Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 132. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
http://prntscr.com/g532uo  1 saatlık

http://prntscr.com/g532ow 4 saatlık grafıkler. hersey guzel sımdılık. sıcrama yapması an meselesı.
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Bu konuya her gün giriyorum ve her gün aynı soruları görüyorum bişey yazmadan çıkıyorum. Waves Sık Sorulan Sorular diye bi yazı hazırlamak lazım aslında veya srknbyr'ın hazırladığı blog var rica ediyorum elde ele yayalım şu blogun linkini kargaşaya mahal vermeyelim
http://wavesturkiye.com/

Benim de sık sık takip ettiğim başlık, bir kaç üye çok kaliteli içerik paylaşıyorlar sırf onların hatrına girip bakıyorum. Onun dışında hemen her sayfada leasing sorusu var burdan bilgili bir arkadaş çıksa da ayrıntılı bir leasing anlatımı yapsa, soruların yarısı cevaplanmış olacak
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bu konuya her gün giriyorum ve her gün aynı soruları görüyorum bişey yazmadan çıkıyorum. Waves Sık Sorulan Sorular diye bi yazı hazırlamak lazım aslında veya srknbyr'ın hazırladığı blog var rica ediyorum elde ele yayalım şu blogun linkini kargaşaya mahal vermeyelim
http://wavesturkiye.com/
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
Merhaba,

Leasing e Bıraktığımız Waves den WCT Alabiliyor Muyuz ?

Leasing e Bıraktığımız Waves i İsteğimiz Zaman Geri Alabiliyor Muyuz ?

Leasing e Waves Bırakırken Economic Fee, Standart Fee, Premium Fee Var Bunlar Nedir Ne İşe Yarar ?

İlgniz İçin Teşekkürler

evet

evet

leasıng pool a daha cabuk gıtmesını saglar waveslerının. bir önemi yok. ha 5 dk önce ha 5 dk sonra.

Bende leasing ile ilgili sorayım madem konusu açıldı , waves'leri kime lease ediyoruz ve lease etmekte ki amacımız ya da lease edenin amacı nedir. Lease biteceği süreyi nasıl belirliyoruz ayrıca.

waves mining edenlere lease ediyorsun

waves proof of stake mantıgı ile mining ediliyor. yani diğerleri gibi işlemci veya ekran kartı ile değil. senin lease ettiğin poollar elinde çok fazla waves olan kişiler, senden de waves ödünç alarak daha fazla mining yapıyor. sana da pay veriyor

biteceği süreyi belirlemiyorsun. dilediğin an iptal edebiliyorsun.
full member
Activity: 392
Merhaba,

Leasing e Waves Bırakırken Economic Fee, Standart Fee, Premium Fee Var Bunlar Nedir Ne İşe Yarar ?

İlgniz İçin Teşekkürler

evet

evet

leasıng pool a daha cabuk gıtmesını saglar waveslerının. bir önemi yok. ha 5 dk önce ha 5 dk sonra.

Bende leasing ile ilgili sorayım madem konusu açıldı , waves'leri kime lease ediyoruz ve lease etmekte ki amacımız ya da lease edenin amacı nedir. Lease biteceği süreyi nasıl belirliyoruz ayrıca.
member
Activity: 132
Merit: 10
Arkadaşlar herkese bir sorum olacak. Elimde bir miktar waves var ve bunları waves'in ios uygulamasında saklıyorum. Şimdi sorum şu hocam waves'in bu uygulaması güvenilir midir saklamak için ve olası bir telefon kaybetme veya değiştirme durumunda geri alabilmemiz için seed kelimelerine (sanırım 10 civarı bi rastgele kelime vardı) sahip olmamız yeterli midir? değilse başka yapmamız gereken bi şey varsa söyler misiniz?

Herkese teşekkürler.
hero member
Merhaba,

İlgniz İçin Teşekkürler

evet

evet

member
Activity: 74
Merhaba,

İlgniz İçin Teşekkürler
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Arkadaşlar doğru yer mi bilmiyorum ama polo'dan waves platformdaki hesabıma ethereum gönderdim.
ama hala gelmedi. yaklaşık iki saat oldu.
bittrex den polo ya yaptığım btc,xrp gönderim işlemler gerçekleşti ama polo dan waves e gönderdiğim eth lerden hala ses çıkmadı.
polo'da complete yazıyor.. normal midir bu yavaşlık ,=?

normal degıl tabıkı Smiley ılk kez gonderdıysen normal olabılır.

yada dogru yere gonderdıgınden emınmısın. deposıt olarak gondereceksın eth yi
Hocam şu konuyu sadece sen güncel tut lütfen ya. O kadar çok gereksiz post atılıyor ki aradaki önemli haberleri  kaçırıyoruz bazen. Nerdeyse hepsi de spam. Hayır signatureları da yok üstüne bilgileri de yok. Boşuna kirlilik.
full member
Activity: 616
Merit: 118
genel bir sorun var sanırım bittrexden zcashleri yolladım gitmesi 3 saat sürdü.

waves ne yapıyor su an Cheesy
full member
Activity: 588
Merit: 125
Arkadaşlar doğru yer mi bilmiyorum ama polo'dan waves platformdaki hesabıma ethereum gönderdim.
bittrex den polo ya yaptığım btc,xrp gönderim işlemler gerçekleşti ama polo dan waves e gönderdiğim eth lerden hala ses çıkmadı.

waves'e ilk kez eth gönderiyorum.

ama borsalar arası çekme/gönderme işlemlerini biliyorum. zaten deposite e basmak lazım eth adresi görmek için.
polo'dan da withdraw a o adress i girdim ki polo da ki history de görebiliyorum adresi.. orda complete yazıyor ama waves eth hesabı hala 0.000000 Sad

poloda sıkıntı var hocam. geçen bir transferi 8 saatte gönderdi 21 onay almıştı

aynen benimde başıma geldi bittrexe yolladım gitmesi 4 saatimi aldı
member
Activity: 64

ama borsalar arası çekme/gönderme işlemlerini biliyorum. zaten deposite e basmak lazım eth adresi görmek için.
polo'dan da withdraw a o adress i girdim ki polo da ki history de görebiliyorum adresi.. orda complete yazıyor ama waves eth hesabı hala 0.000000 Sad

poloda sıkıntı var hocam. geçen bir transferi 8 saatte gönderdi 21 onay almıştı
newbie
Activity: 24
Merit: 0

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Her şey iyi güzel de, şu dexin gerçekten çok yol alması lazım. Ben 3-5, azar azar waves topluyorum, eskiden bittrexten alıp aktarıyordum, ama dex hareketlensin, wavese yarasın diye 2 seferdir dexten alıyorum ama bu kadar uyuz bir kullanıcı arayüzü olamaz. Belli bir amacım olmasa dex üzerinden almam.
Umarım yeni arayüz çok daha kullanışlı olur, elbette her şey bir anda düzelecek değil ama umut verici düzenlemeler olması lazım.
hero member

newbie
Activity: 24
Merit: 0

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
1 Ağustos geçtikten sonra açıldık millet yavaş yavaş geri wavese dönüyor.Bakalım nerelere kadar çıkacak
hero member
küçük cup&handle tamamladı. sıra buyukte Smiley 0,00144 sevıyesıne önümüzdeki 3-4 saatte düzenli bir şekilde gelirse onuda tamamlayacak. sonrası 0,0017 sevıyesının uzerı. 0,0015 sevıyesı onemlı tabıkı.

edıt: 10 dk sonra 144 gördü. yavaşla bıraz aq bozacan herseyı.
member
Activity: 132
2.90$ civarından 500$ civarında bi yatırım yapmıştım. Keşke imkanım olsaydı o sırada daha fazla alabilseydim. Artık bunada şükür deyip bekliyoruz bakalım. 1-2 sene bozdurmaya niyetim yok. Belki daha uzun da bekleyebilirim oda belli olmaz.

Arkadaşlar ben elime para geçtikçe waves alıyorum. Umarım sonumuz hayır olur. Ya lamboyla gezeceğiz, ya da bisiklete devam. Ya herro ya merro dedikleri bu olsa gerek.  Grin Grin
full member
Activity: 196
Merit: 117
2.90$ civarından 500$ civarında bi yatırım yapmıştım. Keşke imkanım olsaydı o sırada daha fazla alabilseydim. Artık bunada şükür deyip bekliyoruz bakalım. 1-2 sene bozdurmaya niyetim yok. Belki daha uzun da bekleyebilirim oda belli olmaz.
Jump to: