin
member
Merit: 14
yapamazsın bitcoin kullanıcıları istemediği zaman bu vergilendirme işlemini yürütemezsin.  yazık olur olan Türk borsalarına olur. biz %20 etkileniyorsak onlar %80 etkilenir. teknolojiye ayak uydurmak için kolaylaştırmak için girdikleri yolda zarar ederler.

ne yaparım?
Türk borsalarını kullanmam elimden geldiğince. gidip bittrexten döküm mü isteyecek bak bakalım bizim çocuklar ne yapıyormuş mu diyecek?
ver bakalım şu bilgleri de birde biz inceleyelim mi diyecek?

koinim paribu yokken btc eth dönmüyor muydu türkiye'de dönüyordu pazar alanına dönüp bakın alınık btc satılık btc bilmem ne satılır cart curt. birkaç tane güvenilir üye escrowluğa soyunur bu sıkıntı büyük oranda çözülür.

devlet akıllı olsa bu yolu kapatmaya çalışmak yerine şirketleşin mining cihazlarını özel izinle getirtin gümrük vergisinden güzellik yapalım ama makine başına bize vergi vereceksin gibisinden bir şekilde haraca bağlar. minerlar daha uygun fiyata daha hızlı ürüne sahip olur üretiminden de vergisini babalar gibi verir.

coin kazılmış olur üretim olur ülkeye döviz girer, üretimden kaynaklı vergisini verir devlet iki taraftan kazanır.
newbie
Activity: 7
10 sayfayıda hic ara vermeden okudum, lakin belgenin gerçekliği konusu dahi açıklığa kavuşmamış. Bu hususu göz önüne alarak olayın dogruluğundan şüphe duydum.  Huh
member
Activity: 182
Bir şekilde borsalara gidip döküm isteyecekler . O dökümlerde de hedef limiti kaç baz alacaklar acaba ? Bir de o adam harcadıysa parasını ne olacak ? Yine bir torba yasası çıkacak bir af çıkacak . Yıllardır bu şekilde ilerlemiyor mu devlet ? Verenlerden alabilecek yine ..
newbie
Activity: 280
    Devlet bir şekilde müdahale edecektir vergilendirme gelecektir mantığa uygun olması lazım sonuçta bitcoin in amaçlarından biri düşük komisyon ile para transferi
full member
Activity: 336
Merit: 154
Makul bir vergiye razıyız zaten ama gelir vergisi üzerinden saçma geliyor bana. Adam arsa alıyor 10bin liraya 5 sene sonra 200 bine satıyor. Aradaki farkın vergisini ödemiyor. Hangi kalıba sokacaklar çok merak ediyorum açıkçası.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Bir yolunu bulur becerir vergilendirirler garibin gurabanın 3 kuruşu peşinde pervane olurlar! Koca holdinglerin futbol takımlarının dünya borcunu affederler yazık!
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Şu forumdada kime sorsak 5-10 milyon işlem yapıyor Smiley  ülkede fakir yok yemin ederim herkes zengin sanırsın dubai katar.
Pages:
Jump to: