Pages:
Author

Topic: Vitalik; Ethereum ve Bitcoin Blockchain'leri Berbat dedi. - page 4. (Read 856 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
bitcoini 10^8 100milyon kusurata ayiran satoshinin pow sisteminde bu kadar elektrik tuketimi olabilecegini ongoremedigini dusunmuyorum ben acikcasi. belki de dunya elektrik uretimi konusunda ya da ureticiler cihazlarinda kullandiklari teknoloji olarak hala tahmin edilenden cok geride kaldiklarindan bu durum yasaniyor olabilir.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Sanırım başka bir projeyi shılleyecek onun hazırlığını yapıyor  😃 eğer dedikleri gibi holo almış ise ne güzel olur fiyat yerlerde iken biraz alırdık,  imza kampanyalarından biraz gelse ufak tefek geleceğı olan projeler uzun vadeli yatırım yapacağım
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Vitalik herhalde tethere geçti, ethereum için kahve ağzıyla konuşuyor yok ethereum değişmezse ölecektir falan kime hizmet etmek için etherei fudluyor bilmiyorum ama piyasa çok kötü durumda. Son haberlere göre sec2in amacı yatırımcıyı korumaktır goldman masayı erteliyoruz dedi piyasadan 40milyar dolar çıktı, böyle bir pazara sittin sene sec destek vermeyecektir. Bana göre eylül sonundaki red ile birlikte btc 5k ya rahat düşecektir.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Sanırım pos'un ne kadar gerekli olduğunu vurgulamaya çalışıyor bu şekilde konuşarak. Bitcoin ve ethereum blockchainleri berbat ise diğerleri çöp o zaman. Piyasayı ayakta tutan 2 tane coin var zaten, bunlarda çöküşe girince piyasa allak bullak oluyor. Dün öğlen saatlerinde market cap 240milyardı şu an 201milyar.

Aynen hocam genel anlamda zaten ETH ve Bitcoin'un toplam piyasa degerine bakmamiz yeterli bu ikisinin ne derece onemli oldugu icin.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Sanırım pos'un ne kadar gerekli olduğunu vurgulamaya çalışıyor bu şekilde konuşarak. Bitcoin ve ethereum blockchainleri berbat ise diğerleri çöp o zaman. Piyasayı ayakta tutan 2 tane coin var zaten, bunlarda çöküşe girince piyasa allak bullak oluyor. Dün öğlen saatlerinde market cap 240milyardı şu an 201milyar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bitcoin ve Ethereum'un ciddi darbeler aldığı bu zamanda söylenecek şey mi şimdi bu? Acaba Vitalik Buterin Bitcoin ve Ethereum'un fiyatlarının daha da düşmesini mi istiyor? Ethereum'un Blockchain'i berbat olabilir fakat üzerinde iyileştirmeler yapılacak. Vitalik Ethereum'a Pos sistemini getireceğini söylemişti.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
O zaman şöyle bir soru sormak lazım bunlardan daha iyi bir potansiyele sahip hangi coin olabilir.Yada olmaya aday olabilir.En sağlam btc ve sonra eth olarak gördüğümüz bu piyasa da bunlarda berbatsa bu piyasa da işler göründüğü gibi değil demek daha doğrusu olur.Yani işler iyice karışacak gibi.
Holo'nun ico'suna ETH genesis block'tan eth gittiği söyleniyor ve bunlar Vitalik'in olabilir deniyor.
Söylenti tabi. Bilemiyorum...
Bu söylentiyi bende duymuştum fakat pek inanmadım.

Vitalik Proof of Stake mantıgının gelmesınden yana ve bu konuda istikrarlı yani bana göre kötü bir durum degil.Şaşırmamak lazım.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Bu kafa ile giderlerse eth miningi duracak şuan zarar kâr sınırında debeleniyor zaten biraz daha düşerse mining yapan insan kalmayacak ve eth tarihe karışacak sikik sikik kalkıp yaptığı açıklamaya bak ya tövbe yarabbim sabah sabah insan sinirler nasıl bozulur onu deneyimledik bu yavşak sayesinde...
member
Activity: 602
Merit: 32
1-2 sene sonrada çıkıp posu yere vurur, teknoloji olarakta rippleı över. Sonra pc den rakam yazıp oluştura basıp 1milyar token falan filan basar.  Mcafeeyi dinleyen sonradan söven tiplerin aynı şey vitalikte başına gelecek. Soğan cücüğü olacak eth maalesef. Bitalik gözünü artık para bürümüş o yüzden hiçbişeyi olduğu gibi söylemeyecek.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Konuyu açan arkadaş dahil, kimse açıp tam okumamış.

Adam sadece Ethereum ve Bitcoin demiyor ki, de bağlacı var orada, bitcoin ve ethereum da dahil olmak üzere tüm coinleri kastediyor ve devamına da ekliyor, "Proof of Stake" mantığının daha iy olacağını düşünüyor.

Geçmişte de, çok fazla elektrik sarfiyatı olduğu için madenciliğin bu teknolojiye zarar verdiğini söylemişti.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Herhalde Vitalik rakip şirketin ceo su olsa daha az zarar verirdi. Acaba Vitalik yeni bir proje üstünde mi çalışıyor da eth yi kötülüyor ki o proje eth nin yerine geçsin ve yine milyonlarca dolar kazansın.
member
Activity: 539
Merit: 20
Ethereum ile ilgili zaten bir çok sipekülasyon varken üstüne boyle bir açıklama yapması tuz biber olmuş. ETH ve BTC'de Pos kullanmadığı için bunu soylemiş  ama yanlış hatırlamıyorsam daha önce ETH'nin POS'a geçişi için çalışmalar yapılmaya başlanmıştı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
O zaman şöyle bir soru sormak lazım bunlardan daha iyi bir potansiyele sahip hangi coin olabilir.Yada olmaya aday olabilir.En sağlam btc ve sonra eth olarak gördüğümüz bu piyasa da bunlarda berbatsa bu piyasa da işler göründüğü gibi değil demek daha doğrusu olur.Yani işler iyice karışacak gibi.
Holo'nun ico'suna ETH genesis block'tan eth gittiği söyleniyor ve bunlar Vitalik'in olabilir deniyor.
Söylenti tabi. Bilemiyorum...
member
Activity: 742
Merit: 19
full member
Activity: 518
Merit: 185
4 Eylül tarihinde, Ethereum kurucu ortağı ve topluluğun önemli isimlerinden Vitalik Buterin, Jameson Lopp‘a verdiği bir yanıtta Bitcoin ve Ethereum Blockchain alt yapılarının ”berbat olduğunu” ifade etti.

Söz konusu konuşma Jameson Lopp’un aşağıdaki tweet’i atması ile başladı:

https://koinbulteni.com/vitalik-buterin-ethereum-ve-bitcoin-blockchainlerinin-berbat-oldugunu-dusunuyor-25266.html
Pages:
Jump to: