Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 141. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
waves fiyatını dexten önce dexten sonra diye 2 milat olarak anılacak sanırım bundan sonra.
dex e yenilenene kadar çilekeş olcaz. hoş dex yenilense de fiyat 200k 250k ları görse de ben holder olarak kalmaya devam ederim orası ayrı da, fiyatın beklentilerin altında kalması psikolojik bir baskı altına sokuyor insanı

DEX dediğiniz şey nedir açıklayabilir misiniz lütfen ne zamn gerçekleşmesi bekleniyor

dex= decentralızed exchange= merkezsız borsa

halı hazırda zaten acık calısır durumda. beklenen şey yenı arayuz guncellemesı 1-2 hafta ıcerısınde gelecek sanırım.

ancak bana gore gelen haberler dex te yenı arayuz gelmesınden daha onemlı. herıfler banka ıle anlasma yaptılar daha otesı var mı bunun.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
dex Decentralized exchange in kısaltması yani şuan waves client içinde al-sat yapılan alan.
çıkacak denmesine bakmayın, şuan aktif olarak işliyor fakat çok fonksiyonel değil grafikleri yeterli değil. yeni arayüz bekleniyor.
member
Activity: 64
Merit: 10
waves fiyatını dexten önce dexten sonra diye 2 milat olarak anılacak sanırım bundan sonra.
dex e yenilenene kadar çilekeş olcaz. hoş dex yenilense de fiyat 200k 250k ları görse de ben holder olarak kalmaya devam ederim orası ayrı da, fiyatın beklentilerin altında kalması psikolojik bir baskı altına sokuyor insanı

DEX dediğiniz şey nedir açıklayabilir misiniz lütfen ne zamn gerçekleşmesi bekleniyor
member
Activity: 118
hocam dex tam olarak ne zaman çıkacak?
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
vala gelen haberler yle böyle haberler değil fıyata nasıl yansımıyor anlamadım bır turlu. adamlar rusyanın en buyuk 3 uncu bankası ıle anlastılar. ve atm den dırek waves platforma para transferı gerceklestırecekler yakın zamanda.

şaka gıbı yanı. ether putınle ıkı fotograf cektırır 10 kat artar fıyatı. sacma salak bır coın mıcrosoftla soylentı ıcıne gırer 100 kat artar fıyatı. wave de her hafta harıka gelıstırmeler oluyor ama fıyat hala aynı. yıldırma polotıkası sanırım ve bır anda artacak. daha once yazmıstı bır arkadas al sat fırsatı vermeden artacak satanlar pısman olacak dıye. beklıyoruz bakalım.

Güzel yazmışsınız.
Dedikodular çok fazla coin i katladı.
Ama geliştirmelerin, o dedikodulardan daha önemli gerçek haberlerin Waves üzerindeki etkisi onlar kadar olamadı.
Bekliyoruz Grin

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
vala gelen haberler yle böyle haberler değil fıyata nasıl yansımıyor anlamadım bır turlu. adamlar rusyanın en buyuk 3 uncu bankası ıle anlastılar. ve atm den dırek waves platforma para transferı gerceklestırecekler yakın zamanda.

şaka gıbı yanı. ether putınle ıkı fotograf cektırır 10 kat artar fıyatı. sacma salak bır coın mıcrosoftla soylentı ıcıne gırer 100 kat artar fıyatı. wave de her hafta harıka gelıstırmeler oluyor ama fıyat hala aynı. yıldırma polotıkası sanırım ve bır anda artacak. daha once yazmıstı bır arkadas al sat fırsatı vermeden artacak satanlar pısman olacak dıye. beklıyoruz bakalım.
member
Activity: 64
BCC varken yükselmesi biraz ertelenecek gibi görünüyor.
member
Activity: 118
hala tam olarak bitmedi bu btc işi. daha 20 ağostosa çok var. o zamana kadar wawes yine 2.5 dolar civarına iner bence. o civarda yüklü alım yapacağım. beklemedeyim
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Kafasına vurur düşürürler yine her zaman olduğu gibi.  Grin Fiyatı alıp satanlar için önemsiz al sat yaparak yollarını buluyorlar, yükselmesini bekleyenler de boşuna umut etmiş oluyor tek umudunuz DEX'in yenilenmesi.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
BCC ufak ufak düşmeye başladı. Artık ufak ufak olağana dönüyor waveste. Varı yoğu bastık dönmesi gerekiyor zaten. 3.62$
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Waves'in kutlu yürüyüşü başladı mı sizce? Bence başlasın artık toplayan topladı zaten kaç aydır 2-3 dolar bandında geziyor.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Altcoin coşturmacasından şimdilik WAVES de nasibini alıyor;

Waves (WAVES)
$3.28 (9.64%)
0.00122048 BTC (9.51%)
Dünden beri 2.98 3.38 arasında gezinip duruyor. Ama gün gün 40c katıyor üstüne hemen hemen üst limit olarak.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Altcoin coşturmacasından şimdilik WAVES de nasibini alıyor;

Waves (WAVES)
$3.28 (9.64%)
0.00122048 BTC (9.51%)
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bu görüntüye çok rastlıyorum DEX'te. Herif'in biri geliyor. 65'erli 150'li ya da 100'lü alıp duruyor bu örneğin satışta olan 500'lü satışı. 100'lü 100'lü almada ki amaç nedir bir çözemedim? Hepsini birden al gitsin !!

Birileri işlem hacmini mi artırmış oluyor böyle yaparak nedir? İşlem hacmi derken parasal olarak bahsetmiyorum. Alım-Satım emri olarak işlemlerden bahsediyorum.

sr. member
Activity: 322
Merit: 251
ileride lan zamanında waves 3 dolarmış diyeceğiz. ben şahsen demem 60 cent maliyetli hatrı sayılır bir uzun vadeli waves yatırımım var, birde bcc diye bi sikko koin vardı jihan denen yavşakın şişirdiği diyeceğiz Smiley

Eth ' yi çok rahat hatırlıyorum 2 $ hallerini . Şimdi düşündükçe sigara yakıyorum . O hesaba bağlanacak illa ki waves ..

Eth içinde çoğunluğun tepkileri olumlu yöndeydi . Waves de ileride aynı noktaya gelmesi için olumsuz bir durum görmüyorum açıkcası ..
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bcc'yi gerçekten iyice şişirdiler bu kadar yüksek hacimle çok fazla oynuyorlar değeriyle.Benim waves maaliyetimde 2 dolar civarında umarım ilerde dediğiniz senaryolar gerçekleşir ve bu mesajları anımsarız.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
ileride lan zamanında waves 3 dolarmış diyeceğiz. ben şahsen demem 60 cent maliyetli hatrı sayılır bir uzun vadeli waves yatırımım var, birde bcc diye bi sikko koin vardı jihan denen yavşakın şişirdiği diyeceğiz Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
En cok tavsiye ettigim ve en cok begendigim coin olmasina ragmen halen dogru duzgun alamadim. Umarim fiyatlar ucmadan istedigim kadar alabilecek durumda olurum yoksa cok kotu pisman olacak gibiyim. Ethereum`da cok uzun sure dusuk fiyatlarda seyredip sonradan catir cutur artmadi mi bence sahip olanlar sabretmeli.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
waves milleti bıktırana kadar bekletip sonra uçacak heralde Smiley ondan sonrada ah vah edeceğiz. ben bekliyorum hala acelem yok uzun vade için şu anki fiyatından yüksek almıştım hatta bir ksıımını dursun bakalım zararı yok

124k'da ve devam ediyor.. 150K'nin altı her zaman gözüm kapalı alacağım coin kendisi..
Jump to: