Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 158. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 278
eth'nin tekrar hacklenmesinin waves'ın fiyatlarına olumlu yönde yansıması gerekmiyor mu normal şartlar altında? atladığım bir nokta mı var acaba?

Yatırımcılar bir coin hacklendi diye biranda o altyapıdan vazgeçmiyor ancak zamanla oluşan güvensizlikle birlikte waves tabanlı daha çok ico çıkabilir. Aslında bu durum icoların kararlarını değiştiriyor. İleri vadede etkisi olacaktır.
kulağa mantıklı geliyor. Açıklamanız için teşekkür ediyorum. Umarım uzun vadede belirttiğiniz olumlu etki oluşacaktır.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
eth'nin tekrar hacklenmesinin waves'ın fiyatlarına olumlu yönde yansıması gerekmiyor mu normal şartlar altında? atladığım bir nokta mı var acaba?

Yatırımcılar bir coin hacklendi diye biranda o altyapıdan vazgeçmiyor ancak zamanla oluşan güvensizlikle birlikte waves tabanlı daha çok ico çıkabilir. Aslında bu durum icoların kararlarını değiştiriyor. İleri vadede etkisi olacaktır.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
polodakı dıger coınlerıde ekleselerde kurtulsak şu polodan yavas yavas.
full member
Activity: 196
Merit: 117
Waves yeni tasarım bölüm başkanı işe almış. Adamın backround'u baya sağlam. Tasarım konusunda beklenen gelişmeleri yakında görebiliriz belki.

Haber linki: http://wavescommunity.com/waves-appoints-new-head-of-product-design/

Güzel haber. Tuttum bunu. Ağustos ayında güzel şeyler yaşanacak gibi. Halen fiyatı diplerdeyken toparlamak lazım. Lazım diyorum çünkü para yok. Bu konuda yanlız olduğumu da düşünmyorum. Hepimiz bayağı açılmadık mı ico'lara ?

Bir ayda tasarım konusunda büyük değişiklikler olacağını sanmıyorum ben ama dediginiz gibi ileride güzel gelişmeler yaşanacak buna şüphem yok. Ekip boş durmuyor
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Waves yeni tasarım bölüm başkanı işe almış. Adamın backround'u baya sağlam. Tasarım konusunda beklenen gelişmeleri yakında görebiliriz belki.

Haber linki: http://wavescommunity.com/waves-appoints-new-head-of-product-design/

Güzel haber. Tuttum bunu. Ağustos ayında güzel şeyler yaşanacak gibi. Halen fiyatı diplerdeyken toparlamak lazım. Lazım diyorum çünkü para yok. Bu konuda yanlız olduğumu da düşünmyorum. Hepimiz bayağı açılmadık mı ico'lara ?
full member
Activity: 196
Merit: 117

sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Şahsen yarışma olduğunu biliyordum da 100 bin dolar ödül olduğunu bilmiyordum çok ciddi rakamlar, verdikleri sözü gerçekleştirmeme gibi sahtekarlığa girmezler diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Mesaj atmışken sorayım, bitkapital'in waves'e geçişinde süreç nasıl olacak kısa bir bilgilendirme yapar mısınız?

Bitkapital'in Waves'e geçip geçmeyeceği, Waves üzerinde bir TL asset'i oluşturup oluşturmayacağı ve bu süreçlerin nasıl işleyeceğiyle ilgili herhangi bir duyuru yapmadık. Komünitenin isteğine ve daha da önemlisi desteğine bağlı olarak bu ihtimalleri değerlendireceğiz.

Anlamadım, ico yarışmasında ilk 3'e girip 100 bin dolar ödül almadınız mı waves'ten? Madem kararsızdınız neden başvurdunuz peki? Komünite derken kendi topluluğunuzdan mı bahsediyorsunuz?
Waves'teki komünite'den yeterince destek aldığınızı düşünmüyor musunuz

Nasıl oluyor bu iş ben anlamadım, anlayan beri gelsin

100bin dolarlık bir yarışma mı yaptı waves? link paylaşır mısınız?

https://blog.wavesplatform.com/icohub-competition-winners-announced-85ea6ff153ca
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
Mesaj atmışken sorayım, bitkapital'in waves'e geçişinde süreç nasıl olacak kısa bir bilgilendirme yapar mısınız?

Bitkapital'in Waves'e geçip geçmeyeceği, Waves üzerinde bir TL asset'i oluşturup oluşturmayacağı ve bu süreçlerin nasıl işleyeceğiyle ilgili herhangi bir duyuru yapmadık. Komünitenin isteğine ve daha da önemlisi desteğine bağlı olarak bu ihtimalleri değerlendireceğiz.

Anlamadım, ico yarışmasında ilk 3'e girip 100 bin dolar ödül almadınız mı waves'ten? Madem kararsızdınız neden başvurdunuz peki? Komünite derken kendi topluluğunuzdan mı bahsediyorsunuz?

100bin dolarlık bir yarışma mı yaptı waves? link paylaşır mısınız?
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Arkadaşlar waves yok henüz bende ama bittrex polo gibi çalışmıyor, tüm kademeleri göstermiyor. polo'nun en beğendiğim yönü belki de buydu: şeffaflık. Bittrex nasıl bir program kullanıyor bilmiyorum ama su üstüne yazı yazmak gibi...10k'dan 385k'ya 21 btc gösteriyor örneğin...Hatta kendi girdiğim satışı bile göstermiyor.

çokta onemlı olmadıgını dusunuyorum onun. zaten anlamıs degılım o orderlerı koyanları. coının degerı 100k gıdıp 400k ya sell order koyuyo. yada coının degerı 100k gıdıp 1k ya buy order koyuyo. mantık ne cozemedım 100k dan 1 k ya dusuyosa zaten alma onu Cheesy
Konu dışı yazmak istemezdim ama Bittrex bana göre dump-pump sitesi, özel gruplar da olabilir fakat ana spek bittrex'in kendisi zannediyorum. Geçenlerde çok gördük %4000 artış yapan coinleri...Eth etc ripple nem gibi diğer borsalarda da yoğun işlem gören coinler ana kaynakları (işlem+fee) ama geriye kalan coinlerin çoğunluğu dump-pump için ve buradan da epey bir kâr elde ettiklerini düşünüyorum. Bunu bilen yatırımcı da 7/24 pc başında olacağıma yazayım ya tutarsa hesabı yapıyor. Tabii bir de geçen ay çokça gördüğümüz örneğin 4k'lık bir coini 1btc duvarına kadar alıp (muhtemelen kendileri yazıyor) sonra 30-40k'dan kademe kademe aşağıya indirmeleri vs gibi taktikler uygulamaları...Çok aşağıya yazmalarının nedeni de volume düşükken acil btc ihtiyacı olanların bozdurmaları hâlinde koydukları btc'nin kirası gibi düşünebiliriz. bol kazançlar...
hero member
Activity: 629
Merit: 508

sr. member
Activity: 658
Merit: 252

Waves comminity'de geçen bir yarışmada ilk   3'e Bitcapital'in projesi girdi muhabbeti vardı. o bununla ilgili değil miydi?
hero member
Arkadaşlar waves yok henüz bende ama bittrex polo gibi çalışmıyor, tüm kademeleri göstermiyor. polo'nun en beğendiğim yönü belki de buydu: şeffaflık. Bittrex nasıl bir program kullanıyor bilmiyorum ama su üstüne yazı yazmak gibi...10k'dan 385k'ya 21 btc gösteriyor örneğin...Hatta kendi girdiğim satışı bile göstermiyor.

çokta onemlı olmadıgını dusunuyorum onun. zaten anlamıs degılım o orderlerı koyanları. coının degerı 100k gıdıp 400k ya sell order koyuyo. yada coının degerı 100k gıdıp 1k ya buy order koyuyo. mantık ne cozemedım 100k dan 1 k ya dusuyosa zaten alma onu Cheesy
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
legendary
Merit: 1068

gecenlerde bir anket vardi o anket sonrasi bitkapital olarak waves e TL gateway i olarak kabul edildik muhabbetleri donmustu sanki?
kesinlesmis herhangi bir duyuru calisma falan yok mu bunla ilgili?
hero member
Activity: 602
Merit: 500

hero member
bıtrexte duvarlar cekılmıs.200k ya kadar 16 btc lık duvar var sadece.
Bir daha bak istiyorsan adamlar bu kadar kolay izin verir mi yükselmesine Smiley Bu haftlarda epeyce boşalttılar ellerini şimdi toplamadan bırakmak istemiyorlar Smiley işleri çok zor onu söyleyeyim. kimse satmak istemiyor artık,  sıçtılar Smiley

265k ya kadar sadece 15 btc duvar var Smiley

aha buda kanıtı

yokmu bi baba yiğit  Grin

ilgınc seyler oluyor son satış 219k da bıtrex te Cheesy ondan sonra satan yok.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Bir daha bak istiyorsan adamlar bu kadar kolay izin verir mi yükselmesine Smiley Bu haftlarda epeyce boşalttılar ellerini şimdi toplamadan bırakmak istemiyorlar Smiley işleri çok zor onu söyleyeyim. kimse satmak istemiyor artık,  sıçtılar Smiley

265k ya kadar sadece 15 btc duvar var Smiley

aha buda kanıtı

yokmu bi baba yiğit  Grin
hero member

80 btc bısı degıl Smiley daha yuksek koyamıyorlar. bırı gelıp alabılır Cheesy
Jump to: