Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 160. (Read 336144 times)

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
beyler masternode ne kadar kazanıyor ortalama bilen var mı?

bilen yok mu?

Full node o. Leasing ile aralarında çok bir kazanç farkı yok diye biliyorum. İşi ticarete dökmezseniz tabi. Kiralayın, rahat edin.
newbie
Activity: 23
Merit: 0
Fiyat artışı nasıl sağlanıcak yani , yoksa herkes kendi coininin fiyatının artmasını ister
sr. member
Activity: 406
Merit: 265

bende var, hiçbir kazancı çok.. MRT'ler ilerde değerlenirse belki olacak.
[/quote]

Sasha madencilerin ücretinin çok düşük olduğunun farkındayız gelecekte yüzlerini güldüreceğiz tarzı bir şey demişti. Güldürmekten kasıt MRT fiyatının ciddi derecede artacak olması bana göre, çünkü aklıma bu dediği şeyin olması için MRT nin ciddi bir derecede fiyatının artmasından başka bir şey aklıma gelmiyor.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌

bilen yok mu?

bende var, hiçbir kazancı çok.. MRT'ler ilerde değerlenirse belki olacak.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418

bilen yok mu?
full member
Activity: 420
Merit: 108
Merhabalar, 16 Temmuz da Waves cüzdanıma küçük bir miktar "CoExistCoin" adlı bir coin gelmiş.Nedir bu coin?

1 waves ücret ödeyerek sizde benzer coin çıkartıp cüzdanlara dağıtabilirsiniz. Yanında yeşil tik yoksa coini ciddiye almayın, alıcısı varsa eğer markette okutun gitsin.
Şuan mobildeyim.Laptopa geçince yeşil tık var mı yok mu bakarım.Teşekkürler  Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Merhabalar, 16 Temmuz da Waves cüzdanıma küçük bir miktar "CoExistCoin" adlı bir coin gelmiş.Nedir bu coin?

1 waves ücret ödeyerek sizde benzer coin çıkartıp cüzdanlara dağıtabilirsiniz. Yanında yeşil tik yoksa coini ciddiye almayın, alıcısı varsa eğer markette okutun gitsin.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Waves ve mrt nin 24 saatlik işlem hacimlerine bakarsak, wavesin 24 saatlik işlem hacmi toplam market değerinin 1/120 si kadar, mrt nin 24 saatlik işlem hacmi toplam market değerinin 1/180 i kadar. Bu durumda kanaatimce  mrt de wavese göre daha fazla işlem olduğunu veya birilerinin deli gibi mrt topladığını söylemek yanlış olur, tabii ki herkesin kendi değerlendirmesi, saygılar.

Hocam MRT yi satan yok ki o yüzden işlem hacmi düşük çoğu kişi gelecekte MRT den çok  umutlu olduğu için satmıyor satsa bile çok yüksek fiyatlardan satım emri giriyor. Alım emirlerine bakarsanız epey bir MRT toplamak isteyen kişi olduğunu görürsünüz.
full member
Activity: 420
Merit: 108
member
Activity: 65
Merit: 10
Satarsan yüzün güler satmazsan gülmez.

adam hakli dedim, elimde eser miktarda waves var, 5 dolardan satmadim, piyasadan nasibini almis 2 dolar olmus, simdi satmak zorunda kaldim
full member
Activity: 196
Merit: 117
Gözümü kararttım 400$ lık daha waves aldım  Cheesy Hayırlısı bakalım. Eth yi kaçırdık bari bunu kaçırmayalım. Şahsi fikrim 1 yada 1.5 sene içinde x50 civarı değerlenebileceği yönünde. Ytd değildir kesinlikle.  Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 117
Dün 2.10$ civarlarındayken waves'in tuhaf Waves komisyon istemesi yüzünden alım yapamadım. Hadi bitrex ten alırım sona platforma aktarırım yarın alırım dedim. Bugün 2.90$ küsurlardan anca alabildim.. Undecided

Neyse uzun vadeli düşündüğümden çokta kafama takmıyorum ama can sıkıcı bi durum oldu yani
full member
Activity: 210
Merit: 100
Ethereum gateway çok yakında aktif olacak sanırım.

https://twitter.com/Sphearis/status/887342372161552385

gelsin artık. gelecek gelecfek gelmedi. gelse nolr oda belli deil. btcc getwey çalışıyomu düzgün. yok...
ben bu işi anlamadım arkdaşlar. önce btc çalışsın düzgün sonra yap ethyi.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Ethereum gateway çok yakında aktif olacak sanırım.

https://twitter.com/Sphearis/status/887342372161552385
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
Waves ve mrt nin 24 saatlik işlem hacimlerine bakarsak, wavesin 24 saatlik işlem hacmi toplam market değerinin 1/120 si kadar, mrt nin 24 saatlik işlem hacmi toplam market değerinin 1/180 i kadar. Bu durumda kanaatimce  mrt de wavese göre daha fazla işlem olduğunu veya birilerinin deli gibi mrt topladığını söylemek yanlış olur, tabii ki herkesin kendi değerlendirmesi, saygılar.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
arkadaşlar mrt mi wawes mi daha çok kazandırır sizce?
Hocam burda kimse bunun cevabını vermez. (Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.)  Grin
member
Activity: 118
Merit: 10
arkadaşlar mrt mi wawes mi daha çok kazandırır sizce?
hero member
Activity: 896
Merit: 519
5 6 aylık bir yatırım olarak aldım satma planım yok. Düşmeden önceki fiyatına dönse gayet güzel bir yatırım olur benim adıma.

Paranı almadan kazanmış olmayacağını unutma bu yüzden satarsan yüzün gülmüş olur. Diyeceksin neden yüzüm gülmesin, madem 6 aylık yatırım yaptın düştüğünde hemen ağlıyor musun? Sevinmen gayet doğal ama son gülen iyi güler demişler.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
5 6 aylık bir yatırım olarak aldım satma planım yok. Düşmeden önceki fiyatına dönse gayet güzel bir yatırım olur benim adıma.
Jump to: