Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 13. (Read 336130 times)

full member
Activity: 588
Merit: 125
Wavesin sorunu elinde coin sayısı yüksek olan kişiler var bunlarda ilk yükselişte hemen alta çakıyorlar süründürüyorlar orada aylarca bekliyor topluyorlar sonra yükselince yine çakıyorlar
member
Activity: 476
Merit: 75
Waves için olumsuz bir durum yok evet. Ancak beklenen fiyatın gelmemesi yada ETH gibi projelere alt yapı olmada beklenen çıkışı gösterememesi hayal kırıklığı oluşturyor. Borsa fiyatı balinalara bağlı evet ancak Eth gibi yaygınlaşsa elinde tutanlarada rahat nefes aldıracak.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Waves'in bu kadar yavaş gelişmesine pek anlam veremiyorum. Gerçekten çok yavaş ilerliyor. Daha çok proje üreilmeli ve daha çok adı duyulmalı. 7 Ay önceki havasıda kalmadı artık.
Duyan da 7 ay önce projeler ardı ardına geliyordu sanacak. 7 ay önce balinalar tarafından yapılan fiyat spekülasyonu dışında ne oldu bizim bilmediğimiz? Proje devam ediyor, negatif bir durum yok, geliştirmeler sürüyor fiyata yansıması veya çoğu kişinin beklediği pump elbette balinalara kalmış.
member
Activity: 476
Merit: 10
Waves'in bu kadar yavaş gelişmesine pek anlam veremiyorum. Gerçekten çok yavaş ilerliyor. Daha çok proje üreilmeli ve daha çok adı duyulmalı. 7 Ay önceki havasıda kalmadı artık.
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Waves hala kağnı gibi yavaş hareket ediyor.Bak stratis yeni planlarını yavaş yavaş geröekleşiyor ama waveste tık yok galiba hala ekipten haber yok

Neleri yaptığı neleri yapacağı ile ilgili merak ettiklerinize https://www.quora.com/Which-cryptocurrency-do-you-believe-is-likely-to-explode-next-in-terms-of-price buradan ulaşabilirsiniz.
member
Activity: 67
Merit: 35
Değerli kullanıcılarımız;

Waves Platform'un masaüstü uygulaması yayınlandı. www.wavesplatform.com sitesi üzerinden işletim sisteminizi seçerek "download client (beta)" butonu ile uygulamayı indirebilirsiniz.

Waves cüzdanı açmak için; https://www.digilira.com/docs/adim_adim_waves_cuzdani_acmak.pdf

digilira'ya Waves adresinizi bağlamak için; https://www.digilira.com/docs/adim_adim_waves_adresi_baglamak.pdf

Waves Merkezsiz borsası kullanımı için; https://www.digilira.com/docs/adim_adim_waves_merkezsiz_borsasi_kullanimi.pdf

Linklerini takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

digilira Ekibi.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Waves hala kağnı gibi yavaş hareket ediyor.Bak stratis yeni planlarını yavaş yavaş geröekleşiyor ama waveste tık yok galiba hala ekipten haber yok
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Arkadaşlar ben hala eski arayüzü kullanıyorum.Yeni arayüze tam geçiş sağlandı mı ? Nereden ulaşabilirim ? Teşekkrler

google chrome üzerinden kullanıyorsanız lite client eski versiyon.

beta.wavesplatform.com üstünden yeni versiyon arayüze geçiş yapabilirsiniz veya internetten client programlarını indirmeniz gerekecektir.

