Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 133. (Read 336144 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
oldu 4,5 bu fiyattan alınır mı?Sizce kaçırdım mı?
Ben biraz aldım ama kimse garanti veremez en iyisi "yatırımınızı dağıtın hangisi çıkarsa düşene basın" gibi bir taktik uygulanabilir. ytd
full member
Activity: 182
Merit: 100
oldu 4,5 bu fiyattan alınır mı?Sizce kaçırdım mı?
legendary
Arkadaşlar bende hiç waves yok, olmadan alamazsın diyorlardı ama an itibariyle alım emri girebildim bittrex'te! alır mıyım yani?

Denemek için bir tane aldım alabiliyor muşuz Smiley Millet niye birbirine gönderiyor anlamadım!

Bittrex veya başka exchangelerden hesabında WAVES olmadan WAVES alabilirsin, o bahsedilen sorun WavesDEX ile ilgili.

Yani Waves in kendi exchange sistemi elinde fee yi karşılayacak olan 0.003WAVES olmadan borsada/wavesDEXde işlem yapmana izin vermiyor.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Arkadaşlar bende hiç waves yok, olmadan alamazsın diyorlardı ama an itibariyle alım emri girebildim bittrex'te! alır mıyım yani?

Denemek için bir tane aldım alabiliyor muşuz Smiley Millet niye birbirine gönderiyor anlamadım!

Bittrex veya başka exchangelerden hesabında WAVES olmadan WAVES alabilirsin, o bahsedilen sorun WavesDEX ile ilgili.

Yani Waves in kendi exchange sistemi elinde fee yi karşılayacak olan 0.003WAVES olmadan borsada/wavesDEXde işlem yapmana izin vermiyor.
full member
Activity: 616
Merit: 118
cryptopia da 5 den aşağı satan yok ha gayret az kaldı
sr. member
Activity: 728
Merit: 261

Bende senin dediklerinden birşey anlamadım Smiley

sanırım istenen 0.003 wavesin degeri degişti.o yuzden arkadas nedne daha once insnaların birbirine gonderdigini anlamamış.hesabında waves olmadan alıs yapamıyordun biraz tuhaf ama ooleydi işte.
legendary
Neyse boşver takıl kafana göre anlayan anladı
copper member
Activity: 1358
Merit: 523

Bende senin dediklerinden birşey anlamadım Smiley
member
Activity: 64
Merit: 10
nasıl iş arkadaş iki gündür yatırımı arttıracağım. Ancak bu %10 komisyonculardan bıktım. bu nedenle paribu üzerinden yapacam. üyelik açtım yalnız hesapta para yok parada pazartesi gelecek Smiley

dönüp dolaşıyorum bir çözüm bulamadım. paribu'nun hesapları hangi bankada bulamadım ben hangi bankada olduğunu (ing bankmış)

pazartesiye geçti değeri dostlar biraz düşsün de alım yapalım Smiley
legendary

newbie
Activity: 24
Merit: 0

Waves platform üzerinden almak için 0.003 waves lazım ama bittrex üzerinden alım satımda muhtemelen btc/coin komisyon keseceği için alım izni verir. diğer coinler gibi standart prosedür işler diye düşünüyorum.
full member
hocam 2,8 sevıyesınden baslayarak 3 usd den devam ederek ortalama 100 tane almıştım şimdi mübarek aktıkça akıyor nakit sıkıntım var yoksa en ufak problemim yoktu
legendary
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Yeteri kadar toplayamamış olmanın hüznü var ama yapacak birşey yok, şimdi arkamıza yaslanıp fiyatın keyfini sürücez.  Cool
full member
hadi insallah bismillah
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
yenı bır borsaya daha eklendı waves. 0,0018 sevıyesıne göz kırpıyor su an;)
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
1 Ağustos tarihinden önce çok düşük seviyeleri görmüştü waves keşke elimde daha fazla sermaye olsaydı daha fazla alırdım neredeyse oralara göre %35 kar bıraktı waves.Tabiki hepimizin ön görüsü waves için çok daha yüksek seviyeler umarım oralara gelicek.

Ağladı millet geçen hafta 0.00089 lara düşünce. Ağlamak yerine toplamayı tercih etselerdi bugün zevk çığlıkları atıyor olacaklardı... Waves e güvenim tam...

gecen haftayı bırak sadece dun alıp bugun satsalardı  bitcoin den daha fazla getiri kazanmıs olunacaktı.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
1 Ağustos tarihinden önce çok düşük seviyeleri görmüştü waves keşke elimde daha fazla sermaye olsaydı daha fazla alırdım neredeyse oralara göre %35 kar bıraktı waves.Tabiki hepimizin ön görüsü waves için çok daha yüksek seviyeler umarım oralara gelicek.

Ağladı millet geçen hafta 0.00089 lara düşünce. Ağlamak yerine toplamayı tercih etselerdi bugün zevk çığlıkları atıyor olacaklardı... Waves e güvenim tam...
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bilgisayarı açığımda saat 06:06 yı gösteriyordu günlerden de 6 yazıyordu arka plan resmi olarakta büyük bir dalga vardı hemen print screen yaptım gerçekten garip oldu ama güzeldi ve az önce print hafızasını kaybettim. Bana bir işaret gibi geldi bugün waves'in günü olabilir mi?  Grin
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Valla elimde bir miktar waves var olursa çok güzel olur olmazsa da yapacak bir şey yok ama ben uzun vadeli olarak düşünüyorum 2 yıllık süreçte çok fazla artacağını düşünüyorum waves'in.
Jump to: