Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 214. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Tavsiyem wct'yi satmayın hiçbir zaman.
Sadece 9. aya kadar wct dağıtılacak. Bundan sonra dağıtılmayacak.
İleride wct'nin waves'ten fiyat olarak daha değerli olacağını düşünüyorum

sasha'ın bir tweet'i var zaten geçen gün wct yakında iyi birşey olacak diye.
Zaten kısa vadeli bile hemen alınabilir.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Tavsiyem wct'yi satmayın hiçbir zaman.
Sadece 9. aya kadar wct dağıtılacak. Bundan sonra dağıtılmayacak.
İleride wct'nin waves'ten fiyat olarak daha değerli olacağını düşünüyorum
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
ripto bux dagıtımı mı yapıldı. bı dunya rıpto bux gelmıs Cheesy

Sanirim gondermisler herkese. Bu arada btc dususunden etkilenmemek icin waveslerimin yarisini sattim. Digerleriyle yola devam..

daha dusukten aldıysan guzel. almadıysan neden sattın Cheesy waves satılır mı yaw Cheesy daha 100 dolar olcak o

öyle büyük bir waves birikimim yok. bunu daha öncede demiştim. 33 cent maliyetli icodan aldığım 3500 waves ve imzadan gelen 580 waves vardı. 580 waves şaka maka 0.5 btc ettiki 9900 tl btc kurundan sattım. Bereket versin. 1700 waves i dex üzerinden satıp onuda o sekılde tl ye cevirdim. 1800 waves'im kaldı. Dursun bir kenarda 10 dolar edince onu da satarız:)

bu gelen sıkten boktan coınlerı nerden satıyorsunuz kı ya Cheesy

Mercury ve wct gibi bazı coinler hem dex den satabılırsın hemde Tidex den . Ben ıkısıne de bakıyorum bir fiyat karşılaştırması yapıp hangisi daha işime geliyorsa orda satıp keyfime bakıyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
bu gelen sıkten boktan coınlerı nerden satıyorsunuz kı ya Cheesy
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

Sanirim gondermisler herkese. Bu arada btc dususunden etkilenmemek icin waveslerimin yarisini sattim. Digerleriyle yola devam..

daha dusukten aldıysan guzel. almadıysan neden sattın Cheesy waves satılır mı yaw Cheesy daha 100 dolar olcak o
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

hero member
Merit: 645
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Çok sağolsun Smiley

Rica ederim  Smiley

wawes dex ındırdıgmız cuzdan degıl mı ya ? oysa orda vaska coınlerı ben neden goremıyorum ? wawes o degılse wawex dex adresını yazar mısınız ? Cheesy

İndirdiğimiz cüzdanda bir fonksiyon. Aşağıda kırmızılı yere tıkladığınızda DEX bölümüne geçiyorsunuz  Smiley
https://i.hizliresim.com/ldaB4k.png

Oradan istediğiniz çiftlerle ilgili işlem yapabilirsniz.
Daha önce bir mesaj atmıştım isterseniz bakabilirsiniz:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.19097485

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 868
Merit: 502
wawes dex ındırdıgmız cuzdan degıl mı ya ? oysa orda vaska coınlerı ben neden goremıyorum ? wawes o degılse wawex dex adresını yazar mısınız ? Cheesy
hero member
Activity: 953
Merit: 504
waves alabilmek için bittrexe üye oldum ve bugun 100 adet deneme amaçlı waves aldım.

Hayırlı olsun!

Bugün cüzdanımı açtığımda Ripto Bux isminde cüzdanımda vardı. Bunu kim gönderiyor? Cüzdanımdaki wavesleri kiraya falanda vermedim

Ripto Bux'ın kendisi gönderdi bugün. Daha önce de göndermişlerdi.
Çöp asset değil. İsterseniz Waves DEX'te satabilirsiniz, alıcısı var  Cheesy

Hayırlı forumlar!

Çok sağolsun Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
waves alabilmek için bittrexe üye oldum ve bugun 100 adet deneme amaçlı waves aldım.

Hayırlı olsun!

Bugün cüzdanımı açtığımda Ripto Bux isminde cüzdanımda vardı. Bunu kim gönderiyor? Cüzdanımdaki wavesleri kiraya falanda vermedim

Ripto Bux'ın kendisi gönderdi bugün. Daha önce de göndermişlerdi.
Çöp asset değil. İsterseniz Waves DEX'te satabilirsiniz, alıcısı var  Cheesy

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 953
Merit: 504
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
hero member
Activity: 661
Merit: 581
WAVES lite client altında portfolio kısmında bazı tokenlar var.

Miner reward
ripto box
waves go
waves lease
cigarette coin

bunlar tam olarak nedir? miner reward - madenci ödülü anladımda, diğerleri nedir ne değildir, ileri de işe yarar mı?

Bunlarla ilgili bir blog yazıyorum oradan ulaşabilirsiniz..

www.wavesturkiye.com

WavesGo ve Ripto Bux ile ilgili henüz bir şey yazmadım, diğerleri çöp
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İlk baştaki kendilerinin sitesi, waves için bilgi almak isteyenler için paylaştım.

Onun altındaki iki site bana ait.

wavesplatform.net 
wavesexplorer.net 
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Arkadaşlar şu satış konuma bir el atın, yabancıya gitmesin içimizden birisi alsın. 3 kuruş para için yazık olacak sonra keşke alsaydım diye iç geçirirsiniz.  Cheesy

https://bitcointalksearch.org/topic/two-domain-sale-for-waves-coin-1928154

Bu domain senin miydi, ben bir kaç kez dosya indirdim sasha nın sanıyordum.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Arkadaşlar şu satış konuma bir el atın, yabancıya gitmesin içimizden birisi alsın. 3 kuruş para için yazık olacak sonra keşke alsaydım diye iç geçirirsiniz.  Cheesy

https://bitcointalksearch.org/topic/two-domain-sale-for-waves-coin-1928154
sr. member
Activity: 364
WAVES lite client altında portfolio kısmında bazı tokenlar var.

Miner reward
ripto box
waves go
waves lease
cigarette coin

bunlar tam olarak nedir? miner reward - madenci ödülü anladımda, diğerleri nedir ne değildir, ileri de işe yarar mı?
sr. member
Activity: 672
Buy $BGL before it's too late!

Geçen yıl bu günlerde piyasaya çıksada  ico daki paraları btc ye çevirsem derdindeyim. son 1 ayda geldiği durumu görünce kalbim sıkışıyor.
Düşse de alsam derdindeyim.
legendary
Merit: 1068
bitkapital kurulus asamasinda zaten waves platformunda gateway olmak uzerine faaliyet gosterecekti. fakat waves platformu beklenen full node yayinlanmasinda cok gecikme yasatinca bitshares platformunda gateway olarak faaliyete basladi. bitshare in arayuzune hem de isinamadim o platform bana cok itici geldi. umarim bitkapital waves e gecer.

@Egosmaster eth ile waves i simdilik kiyaslamak pek adil olmaz. eth gelismis meyve veren bir agac durumunda. waves ise henuz emeklemeye asamasinda. waves platformunda da bir contract yapisi olacagi soyleniyordu yanlis hatirlamiyorsam. belki su seviyeden yatirim yapanlara 3+ yila emeklilik ikramiyesi cikartir
Jump to: