Pages:
Author

Topic: Waves ' e Yatırım Yapmak - page 6. (Read 6892 times)

member
Activity: 490
Merit: 10
December 05, 2017, 12:47:10 AM
Allah cezasını verecek bu coinin ama seviyorum namussuzu. Ne zaman yatırımlık fırsatım olmasa dibin dibini görüyor. Allem ediyor kallem ediyor ayarlıyorum bir bakıyorum uzamış gitmiş. Bu coinin 2 haneyi görmesi için benim şu anda para ayırmaya başlayıp almaya kesin karar vermem yeterli Smiley
full member
Activity: 854
Merit: 113
December 05, 2017, 12:20:45 AM
Bence şuan 6 dolar civarlarından waves almak çok mantıksız 3-4 dolarken alıcaktın şimdi 7 dolara çıkar mı 5 dolara iner mi kesin değil.
Bitcoin sürekli fork geçiriyor yarın birgün değeri düşer bence, buna bağlı olarak altlarda değer kaybedebilir.
Ben de hep böyle yapıyorum, bişeyin ucuz fiyatını almışken daha alınmaz diyorum, bunu dediğim her coin de efsane artmaya devam ediyor. İnşallah waves de öyle olur bu sefer elimde var alım yapmıştım, durmadan artmaya devam etsin bisüre:)
full member
Activity: 588
Merit: 125
December 04, 2017, 06:33:49 PM
Bence şuan 6 dolar civarlarından waves almak çok mantıksız 3-4 dolarken alıcaktın şimdi 7 dolara çıkar mı 5 dolara iner mi kesin değil.
Bitcoin sürekli fork geçiriyor yarın birgün değeri düşer bence, buna bağlı olarak altlarda değer kaybedebilir.

Valla bitcoini olan varsa kaçırmasın alsın bitcoin bazında hala çok ucuz durumda bence 200k lardan geldi buralara zamanı gelecek 200k larıda geçecek tekrar
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
December 04, 2017, 04:01:36 PM
newbie
Activity: 9
Merit: 0
December 04, 2017, 02:08:25 PM
nisan ayında 2. yılını doldurmuş olacak, artık elle tutulur gözle görülür gelişmeleri bu zamana kadar vermesi gerek. kontrat yapısı geciksin, etherdeki gibi açıklarla dolu kontrat sistemi olacağına bu olabildiğince geçikmeli ama sancısız sıkıntısız olmalı.
benzer bir dao vakası ya da etherde son yaşanan parity sorunsalı waves in başına gelirse kendi kitlesi bile sırtını dönebilir platforma.

2 oldu hala ortada somut işlevsel bişey yok. Ekip kaplumbağa misali çok yavaş. Merkezsiz borsa diğer bir kaç coinde de var. Eğer elini çabuk tutmaZlarsa güzelim proje boşa gider.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 04, 2017, 11:54:47 AM
nisan ayında 2. yılını doldurmuş olacak, artık elle tutulur gözle görülür gelişmeleri bu zamana kadar vermesi gerek. kontrat yapısı geciksin, etherdeki gibi açıklarla dolu kontrat sistemi olacağına bu olabildiğince geçikmeli ama sancısız sıkıntısız olmalı.
benzer bir dao vakası ya da etherde son yaşanan parity sorunsalı waves in başına gelirse kendi kitlesi bile sırtını dönebilir platforma.
full member
Activity: 210
Merit: 100
December 04, 2017, 11:44:07 AM
Waves e yatırım yapılabilir bence ekibi iyi çalışıyor fakat beklenileni veremedi şuana kadar ama bu istenilen seviyelere gelemeyeceği anlamını
taşımaz bana göre mart gibi yatırımcısının yüzünü güldürmeye başlar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
December 04, 2017, 11:09:58 AM
Uzun bir vade beklemeyi göze aldıktan sonra waves almak için geç değil. Ama ben öyle uzun uzun bekleyemem diyenler bence bazı altcoinlere en azından şu aşamada bulaşmamalı.
full member
December 04, 2017, 11:06:11 AM
Bir proje den bu kadar büyük beklenti olur da bu kadar gecikme yaşanırsa bu sefer olumsuz haberler artar. Waves en azından ortada ve hala beklenti çok büyük Tezos içinde aynı durum yaşanıyor ve token piyasaya çıkmadı bile.
full member
Activity: 182
Hakuna Matata
December 04, 2017, 11:03:22 AM
Uzun vade için güzel bir yatırım. yüzde binbeşyüz kazanamayacak belki...
full member
Activity: 252
The Standard Protocol - Solving Inflation
December 04, 2017, 09:24:57 AM
Güvenilir bir coin waves cok da yatırımcısı var bence 2x 3 x pump olucak kısa zamanda alınabilir Smiley
full member
Activity: 238
Merit: 105
December 04, 2017, 08:49:49 AM
Waves konusunda uzun vade için çok farklı düşünceler var. Kullananlar genel olarak pek memnun değiller. Son wallet güncellemesi geldi galiba ondan sonra fiyata bu durum güzel bir yansıma yaptı.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
December 04, 2017, 08:35:09 AM
Waves'e yatırım yapmayanımız kalmadı nerdeyse, yabancılarda da durum hemen hemen aynı yorumlara bakıldığında, balinalara karşı küçük yatırımcıların savaşında bu yıl yatrırmcı açısından çok kesat geçti ama gelecek yıl  iyi kazandıracak.
member
Activity: 336
December 04, 2017, 08:01:04 AM
Localde neredeyse 10 kişiden 8'i Waves'e yatırım yapıyor. Ben de ufak bir miktar yatırım yapmıştım. Bu aralar fiyatı küçük küçük yükseliyor, dex testleri güzel giderse 10$ üstüne kendini rahat atar diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
December 04, 2017, 07:49:48 AM
btc olarak kazandırmasada dolar olarak çok iyi gidiyor bence. ama btc olarak çoğu altcoin zaten bu fiyatlara düştü. o yüzden wavese bok atmayacağım.
Doğru diyorsun, eth  0.15 btc ler de yok satarken 0.04 lere kadar düştü, bu yüzden waves btc  karşısında değer kaybetse de usd cinsinden ethereum gibi sağlam durarak potansiyelini gösterdi bence. Fakat çoğu kişinin yükseleceğini düşünmesi beni ürkütüyor, bu kadar bariz bir bekleyiş balinalar tarafından çok rahat kullanılmasını sağlar.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
December 04, 2017, 07:37:22 AM
waves yerine btc yada eth tercih ederdim ben Smiley

Yatırımınıza bağlı diyebilirim bunun için . Eğer ki 1000 ETH alacak durumunuz varsa ben de Waves ' e bulaşmazdım aslında ..

Waves kar açısından güzel kazandırabilecek bir token .. Altyapısı ortada ekip üyeleri sürekli olarak geliştirmeye yönelik hareketler sağlıyor . Sonuç itibariyle zamana ihtiyaçları var . Waves yatırımcısı da sabırlı bu konuda ..
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
December 04, 2017, 07:35:38 AM
2018 de waves acayip yükselecek akıllı kontratlar geliyor
member
Activity: 114
December 04, 2017, 07:31:58 AM
waves küçümsenecek bir coin değilde simdilerde toplanması gerekiyordu . btc nin artışı alt coinlere yaramadı yanlış zamanda aldık wavesi Sad
sr. member
Merit: 261
December 04, 2017, 05:27:45 AM
Arkadaşlar waves i Küçümsemeyin , nihayetinde onun da yatırımcısı var herkes aklının yattığı yere yatırım yapıyor. Ben de Waves e yatırım yaptım beklentim evet var hatta Waves platformun da ki altlara da yatırım yaptım. Bakınız Mercury . Nihayetin de bu bir risk ve herkes parasını nasıl riske edeceğine kendi karar verir.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
December 04, 2017, 05:05:34 AM
waves yerine btc yada eth tercih ederdim ben Smiley
Pages:
Jump to: