Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 17. (Read 336130 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
bana sürekli zarar ettiren ve son zararımda da elimi eteğimi tamamen çekmeye karar verdiğim coin waves. sashaya da ısınamadım zaten, adam sır gibi saklanıyor. bu aşamadan sonra ne olur ne biter bilemem ama yakın zamanda 10 dolar üzerini beklemiyorum.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
kısa vadede 10 dolar olacak gibi görünüyor yapılan analizlere göre.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
WAVES ile gönül bağı kuranlar bekledikleri karşılığı alamayınca coinlerini satarak ya da 2020 gibi yeni bir hodl hedefi belirleyerek "ayrılmış" gibi davranıyorlar sanırım. Para birimleri ya da hisse senetleriyle gönül bağı kurmadan, hatta mümkünse tüm duyguları bir kenara koyarak işlem yapmak gerekiyor.
member
Activity: 154
Merit: 10
Üst taraflarda yer alan coinlerden görebildiğim kadarıyla bir Waves bir de Stratis hiç çizgilerini bozmuyorlar fanları da var fazlasıyla gidişatlarını merak ediyorum bu ikisinin.
full member
Activity: 420
waves'in iş yapabilmesi için etherium ağında aksamalar olması lazım diye düşünüyorum. eth varken kimse waves'e yönelmiyor.

öncelikle o etherium değil ethereum olacak wavesin iş yapabilmesi için ethereum ağında sıkıntı olmasına gerek yok sağlam düzgün gatewayler ve akıcı güzel sade borsa olması lazım
full member
Activity: 448
waves'in iş yapabilmesi için etherium ağında aksamalar olması lazım diye düşünüyorum. eth varken kimse waves'e yönelmiyor.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
oceanlab airdropu için biraz waves feda ettim, daha öncede wct nin airdrop avantajları ve liquid airdropundan faydalanmak için hatırı sayılır oranda wct-waves takası yapmıştım.Paltformdaki bu airdroplardan ve özellikle wct nin parlatılmasından gayet memnunum,ileride waves yerine wct tutanların daha güzel fırsatlar edineceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
piyasanın kendini toparlaması lazım öncelikle, tekrar yeşillenme başladığında waves'ten bir atak bekliyorum, bu sefer de atak gelmezse yavaş yavaş vedalaşmaya başlayacağım waves ile.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Wavesin kendini toparlaması lazım artık 100 dolar olması gereken coin nerelerde sürünüyor
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Pazar günü Waves + OCL airdrop'u var. OCL'nin yeni çıkaracağı sidechain için üretilecek olan 150m adet coin Waves ve OCL bulunduranlara 1:1 şeklinde dağıtılacak. Faydalanmak için Waves değil ama OCL toplanabilir gibi geliyor bu fiyatlardan.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.29409844

Son zamanlar da Waves atak yapıyor . Dağıtımları sıklaştırma çabasında gibiler . Piyasa bu sefer düzeldiğinde eminim ki waves ve altyapısından çoğu token güzel fırsatlar doğurmuş olacak . Kar kaçınılmaz gibi.
member
Activity: 308
Yahu bu waves fanatikliğinden sıkılmadı mı millet waves tutayım derken trilyonca fırsat kaçtı en basitinden wavese yaptığı yatırımı zamanında trx a yapsa zengindi millet valla çok ilginç

İyi de bunu kim nerden nasıl bilebilecekti ki? Piyasada binlerce coin vari hangi birine yatırım yapılacak, her coinin kendince bir potansiyeli var.
Şimdi insanlar satar, sattığı gün yükseliş başlar. Bunun ne zaman olacağını bilebiliyor olsalar ona göre beklerler ya da satarlar Smiley
member
Activity: 574
Merit: 55
Pazar günü Waves + OCL airdrop'u var. OCL'nin yeni çıkaracağı sidechain için üretilecek olan 150m adet coin Waves ve OCL bulunduranlara 1:1 şeklinde dağıtılacak. Faydalanmak için Waves değil ama OCL toplanabilir gibi geliyor bu fiyatlardan.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.29409844
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Yahu bu waves fanatikliğinden sıkılmadı mı millet waves tutayım derken trilyonca fırsat kaçtı en basitinden wavese yaptığı yatırımı zamanında trx a yapsa zengindi millet valla çok ilginç
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
waves dekı ıyı gelısmeler artık btc holderlara sınyal olmaya basladı. wves bır duyuru guncelleme yaptıgında btc yamuluyor Smiley sonra nedense waves dustu dıye gelıyor ınsanlar buraya. etherden bahseden olmus btc bazında su an etherın hala -4x te oldugunu unutarak. etherın kıtlesı ıle waves kıtlesı su an kıyaslanamaz arada asırı bır sayı farkı var. ancak btc rallysınden etherın -10 yada -15x yaparken wavesın -4 yada -5x te kaldıgını da unutmayın luten.

ozellıkle son hafta waves ve waves projelerı bır ataa kalktı tracknet hardcap ın kıyısından döndü, sımdaq 28 saatte hardcap yaptı ocl cok onemlı gelısmeler yayınlad. waves smart contrat gelmek uzere. bunların hıc bırı degerlenmedı. gecınız hepsını, arkasına rusya ıletısım bakanını alarak destek goren ve bakanın resmı twıtter hesabından duyurusu yapılan bır proje var ortada, elbet beklenen patlamayı yapacak, ve o beklenen patlama 15 20 dolar da değil,
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

biz bunu iki aydır kullanıyoruz  Roll Eyes

web üzerinden bende kullanıyorum ama artık direk aplikasyon olarak kurup kullanabiliyoruz. bu iyi bir gelişme.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
waves client mac os ve linux versiyonları yayınlandı.

hemen taze taze indirip kurdum.
İlk izlenimlerim:
1. zahmetsiz bir şekilde herhangi bir kütüphane bağımlılığı sorunu yaşamaksızın kurdum geçtim.
2. hızlı
3. hakikaten lite.
4. borsası beta sitesinden daha derli toplu görünüyor.
5. portfolio kısmında cüzdanımdaki bir sürü çöp sandığım asset in USD karşılığını görmek beni mutlu etti. Smiley
özetle, hoşuma gitti.

birde ekran görüntüsü paylaşayım.

biz bunu iki aydır kullanıyoruz  Roll Eyes
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
waves client mac os ve linux versiyonları yayınlandı.

hemen taze taze indirip kurdum.
İlk izlenimlerim:
1. zahmetsiz bir şekilde herhangi bir kütüphane bağımlılığı sorunu yaşamaksızın kurdum geçtim.
2. hızlı
3. hakikaten lite.
4. borsası beta sitesinden daha derli toplu görünüyor.
5. portfolio kısmında cüzdanımdaki bir sürü çöp sandığım asset in USD karşılığını görmek beni mutlu etti. Smiley
özetle, hoşuma gitti.

birde ekran görüntüsü paylaşayım.

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
waves yerine noe yada icx alsak şimdiden köşeyi dönmüş olacaktı.16 dolardan 8 dolara düştü.Ethde böyle bit düşüş olsa yer yerinden oynardı.

Waves düşmüyor Bitcoin düşüyor. Waves 70 satslarda oyalanıp duruyor. Şuan tek gördüğüm kimsenin Waves almaması. Bu da bir bakıma iyi oluyor toplayanlar için. Ayrıca o kadar hengameye rağmen bu seviyede kalmasını da Waves holderların çelik gibi iradelerine bağlıyorum. Galiba Bitcoin 5000$ olanca da 70k satslarda kalacak. Yani 3-4 $.
full member
Activity: 462
Merit: 107
herkes sıkılmaya başladığına göre artış zamanı gelmiş diyebiliriz sanırım. zamanında ethereumda da böyle olmuştu. 10 dolar seviyelerinde çok takılmıştı.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Waveste beklemekten ciğerimiz soldu iyicenek aykut hocaya bağladı waves bitcoin düşer güldürmez bitcoin yükselir güldürmez bizi nereye gidecek bunun sonu acaba ya
Pages:
Jump to: