Da, cred ca e un minus faptul ca firmele astea nu fac parte din comunitatea de pe forum.
Nici eu nu inteleg de ce nu intra si aici... Am vazut la un moment dat cateva exchange-uri... ma rog, reprezentantii / patronii unor exchange-uri... dar au disparut complet. In rest... Reprezentantii romani ai indutriei lipsesc aproape cu desavarsire... ElRond avea un thread, tinut de Lauda intr-o vreme... Si mai stiu de WebDollar ca are un thread, dar acolo reprezentantii lor intra din an in Pasti. In rest... liniste si pace, din pacate...
La partea cu chitanta, cred ca ai dreptate si ma astept ca, la cerere, sa se elibereze si chitanta daca te duci la sediul central. [...] Iar daca te duci la sediul lor si nici la cerere nu iti ofera un bon/o chitanta, cred ca e o problema. Nu sunt obligati prin lege sa elibereze bon (macar la cerere, daca nu automat)?
Nu stiu daca legea ii obliga, sincer sa fiu... Normal asa ar fi. Din pacate, la capitolul asta cunostintele mele sunt destul de limitate (la partea de eliberare chitante la cerere). Dar, daca incearca cineva sa solicite, poate ne anunta si pe noi, macar sa stim la ce ne putem astepta pe viitor, in caz ca mai apar astfel de intrebari sau... chiar ne lovim noi de vreo situatie de genul (desi, sper din toata inima, sa nu fie cazul). Oricum, nici eu nu cred ca ei ar tine totul on-chain. Intrucat si ei au contabilitate, au nevoie de acte... Deci problema ar fi doar daca elibereaza chitantele la cerere sau nu, nu si daca au evidenta (intr-un registru contabil) pentru tranzactiile efectuate la ATM-uri...