Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 139. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 630
wagerr gibi yüksek hacimli en az 3 ico daha bu platformda yapılmalı yıl sonuna kadar.o zaman işler daha kolaylaşak sanırım.yıl sonu fiyat hedefim 7 dolar ytd
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Android için 1.1.2 versiyon yayınlandı
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wavesplatform.wallet

Güncellendi
3 Ağustos 2017

Yükleme sayısı
10.000 - 50.000

Mevcut Sürüm
1.1.2

Gereken Android sürümü
4.0 ve üzeri

Sunan
WavesPlatform

Yenilikler
Full DEX in Mobile. Trade on go!
- Add your favorite trading pairs (inc. verified assets filter)
- Issue your own asset and start trading immediately
- Easy to use OrderBook
- Interactive chart with changeable timeframe and last price
- Place a new order, signed right from your wallet. Cancel existing orders.
- Last trades history

güzel haber. clıente de yakında gelecegının de habercısı. fıyatada yansıyor yavas yavas. polonun cortlaması uzerıne mobıl getırdıler. yarında clıente getırıler Cheesy
hero member
Merit: 519
Android için 1.1.2 versiyon yayınlandı
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wavesplatform.wallet

Güncellendi
3 Ağustos 2017

Yükleme sayısı
10.000 - 50.000

Mevcut Sürüm
1.1.2

Gereken Android sürümü
4.0 ve üzeri

Sunan
WavesPlatform

Yenilikler
Full DEX in Mobile. Trade on go!
- Add your favorite trading pairs (inc. verified assets filter)
- Issue your own asset and start trading immediately
- Easy to use OrderBook
- Interactive chart with changeable timeframe and last price
- Place a new order, signed right from your wallet. Cancel existing orders.
- Last trades history
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
BCC ekli güncel cüzdan/DEX yayınlandı;

https://wavesplatform.com/downloads.html

https://bitcointalksearch.org/topic/m.20583746

>>>
CoinMarketCap
Waves Waves (WAVES)
$3.70 (18.61%)
0.00136146 BTC (18.71%)
full member
Activity: 616
Merit: 118
biraz önce gördüm birkaç tane saçma bcc var satış bile yapılmış

Waves coin üretimine destek vermesi yüzünden bence değer kaybediyor
hero member
İşlem yaparken dikkatli olunması gerektiğini belirtmişler.

Warning
Considering the hype around BCC, we warn all users about possible fake Bitcoin Cash tokens at Waves platform. Beware of scammers.
The official Waves BCC token has a green tick of a verified token, as well as this token ID zMFqXuoyrn5w17PFurTqxB7GsS71fp9dfk6XFwxbPCy.

Bitcoin Cash için ID numarası zMFqXuoyrn5w17PFurTqxB7GsS71fp9dfk6XFwxbPCy yeşil onay işareti olduğundan ve bitcoin cash yazdığından emin olun.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
WAVES fork hakkında duyuru yayınladı;

Bitcoin Cash on Waves Platform
http://support.wavesplatform.com/topics/5070-bitcoin-cash-on-waves-platform/

"Waves is a platform for issuing different assets, a decentralized application, and a decentralized exchange of assets (DEX). Being so deeply decentralized we do not decide what to support and what not. It is up to Waves community to take a decision. We as the core team follow the community's expectations and respond to its requests. Today supporting Bitcoin Cash (BCC) has become such a request. Waves issues the official Bitcoin Cash token for its users.

Bitcoin Cash transfers in Waves Lite Client

In accordance with the BCC protocol, all BTC balance holders of supporting wallets and exchanges receive an equivalent amount in BCC at the moment of fork in the BTC network, i.e. when the last common block of the two branches was found.
Within the next 24 hours, Waves will transfer BCC token to WBTC holders in amount equivalent to their WBTC balance at the time of the last common block of BTC and BCC.

Operations with BCC

After the distribution of BCC pairs WBCC / WBTC, WBCC / Waves / Assets will be available on Decentralized Exchange (DEX) for trading. There will be no restrictions for transferring and trading BCC within the Waves platform.
Later on the team will give some additional information about BCC withdrawals and deposits.

Warning

Considering the hype around BCC, we warn all users about possible fake Bitcoin Cash tokens at Waves platform. Beware of scammers.

The official Waves BCC token has a green tick of a verified token, as well as this token ID zMFqXuoyrn5w17PFurTqxB7GsS71fp9dfk6XFwxbPCy."
hero member
nasıl merkezsiz oluyor bu borsa bununla ilgili nasıl bilgi alabilirim.

Sonuçta ortada bir server var.

Private Key sende oluyor, hangi borsa sana private key veriyor.

Bu sitelerden yararlanabilirsin.
http://www.waveswiki.org/
http://wavesturkiye.com/
https://wavestalk.org/
full member
Merit: 118
nasıl merkezsiz oluyor bu borsa bununla ilgili nasıl bilgi alabilirim.

Sonuçta ortada bir server var.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Son 2 günde çok güzel yükseldi. Umarım nazar değmezde böyle devam eder.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
polonun yaşadığı sorun waves e yarayacak. waves platformun önemini giderek anlamaya başladı insanlar. twitterda filanda konuşuluyor artık.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
5 $'a kadar ne kadar aldınız kar, en azından 10 $'a çabuk gelecektir. Tabi 2 $ seviyelerinden alım yapanların karı daha büyük olur. Uzun vadede tutmayı başarabilirsek, önü çok açık.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
Son zamanlarda ki borsalara olan güvenin azalması ve WAVES in yaptığı girişimler sebebiyle , yükseliş kaçınılmaz gibi duruyor. Asıl mesela bunun ne zaman olacağı milleti bezdirmek için bu aralıklarda tutup sonra birden kimse pozisyon alamadan yükseltecekler mi , yada daha fazla alım yaptıklarında artık yeter dedikleri yere gelince mi serbest bırakacaklar bunu tahmin etmek. Ama WAVES yatırımcısının çok büyük bir bölümü zaten uzun yatırımcı , benim düşüncem uzun vadeye çoookkk uzamadan beklenen fiyatların geleceği yönünde .
fırsat buldukça waves topluyorum, umarım dediğiniz gibi olur ve çok uzamadan bu bekleyiş güzel yerlere gelir bu coin:)
sr. member
Merit: 261
Son zamanlarda ki borsalara olan güvenin azalması ve WAVES in yaptığı girişimler sebebiyle , yükseliş kaçınılmaz gibi duruyor. Asıl mesela bunun ne zaman olacağı milleti bezdirmek için bu aralıklarda tutup sonra birden kimse pozisyon alamadan yükseltecekler mi , yada daha fazla alım yaptıklarında artık yeter dedikleri yere gelince mi serbest bırakacaklar bunu tahmin etmek. Ama WAVES yatırımcısının çok büyük bir bölümü zaten uzun yatırımcı , benim düşüncem uzun vadeye çoookkk uzamadan beklenen fiyatların geleceği yönünde .
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
yalnız dedıgınız gıbı yapdım seed kodu kopyalayıp gırıs yapdım regıster yapdım sonra fakat menudekı waves adresı degısmıs hatta private key bıle farklı yazıyor normalmı bu

Waves Chrome uzantısını kullanmayı deneyin. Şuradan Chrome tarayıcınıza ekleyebilirsiniz. Her seferinde seed ile uğraşmanızın önüne geçer. Her açılışta adresinizi gösterir, şifre sorar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Tüm hazırlıklar tamamlanmadan fiyat uçuşa geçmeyecektir.Çünkü şuan uçuşa geçerse tabloda %400-500 yükselmiş bir coini gören kişiler inceleyip merkezsiz borsa fikrini anlayıp deli gibi hücum edeceklerdir.Sonrası malum onca sorunu görünce kaçacak belkide birdaha yaklaşmayacaktır.

Benim Waves'den anladığım şu ;

Tüm hazırlıklar tamamlanacak , sorunsuz bir borsa yapılacak , herşey test edildikten sonra sıkıntı yok ise uçuşa geçilecektir.Artık 5x 10x 20x mi olur orasını bilemem..
Bu yükselişin ne zaman gerçekleşeceğini düşünüyorsunuz? Ne zamandır wavesleri tutuyorum. 20 cent yukarı 30 cent aşağıya iniyor. devamlı aynı seviyede haraket ediyor. Yavaş yavaş sıkmaya başladı

Benim tahminin waves tam hazır olmadan uçuş olmayacaktır , belki hazır olduktan sonra bile kademeli yavaş bir şekilde yükselecektir.Ama bu işin peşini bırakmazlar ise bu proje tutar poloyuda diğerlerinide geçer !
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
Tüm hazırlıklar tamamlanmadan fiyat uçuşa geçmeyecektir.Çünkü şuan uçuşa geçerse tabloda %400-500 yükselmiş bir coini gören kişiler inceleyip merkezsiz borsa fikrini anlayıp deli gibi hücum edeceklerdir.Sonrası malum onca sorunu görünce kaçacak belkide birdaha yaklaşmayacaktır.

Benim Waves'den anladığım şu ;

Tüm hazırlıklar tamamlanacak , sorunsuz bir borsa yapılacak , herşey test edildikten sonra sıkıntı yok ise uçuşa geçilecektir.Artık 5x 10x 20x mi olur orasını bilemem..
Bu yükselişin ne zaman gerçekleşeceğini düşünüyorsunuz? Ne zamandır wavesleri tutuyorum. 20 cent yukarı 30 cent aşağıya iniyor. devamlı aynı seviyede haraket ediyor. Yavaş yavaş sıkmaya başladı
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
wavesi önceden kullanmamıştım. Borsadan biraz aldım bu wavesleri yerel cüzdanımda tutmak istiyorum. google chrome nin uygulaması varmış. wavesleri buraya aktardım başına birşey gelmeden Cool
full member
Activity: 518
Merit: 100
yalnız dedıgınız gıbı yapdım seed kodu kopyalayıp gırıs yapdım regıster yapdım sonra fakat menudekı waves adresı degısmıs hatta private key bıle farklı yazıyor normalmı bu
hero member
Fakat seed pcye format attıgında nasıl bı dhaa o cuzdana ulaşacagız seed kodu yazıyorsun sana verdıgı gırış yok sadece regıster var tekrar yenı açıyor butun herseyı kaydettıgım halde gırılmıyor

Formatla falan bir alakası yoktur. Seed kodunu sakla her zaman aynı cüzdan adresine ulaşırsın fakat unutma seed kodunda ki en ufak bir fark adresin farklı olmasına yol açar. Bir boşluk veya bir karakter bütün adresi değiştirir. Seed kodunu ve adresini yedekle yani kopyala sonra seed koduyla giriş yaptığında çıkan adresin senin kopyaladığın adres ile aynı olup olmadığını teyit et.

"Name" ve "Password" kısımlarını kayıt etmen gerekmiyor bunlar anlık giriş için gereken bilgiler. Örneğin birden fazla adresin olduğunda "name" kısmını kullanırsın cüzdan1, cüzdan2 şeklinde karıştırmamak için. Şifreyi her seferinde yeniden belirleyebilirsin. Seed kodu ile adresine ulaşmak için IMPORT ACCOUNT yazan yere tıkla daha sonra REGISTER ACCOUNT yazan yeri tıkla kafana göre ad ve şifre beliryedikten sonra giriş yapabilirsin.
Jump to: