Pages:
Author

Topic: Vitalik; Ethereum ve Bitcoin Blockchain'leri Berbat dedi. - page 3. (Read 856 times)

full member
Activity: 784
Merit: 120
Ethereum 2.0 çıkacaktı. Ne oldu bilen var mı? Bunun için söylemişte olabilir.
member
Activity: 683
Merit: 16
Timing hatası yapmış posa yakın olunca söylenecek sözü şimdi söylersen illaki düşer. Alttan alım yapmaya niyeti varsa bilemem.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
E berbar da bunun için ne yapacaksınız? veya bir şeyler yapıyor musunuz? bu kadar berbat bir altyapıyı neden kurdunuz tarzı soruları kimse sormuyor mu bunlara
newbie
Activity: 84
Merit: 0
İnsan kendi malını kötüler mi ya hiç esnaflık yok bu vitalikte  Grin Uamrım bu berbat olma durumunun nedenlerini ve çözümlerini biliyordur ve çözüm için harekete geçmiştir.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Yüzeysel okuyan ve düşünen bir piyasa hemen kelimeleri seçerek tepki veriyor, vitalik bir geliştirici olarak kripto piyasası hakkında devamlı övgü dolu sözler söyleseydi tuhaf bulurdum, bunu yapan biri değil zaten.
newbie
Activity: 212
Merit: 0
Böyle adamlar kazanırlar kendi projesini kötüleyebiliyor nelerin eksik olduğunu görebiliyor ve bunlar üstünde çalışabiliyor bu adamlar keşke herkes vitalik başkanım gibi realist olsada açık açık söyleseler şunları
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Farklı yönden yaklaşmak gerekirse kendilerini oldu tamam olarak görmüyorlar sorunları eksikleri ve yapılması gerekenleri biliyorlar eğer bunları gidermek için adım da atıyorlarsa bu farkındalık bir avantajdır.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Vitalik pos sisteminin daha iyi olduğunu ifade etmiş. Zaten Ethereum’un posa geçeceğini daha evvel açıklamıştı. Blokzincir teknolojisi henüz yolun başında ve geliştiriliyor. Bu teknolojiyi geliştirme konusunda en başarılı isimlerden olan Vitalik’in açıklamasının tamamı meseleyi özetliyor aslında. Fakat tek cümle ile böyle ifade edilmesi polemik sebebi olabilir. Üstelik piyasanın durumu berbat haldeyken fiyatlara da olumsuz etki eder.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Adam POW dan POS a geçilmesi gerektiğini söyledi.Nerenizle okudunuz,nerenizle dinlediniz,nerenizle çeviri yaptınız? Ahaber gibi haber paylaşıyorsunuz vallahi.

Ahaber benzetmesi yerinde olmuş, bu kadar göz göre göre konu çarpıtılır.

Arkadaşlar paniğe gerek yok, Ethereum hala taş gibi, stabil. Fiyatı 100 $' da düşse, bu gerçeği değiştirmeyecek. Yarın Pos geçtiğinde tekrar zaten 1k $ fiyatlarına gelecektir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Adam POW dan POS a geçilmesi gerektiğini söyledi.Nerenizle okudunuz,nerenizle dinlediniz,nerenizle çeviri yaptınız? Ahaber gibi haber paylaşıyorsunuz vallahi.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Vitalik'in amacı ne? bu hafta ne kadar içinde biriktirdiği varsa dışa vurmaya başladı. hani daha makul, ılıman açıklamalar yerine şahin açıklamalar. o zaman sormak lazım. madem ethereum blockchaini berbat neden ethereum oluşturma gereği hissettin. hiç yapmasaydın.
member
Activity: 633
Merit: 15
Yarın öbür gün çıkıp etherium v2.0 POS geçiş yapıp fiyatını katlayabilirler; bu adamlar piyasayı ters insan psikolojisi ile yönetiyorlar.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Sanırım pos'un ne kadar gerekli olduğunu vurgulamaya çalışıyor bu şekilde konuşarak. Bitcoin ve ethereum blockchainleri berbat ise diğerleri çöp o zaman. Piyasayı ayakta tutan 2 tane coin var zaten, bunlarda çöküşe girince piyasa allak bullak oluyor. Dün öğlen saatlerinde market cap 240milyardı şu an 201milyar.

Katılıyorum, bence de pos'a geçişin önemini vurgulamaya çalışıyor. Ancak bu açıklamasının başlıktaki şekilde düz mantık algılanacağının ve kendi coin'ine fiyat olacak zarar vereceğinin farkında olmadığını düşünmüyorum. Smiley
member
Activity: 87
Merit: 10
Hahhaha Allah razı olsun kardeş gel bir de sen vur Grin Bana yine sinirsel bir gülme gelmeye başladı bu ara, 1000 küsurlerden satmadığım eth’ler ile bekliyorum. Kafama mı tüküreyim, inadıma mı tüküreyim ne yapayım artık bilemedim Smiley

Bende 1400 seviyelerinde satmadım düştükçe daha fazla ne olabilir dedim daha kötüsü olmaya başladı cenabetmiyim neyim bu nasıl bir bedeviliktir dicem ama sadece ben etkilenmediğim için diyemiyorum
member
Activity: 490
Merit: 16
Charlee lee de litecoin için satış verdiği zaman dedim adam kendi çıkardığı coine güvenmiyorsa ne beklenir burada da ethereum kurucusu ethereumun blockchainlerinin berbat olduğunu söylemesi artık eth de bitti gözüyle bakmama sebep oldu
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Hahhaha Allah razı olsun kardeş gel bir de sen vur Grin Bana yine sinirsel bir gülme gelmeye başladı bu ara, 1000 küsurlerden satmadığım eth’ler ile bekliyorum. Kafama mı tüküreyim, inadıma mı tüküreyim ne yapayım artık bilemedim Smiley
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Ortalık şu durumdayken vitalik daha fazla konuşmasa iyi olacak bence. Adam işinin arkasında duruyor, geliştirmeye güzelleştirmeye çalışıyor dedikçe kendi kendimizin celladı olduk. Enteresan.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Yeni bir düşünce değil, adam uzun bir süredir bu görüşünü dile getiriyordu. Vitalik'i güvenilir yapan da bu yönü. Biz eleştirince fan boylar çıkıp ağzımıza kürekle vuruyorlar ama ürünün sahibi de aynı şeyi söylüyor. Baştan beri piyasada bilinçsiz bir körlük var. Ocak ayından beri yaşananlarda bunun sonucu. Bir avuç insan dışında şu teknik makaleleri okuyan yok. Herkes kısa sürede köşeyi dönmenin peşinde, bu nedenle biri parmağıyla istikamet gösterince herkes o tarafa doğru koşuyor. Neyse, ben araştırmamı yaptım, coinlerimi cüzdanıma koydum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
dijital para belki blockchain tabanlı olmayacak. daha mükemmel bir yazılım mı oluşturulması lazım. buna işaret ediyor gibi. ether ağına o kadar katkı sağlayan bir isim söylüyor bunu. sonuçta ether de blockchain tabanlı altcoin. valla öyle bir açıklama yapıyor ki her ne hikmetse bitcoinin çakıldığı gün ile müthiş uyumlu.  Cheesy
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Aoz konusu vitalik olunca hersey soyleyebilir.. Hatta kendine hakaret bile edebilir.  O kadar dengesiz ve tutatrsiz adam ki,  ilk ethereum lansmaninda bitcoin altin ise ether petroldur diyor sonra ikiside berbat diyor. 
Pages:
Jump to: