Waves satarak çıkılacak coin'lerden değil. Ben böyle düşünüyorum şu soruyu sorarak açıklamaya çalışacağım; yeterli sayıda bitcoin'e sahip olsaydınız satıp çıkar mıydınız? Hadi sattınız çıktınız bitcoin her zaman lazım oluyor çünkü sistemin en büyük çarkı bitcoin.
Zaten fiyatı bundan dolayı sürekli yükselişini sürdürebiliyor. Waves'e kesinlikle parasal olarak bakmıyorum kullanılmayacağını düşünseydim ve sadece para yönünden ele alsaydım çoktan bitcoin'e geçmiş ve paramı katlamıştım. Bitcoin artışlarını yaşayacağı patlamayı biliyordum ama waves bana güven veriyor ve bitcoin alıp kar etsem bile elimizde yeterli sayıda bitcoin yoktur.
Ethereum'a bitcoin'e göre daha olumlu bakıyorum ama aynı şekilde ethereum'da az para değil ve bazı yönleri bana karmaşık geliyor. Sadece cüzdanda tutmuyorum zaman zaman kullanıyorum bitcoin alıyorum, eth alıyorum satıyorum, ICO lara katılıyorum. Güvenim sebebiyle zaten fiyat düştümü yükseldimi gerçekten çok önemsemiyorum, fiyatının artmasını değil sistemin gelişmesini güçlenmesini bekliyorum. Bugün satıp çıksam tekrar alacağım kullanacağım coin'lerin başında geliyor.
İsmi hoşuma gidiyor, proje isminin nereden geldiğini biliyorum. Ethereum mesela aşina olduk ama başka birisine söylediğimde 10 kere tekrarlasam akıllarında kalmaz. Tabii ki böyle küçük şeylerden dolayı yatırım yapmadım bunlar hoşuma giden tarafları. Ancak tam tersi proje ismi uydurulmuş bir şey olsaydı yatırım yapmamak için tek bir neden olarak görebilirdim. Çünkü projenin bir vizyonu var.
Şunları eklemek istedim gerçekten zorluyorsunuz insanı
CAHİLLER OKUMAZ SADECE YAZARLAR LAF OLSUN MAYDANOZ OLSUN
Çok güzel projeler varmış git katıl kardeşim sizi tutan mı var sizi zorlayan mı var. Bıktırdınız gerçekten, insanlar bilgisini konuşturuyor sizin bilgi sahibi olduğunuz bile şüpheli geliyorsunuz yok çöpmüş yok saplantımız varmış varsa var sizi ne ilgilendirir. Kendim için yazmıyorum insanlar emek veriyor yardımcı olmaya çalışıyorlar iki kelime bok atıp siktirip gidiyorsunuz. Kusura bakmayın diyeceğim ama ilk defa beni küfürlü konuşmaya zorladınız. Seviyesizliğinizi gidin sokakta gösterin.
Tam coinine asik olan bir insan ornegisin. Takim tutar gibi, ismi guzel, logosu guzel.
Fenerbahcecoin kafasini yasiyorsun, anlatabiliyormuyum?
Duygusal insanlarla ugrasicak vakti olan ugrassin sana laf anlatmak icin, gercek yatirimci boyle olmaz kardesim. Kufurlerin de ailenden aldigin terbiyenin aynasidir, kufrederek sadece kendi anne babani kucuk dusurursun, benim bir kulagimdan girer otekinden cikar.