Google chrome,uygulamalar bölümünden kullanıyorum evet.Peki eskiyi kullanmamın bir tehlikesi olur mu? Wavesleri nerede tutarsak mantıklı olur ? Tşkler

o gördükleriniz sadece ara yüz, her ikiside tek platformda tutuluyor.

bunu bankamatik banka gibi düşünün. mecidiyeköyden de para çekebilirsiniz, istanbulun diğer ucu beylikdüzünden de hepsi tek merkeze bağlı. ikisini de kullabilirsiniz, gözünüz ardınızda kalmasın. sadece başta verilen seed kelimelerini dijital ortama koymayın, kimseyle paylaşmayın.
Çok teşekkürler anlatım için mertinizi verdim Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Arkadaşlar ben hala eski arayüzü kullanıyorum.Yeni arayüze tam geçiş sağlandı mı ? Nereden ulaşabilirim ? Teşekkrler

beta.wavesplatform.com üstünden yeni versiyon arayüze geçiş yapabilirsiniz veya internetten client programlarını indirmeniz gerekecektir.

Google chrome,uygulamalar bölümünden kullanıyorum evet.Peki eskiyi kullanmamın bir tehlikesi olur mu? Wavesleri nerede tutarsak mantıklı olur ? Tşkler

o gördükleriniz sadece ara yüz, her ikiside tek platformda tutuluyor.

bunu bankamatik banka gibi düşünün. mecidiyeköyden de para çekebilirsiniz, istanbulun diğer ucu beylikdüzünden de hepsi tek merkeze bağlı. ikisini de kullabilirsiniz, gözünüz ardınızda kalmasın. sadece başta verilen seed kelimelerini dijital ortama koymayın, kimseyle paylaşmayın.
sr. member
CAT.EX Exchange

full member
Activity: 854
Merit: 113
diğer projeler yanında çok sönük kaldı waves bence. eski olmasına rağmen bunu iyi şekilde kullanamadı. birçok yatırımcısı zorunlu hold yapıyor bunu.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250

http://beta.wavesplatform.com

Ben hiç beğenmedim bu arada. Otur bununla uğraş, ha açıtık ha açacaz yap, sonra da sessiz sessiz bunu kullanıma sür.
Olmadı, eksi puanı bastım Smiley

Bende pek beğendiğimi söyleyemem, onca erteleme bu platform için miymiş diye soruyor insan. Waves ekibinin ciddiyetsiz olduğunu düşünmeye başladım iyiden iyiye.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110

http://beta.wavesplatform.com

Ben hiç beğenmedim bu arada. Otur bununla uğraş, ha açıtık ha açacaz yap, sonra da sessiz sessiz bunu kullanıma sür.
Olmadı, eksi puanı bastım Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 253

sr. member
CAT.EX Exchange
member
Activity: 633
Merit: 15
Waves platformuna hacim yaratamazlarsa istedikleri teknolojiyi getirsinler waveste değer artışı olmayacaktır.

Diğer alt koinlerin platforma gelmesi gerekir ki hacim oluşsun, arz-talep sayesinde değerine değer katsın.

Bu hızla  1-2 yıl bekletecek gibi görünüyor.

full member
Activity: 168
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bu sene Last the moon senesi olacak sanırım Waves için.  Yara yara gidiyor . İnşallah o yaralar bizde açmaz tek temennim o . Köşeye bi 100 tane attık sabırla beklyioruz Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Yeni gatewayler geliyor şimdi inşallah yeni gatewaylerden sonra canlanıcak biraz daha en azından öyle umut ediyoruz
member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Waves kendini geliştirmesine rağmen fiyat beklediğim oranda artmıyor bunun en büyük sebebi size göre nedir arkadaşlar Huh Yakın zamanda merkezi olmayan borsaların kıymeti anlaşıldığında umarım waves hak ettiği değeri bulur.

Hocam tam olarak nasıl bir gelişme sağladılar detaylıca yazarsanız sevinirim açıkcası ben çok büyük bir gelişim göremedim.Şuan fiyatının hala buralarda olmasının sebebi waves'in ilk merkezsiz borsa projesi olarak karşımıza çıkması olarak görüyorum.
full member
Activity: 196
Waves kendini geliştiriyor gibi görünüyorda elle tutulur bı şey göremiyorum hala. Haziran'da dex nasılsa şimdide öyle. Arayüz değişti belki ama pekte önemli değil o da.
Pages:
Jump to: