hocam bilgisiz biriyim sizin yanınızda yalnız "kral çıplak" diyen de ufacık bir çocuktu unutmayın, omni şu an en çok kullanılan tether'e altyapı sağlıyor ama marketcap'ı belli omni'nin...smart contrat sağladığı süper bir token üretilecek de nodelar kâr edecek de de de de...ee dex'ten de pek umudunuz yok anlaşılan...ben de diyorum waves'in potansiyeli var ama kullanmıyorlar. şu an uygulanmayan neredeyse işlevsiz bir coine "ilerde tutar" diyerek 1 buçuk milyar dolar gömülmüş, gerçi ripple 100 milyar doları aştıysa daha neler olur neler orası da ayrı bir mevzuu...ben de bat da bekliyorum ilerde bir yawru google olur diye umut fakirin ekmeği
token yok-hareket yok-dex yok---->ama proje iyi, tamam da insanlar nereye kadar projeye para verecek
herkese bol kazançlar
Bak güzel insan, yine anlamamışsın
Konudan konuya atlamışsın ama ben yine son defa cevap vereyim önceki postlarımıda oku içlerinden hiçbirinde waves'e değer biçtiğime dair birşey görüyor musun? Biz platformlardan tartışıyorduk bi cacık olmaz deyip atlayanlar sizsiniz.
1 -Omni örneğini niye verdin bilmiyorum ama ciddi bir değişeme gitmezlerse kullanışsız kalmaya devam edecek. Tether'i de tartışmak istemiyorum.
2 -Benim beklentim şu yönde: smart contractlar işlem hacmine ciddi katkı sağlama potansiyeline sahip. Yani biri çıkıp a waves in smart contract teknolojisi var ve bende projemde bunu kullanabilirim (üstelik solidity gibi yaygın olmayan bir dili öğrenmeme gerek kalmadan) bunu gerçekleştiribilirim diyenler çıktıkça tx artacak. + ethereum zincirinde yaklaşık günlük 800k tx var. Bunun büyük kısmını tokenlar sağlıyor üstelik bu tokenların büyük kısmı exchangelerde yani sadece tranferler için de olsa bu kadar tx var. Aynısını waves'te düşününce ve bir kısmı dex te işlem görürse rahatlıkla istediğim tx seviyesini görebilirim böylece nodelarda gelir sağlayacak. Dex'e güvenmiyor değilim sadece dex sizde istediğimiz hedefe ulaşabiliriz bu kadar.
Bu sadece benim waves'ten beklentimin bir kısmı, tutar tutmaz fikir sormadım garanti vermedim yönlendirmiyorum.
3 - Ben sana paranı waves'e göm buradan bu fiyattan al demedim paranoyak olmayın lütfen!
4 - Waves benim açımdan gayet işlevli, bundan emin ol. Senin için işlevlilik neyse artık bilemiyorum.
5 - Bu coine kimin ne kadar değer biçeceğini piyasa belirler. Ripple örneğinide vermişsin gayet güzel biliyorsun işte. Bana sorsalar IOTA gibi bitmemiş bir projeye de 12 milyar usd verilmez ama şansıma kimse beni dinlemiyor
Bu yüzden akıllı olup potansiyeli baştan keşfedip ucuza alacaksın
Ben waves'i dün almadım
Not: Kendi görüş açınız kendi kararınız. Daha farklı tartışma konuları ile çok daha yararlı bir zaman geçireceğimize böyle boş muhabbet yapıyoruz.
Not 2 : Ben size bilgisiz demek istemedim. Dikkatlı okursanız bilmediğiniz konularla ilgili sallamayın dedim. Waves ve btc ile ilgili karşılaştırmayı konuya hakim olan biri yapmaz öyle değil mi? Benimde birçok coin hakkında bilgim yok ve o başlıklara girip oraları içi boş yorumlarımla doldurmuyorum. Bak herkes stratisten de umutlu ama girip bir yorum bile yapmışlığım yok konularına bilmiyorum çünkü.