Pages:
Author

Topic: VERTEX'İN YAPTIĞI ŞEREFSİZLİKLER. PARANIZA ÇÖKÜYOR UZAK DURUN. - page 3. (Read 13816 times)

full member
Activity: 742
Merit: 140
İnsanların emeklerine çökmeleri ile aslında kendilerine yaptılar piyasada mimlediler kendilerini. Zaten artık bountyler tamamen angaryaya dönüştü geç gönderirler, az gönderirler, swap isterler, KYC isterler sürekli bir sürü angarya öne sürüyorlar.
member
Activity: 518
Merit: 10
Şimdiye kadar bir sürü bountye katıldım. Böyle şeyi ilk defa gördüm. Adamların ne yaptığı belli değil tokenları göndermemek için yaktıklarını söylüyorlar. Vertex scamın kralı...
full member
Activity: 616
Merit: 100
Vertex bountysine ilk katıldığımda icolardaki dolandırıcılıkların önüne geçmesi çok mantıklı geldi bu proje iş yapar demiştim fakat insanlarının emeklerinin üstüne yattıkları yetmiyormuş gibi kendi hakkımız olan tokenları kırpa kırpa br hal ettiler oda yetmiyor swap için uğraştırıyorlar. Bu projeden hayır gelmez. Kimse yatırım yapmasın
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Ayrlarca çalış didin emek harca kendini bilmez hırsızlar bu emeğini çalıp gitsin. O kadar emek harcayan insanlar var. Yazık gerçekten..
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır, bu tip aksiyonların kimseye yararı olmaz, piyasayı olumsuz etkilemekten başka, hem proje hem yatırımcısı hem ödül avcıları zararlı çıkar
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bir haftadır grubun admini insanlarla resmen dalga geçiyor. Önce airdrop kadar token gönderdi, şimdide 5/1-ni!
full member
Activity: 672
Merit: 100
Amaç güvenilir icolar düzenlemek . Sonuç ödüllerin bile üstüne çöken 3-5 doların hesabını yapan dolandırıcı projesi. Uzak durun yatırım falan yapmayın bu kafayla 1 ay olmadan silinir giderler
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu konuyla ilgili birkaç başlık görmüştüm. Güvenilir ICO'lar düzenlemek amacıyla çıkmışlar yola, gelinen noktada bounty hunter'lara haklarını vermiyorlar. Bu kadar göstere göstere de dolandırıcılık yapılmaz ki. Hiç düşünmüyor mu bunlar forumdan gelecek tepkileri! Aklı başında bir yöneticileri bile yok demek ki. Resmen kendi ayaklarını sıkmışlar. Beter olsunlar!
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Swapta eksik gönderim yapıyorlar öyle mi. Vay şerefsizler vay. Ulan zaten 3 kuruşluk şey yollamislar bunun 2 kuruşuna da göz dikiyorlar. Kyc falan yapmayın kimliklerle kim bilir neler yapacaklar
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Söz verdikleri token adetlerini gönderileceklerini söyleyip,üstüne kimlik bilgilerini alıp,konuşulan tutarı göndermemeleri alaycı bir davranış oldu,kendilerine hiç yakışmadı.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bazı insanlar madur oldu ama tokenleri gönderdiler genel olarak.28 gün süren bir kampanya için bu kadar ağlanmasını doğru bulmuyorum.Adamlar zaten total supllyi indirmişler nasıl eski miktarları yollayacaklar az mantıklı olun
jr. member
Activity: 196
Yaklaşık 1 aydır oyalıyorlar istediğiniz miktarı göndereceğiz diyerek. Dün gece gönderim 1/5 oranında yapıldı. Escrowsuz bountylere girmemek lazım. Aylarca uğraş takip et sonra elde var sıfır. Şerefsizlik resmen.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Yine olan bountycilere olmuş. Şaşılacak bir durum yok sık sık yaşanan bir durum ne yazık kıi. Adam akıllı bir toplulu tepkiside ortaya koyamıyoruz. Bu işi tam zamanlı yapan arkadaşlar globale taşıyıp buradan paylaşırlarsa yazdıklarını desteklenip daha etkili bir tepki ortaya koyulabilir.
member
Activity: 291
Merit: 11
Adam gibi bir açıklama yapılmadan saçma sapan dağıtımlar yapıldı. KYC yapın daha fazla dağıtıcaz dediler. KYC yapanların kimlik ve adres bilgileri kısa bir süreliğinede dikkatsizce bir telegram kanalında paylaşıldı. Şimdi swap için bekletiliyor insanlar ve swap için kyc gerekli. Şimdi swap için bu adamlara kimlik ve adres bilgilerinizi verecekmisiniz  Huh Huh
jr. member
Activity: 322
Bizler Bounty Hunter ler olarak günlerce uğraşıyoruz,belki aileden,belki sosyal hayattan,bazende işimizden vaktimizi kısıp bu adamların reklamını yaparken,bizlere yapılan bu haksızlık artık dayanılmaz bir hal almıştır.Verdigimiz emeğin karşılığını almak yerine sadece KANDIRILIYORUZ... Bu bugün bu projede, yarın diğer projelerde başımıza gelecek olay sesimizi çıkarmazsak hep haksızlığa uğrayacağız
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
ya allah askina siz bu projeden bir cacik olacagini dusunuyor muydunuz? amk araplarinin el attigi ne ise yaramis da bu yarayacak. az dusunun ya. ben de bountylerine katildim ama bir numara beklemedim. ayni adab gibi. o da selefi kirmasi amk. bi yol olmaz bunlardan.

Haklısın üstad ama insanın zoruna gidiyor. Adminleri ile görüşüyorsun kakara kikiri (Orospu Çocuğudur bu arada kendisi Rayne DAVIS) sonra herşey tamam listeleri düzenliyorsun gönderiyorsun "Ok dude.." sorun yok dimi tamamı gönderilecek tokenların?? "Sure" .. Ondan sonra dağıtıma dakikalar kala "Biz tokenları yaktık eee işte sen 5000 hakediyorsun ama listede 500 görünüyor, bununla da yetinmiyor ve 100 tane yolluyor. O 100 tane tokeni sen al .... pezevenk Rayne DAVIS bundan sonra Türklerle iş yapmasın fena şeyler yaparlar o beybi faceliye.. Bu arada kimlik dolandırıcılığından suç duyurusunda bulunuyorlar, Neler olacak göreceğiz.
hata sizlerde. her bounty icin kyc yapmayacaksiniz. birlik olup siktiri cekseniz diyecegim ama millet 10 dolar icin bile kyc yapiyor. amk yatirim degil ki bu kyc olsun. multileri engellemek vs isin orospulugu. bu arap tassaklari da silinip gitsin. herifler resmen tasak geciyor.

TOKAT coin çok değerli aslında.. Bu tür şerefsiz kampanyalar için harika bir ironi
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ya allah askina siz bu projeden bir cacik olacagini dusunuyor muydunuz? amk araplarinin el attigi ne ise yaramis da bu yarayacak. az dusunun ya. ben de bountylerine katildim ama bir numara beklemedim. ayni adab gibi. o da selefi kirmasi amk. bi yol olmaz bunlardan.

Haklısın üstad ama insanın zoruna gidiyor. Adminleri ile görüşüyorsun kakara kikiri (Orospu Çocuğudur bu arada kendisi Rayne DAVIS) sonra herşey tamam listeleri düzenliyorsun gönderiyorsun "Ok dude.." sorun yok dimi tamamı gönderilecek tokenların?? "Sure" .. Ondan sonra dağıtıma dakikalar kala "Biz tokenları yaktık eee işte sen 5000 hakediyorsun ama listede 500 görünüyor, bununla da yetinmiyor ve 100 tane yolluyor. O 100 tane tokeni sen al .... pezevenk Rayne DAVIS bundan sonra Türklerle iş yapmasın fena şeyler yaparlar o beybi faceliye.. Bu arada kimlik dolandırıcılığından suç duyurusunda bulunuyorlar, Neler olacak göreceğiz.
hata sizlerde. her bounty icin kyc yapmayacaksiniz. birlik olup siktiri cekseniz diyecegim ama millet 10 dolar icin bile kyc yapiyor. amk yatirim degil ki bu kyc olsun. multileri engellemek vs isin orospulugu. bu arap tassaklari da silinip gitsin. herifler resmen tasak geciyor.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer

member
Activity: 448
Merit: 33
Sırf bu ve bunun gibi emek hırsızları yüzünden bounty bırakma noktasına geldim. Adamlar söz verirler sözlerini tutmazlar. Bounty bitmeye yakın yeni yeni kurallar getirirler. İyice tadını tuzunu kaçırdılar. Ama eninde sonunda kendileri kaybedecekler.
jr. member
Activity: 434
Bu proje daha işin başı da bitmiş bir proje tüm sosyal medyaya da ve platformlarda projenin nasıl dolandırıcı olduğunu anlatakip gerek
Pages:
Jump to: