Wanchain son zamanlarda bulunduğu market kapitalizasyonu nedeniyle olası boğada yüksek potansiyel gösterebilecek projelerden biri, bundan dolayı bir miktar yatırım yapmış bulunmaktayım. Bu konunun amacı Wanchain yatırımcılarını bir araya toplamak, fiyat ve olası pozisyonlar hakkında fikir alışverişinde bulunmaktır. Wanchain hakkında herhangi bir bilgi vermeyeceğim zaten konu herhangi bir yatırım tavsiyesi içermediği için Wan'ın meraklıları araştırarak daha detaylı bilgiler bulabilir. Wanchain 2019 senesi içerisinde yeni bir PoS algoritmasına geçerek yatırımcılarına Staking imkanı sunacak. Ben Wanchain 2019'da PoS algoritmasına geçişinden sonra 2021'e kadar Staking yaparak elimdeki Wanchain sayısını arttırmayı düşünüyorum.
Wanchain'e neden yatırım yaptım?- Benim yatırım yapmamın en büyük nedeni finansal strateji. Kripto para piyasasına yatırım yapan birinin parası dolar bazlı olarak artıp/azalıyor bu yüzden ülkemizdeki siyasi durumdan bağımsız olarak paramın değerini koruyabiliyorum. Bunun dışında bugün en iyi banka bile dolar için brüt %2.5 faiz veriyor. Wanchain 2019'da senelik tahmini %16 bileşik faiz ile birlikte ise tahmini %17 faiz imkanı sunacak. Bunun dışında muhtemel Türk lirası değer kaybını da ele aldığımızda herhangi bir kripto paraya yatırım yapmak mantıklı geliyor, özellikle de
BTC halving yaklaşıyorken. Bu sayede bütün stratejilerim tuttuğunda (ki tutmaz, umalım ki tutsun) PoS algoritmasıyla 2 yıl staking yaparak tanesine 40 centten sahip olduğum 20118 adet Wan'ı, 2021'in sonunda 27533 adete arttırarak. Olası bir boğada bugün yatırdığım 8047 doları (45869TL), 2021'in sonunda en az 5X ve staking ile 56442 dolar (609.580 TL) yapmayı planlıyorum. Bu senaryoda her şeyin yolunda gittiğini varsaydım eğer yolunda gitmese de sorun değil zaten kaybettiğimde üzülmeyeceğim bir miktarda yatırım yaptım. Konu yatırım tavsiyesi içermez, her koyun kendi bacağından asılır. Kâr yaptığınızda kârınızı benimle paylaşmadığınıza göre, zarar ettiğinizde de küfür yemem umarım. Herkese bol şans.
2019 başı dolar kuru: 5,7
2021 sonu dolar kuru: 10.8
Tablo şeklinde alım emirlerimBinance 1 (closed orders)Binance 2 (closed orders)Binance 3 (open orders)