Pages:
Author

Topic: VERTEX'İN YAPTIĞI ŞEREFSİZLİKLER. PARANIZA ÇÖKÜYOR UZAK DURUN. - page 4. (Read 13816 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ya allah askina siz bu projeden bir cacik olacagini dusunuyor muydunuz? amk araplarinin el attigi ne ise yaramis da bu yarayacak. az dusunun ya. ben de bountylerine katildim ama bir numara beklemedim. ayni adab gibi. o da selefi kirmasi amk. bi yol olmaz bunlardan.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
forum da büyük bir SCAM kampanyası başlatmalıyız hem TR hem ENG olarak keza twitter üzerinden de devam etmeliyiz.
member
Activity: 350
Merit: 12
İnsanlarla resmen oynadılar. Bizzat hesaplamalar için çalışanlar oldu, oyaladılar oyaladılar ve en sonunda beceremiyoruz deip çıktılar. Ayıptır ya.
member
Activity: 378
Merit: 14
Güvenli ico satışı yapma amacıyla oluşturulan vertex platformunun ilk icraatı biz bounty hunterların tokenlerine Çökmüş sonrasında kyc şartı getirmiş kyc yapılmasına rağmen hak edilen miktarın 50'de birini göndermiş. Günlerdir bekletmek köpek çekilmek oralara hiç değinmiuorum.

Bu projenin düzenleyeceği icolara katılmayın yakınına bile yaklaşmayın şerefsiz insanlar sürüsü. Öyle arap sermayesi falan hikaye bize güya tokenleri yaktıkları için gönderemiyorlarmış tamamını. Bunu da son gün söylüyor. İngilizcesi yeten globalde açarsa sevinirim benzer bir konu.

Tüm piyasa nasıl şerefsiz hırsız dolandırıcı ilk fırsatta insanların parasının üzerine yatan bir ekip olduğunu öğrensin.

Bu maalesef büyük bir sorun ve çok fazla mağdur yaratıyor. Eskiden bounty açıldığı zaman toplam katılımcı sayısı bugünün %10'u bile değilmiş. Şimdi ise binlerce insan katılıyor ve büyük mağdur kitlesi oluşuyor. Vertex uzun süre beklettikten sonra yaptığı açıklamalar neticesinde yaşanacaklar belliydi açıkçası. Katılanlar için üzgünüm.
member
Activity: 1106
Merit: 25
İnsanın olduğu yerde bu tür ibnelikler hep vardır. Bir başkasının yerini mutlaka bir başka göt alır. Ben hiç üye olmadım uzak dururum bundan böyle
full member
Activity: 910
Merit: 105
Katılanlara geçmiş olsun. Düzenlemeler gelince bu şerefsizlerin hesabı geçmişe dönük olarak sorulur umarım. Bounty'cilere köpek çeken piç kurularının projelerini inşallah scam diye çizerler kim köpekmiş görürler.
full member
Activity: 256
Merit: 100
1 Haftadır oyaladılar ondan sonra tamam hakkınızı verecez vs en son liste güncellendi herkesin alacagı hakkı belli ,ve son olarak yarım saat sonra dagıtım diyor ,1 1.5 saat sonra tekrar dönü dalga geçer gibi yok çok token yaktık yok bilmem ne , beşte bir yolla millete ki bazılarına listede oldugu halde yollama bunlar tam sahtekar, ellerindeki tokenide millete kakalayıp kaçarlar ..
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Güvenli ico satışı yapma amacıyla oluşturulan vertex platformunun ilk icraatı biz bounty hunterların tokenlerine Çökmüş sonrasında kyc şartı getirmiş kyc yapılmasına rağmen hak edilen miktarın 50'de birini göndermiş. Günlerdir bekletmek köpek çekilmek oralara hiç değinmiuorum.

Bu projenin düzenleyeceği icolara katılmayın yakınına bile yaklaşmayın şerefsiz insanlar sürüsü. Öyle arap sermayesi falan hikaye bize güya tokenleri yaktıkları için gönderemiyorlarmış tamamını. Bunu da son gün söylüyor. İngilizcesi yeten globalde açarsa sevinirim benzer bir konu.

Tüm piyasa nasıl şerefsiz hırsız dolandırıcı ilk fırsatta insanların parasının üzerine yatan bir ekip olduğunu öğrensin.
Pages:
Jump to: