Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 210. (Read 336151 times)

sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Halen daha inanılmaz rağbet var. Alan çok satan neredeyse yok. Fiyat artıyor haliyle. Çok güzel bir yükseliş havası yakaladılar. Proje zaten çok parlak. Umarım bütün yatırımcılar kazanacak.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
3.5 doları gördük. 10 dolar olacağı, 1 milyar dolar marketcape ulaşacağı günleri de yakında göreceğimizi düşünüyorum.
Bitcoin ile paralel şekilde artış gösteriyor. Bittrex'teki hacim gayet iyi.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
umarim hizli cikip dusmez geri. yavas yavas cikis her zaman daha iyidir. gap olusmasin

Yeni direnç noktası 150K gibi görünüyor. 130K' larda bir destek yakalarsa o aralarda gider gelir. Tabi bir sürpriz olmazsa...
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
umarim hizli cikip dusmez geri. yavas yavas cikis her zaman daha iyidir. gap olusmasin
haklısın hocam, ben de aynısını düşünüyorum. Şahsen acelem de yok, yavaş çıksın sağlam çıksın.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
bugün iyi bir yükseliş yaptı. elimde sizlere göre çok az waves var ama sermayemi büyütecek bir yatırım olduğunu düşünüyom Smiley
sr. member
Activity: 420
WAves lite üzerinde 3 adet ZRcoin geldiği gözüküyor, acaba aranızda böyle coin gelen var mı?

yine faucetlerden garip coinler geldi. bunlar işe yarar mı gelecekte?
Wbtc , MGO

ZrCoin ve MGO fake assetler. ZrCoin'in ICOsu bitmedi. MobileGO dağıtılmaya başlanmadı.

WBTC'nin id si "8LQW8f7P5d5PZM7GtZEBgaqRPGSzS3DfPuiXrURJ4AJS" ise gerçek asset.

Hayırlı forumlar!

fake asset olayına, artık bir güncelleme gelmeli, bi bakıyorum 4-5 tane bitcoin, tamam yanında tik var ama, kuru kalabalık

katılıyorum boş boş coin göndermeler waves ciddiyetsiz kılıyor.

Yeni coin ile fake coini ayırd edelim lütfen...

Lotus Coin Candır 💙 (Reklamımı da yapayım)

Bu yeşil tik olayını basit ve geçici bir çözüm olarak sunmuşlardı.
Tekil isim şu an testnette.

Please make sure there's verified green mark, and check the asset id!!
Unique asset names are being tested on the testnet now, and will be released in the next mainnet update.

Hayırlı forumlar!
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
sanırım bu sefer ilk rocketini yapıcak.. şu grafikte iyi bir haber gelse düşünemiyorum.

dedim aradan 2 saat geçti hareket başladı. umarım yanıltmaz.
legendary
📌 peerguess.com 📌
sanırım bu sefer ilk rocketini yapıcak.. şu grafikte iyi bir haber gelse düşünemiyorum.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
ico ne zman yapcan Cheesy çiçek satışı yapcam dünyaya diye yap bişeyler
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
WAves lite üzerinde 3 adet ZRcoin geldiği gözüküyor, acaba aranızda böyle coin gelen var mı?

Wbtc , MGO

ZrCoin ve MGO fake assetler. ZrCoin'in ICOsu bitmedi. MobileGO dağıtılmaya başlanmadı.

Hayırlı forumlar!

fake asset olayına, artık bir güncelleme gelmeli, bi bakıyorum 4-5 tane bitcoin, tamam yanında tik var ama, kuru kalabalık

Yeni coin ile fake coini ayırd edelim lütfen...

Lotus Coin Candır 💙 (Reklamımı da yapayım)
sr. member
Activity: 434

Wbtc , MGO

Hayırlı forumlar!

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Wbtc , MGO

Hayırlı forumlar!

sr. member
Activity: 420

Wbtc , MGO

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 364
Merit: 253

Wbtc , MGO
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
gectigimiz hafta euro gateway aktif edilmisti. digerlerinin acildigina dair resmi bir aciklama simdilik yok
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
waves client DEX tabında Chinese Yuan'ı onaylı Coin olarak görüyorum.
Yakında Chinese yuan geliyor mu ? yoksa geldide ben mi kaçırdım ?

Euro dolar yuan gibi parları asset olarak tanımladılar diye biliyorum. Wbtc tanımlandıgında bunlar da tanımlandı diye hatırlıyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
waves maliyetleriniz nasıl?

Türkçe forumda konusu açıldığında 50 cent civarında idi waves.
zaman içinde duyuldukça insanlar yatırım yaptıkça fiyat 3 $ a ulaştı.
an itibari ile 2.63 $ ye düşmüş durumda ama bitcoin olarak baktığımızda  0.00114053 BTC

bountyden alınmış 300 kadar waves var elimde. hiç ilgilenmemiştim. bana maliyeti 1 $ ın altındadır.
sizce bu seviyelerden alım yaparak maliyet yükseltme pahasına miktar artırmak mantıklı mı?

waves te acele etmenize gerek yok, bu kısa zaman öncesinde duyuru ve yenilikler yapıldı zaten. btc fiyatındaki artıştanda nasiplendi. Birde insanlar wct tokenına sahip olmak için cüzdanı doldurdu. Yani eylül ayından sonra, büyük patlama öncesi çok güzel alım fırsatları çıkabilir. Çok uzun süre bekleyin ya da, işin içinde olup al-sat yaparak arttırın.
legendary
📌 peerguess.com 📌
waves client DEX tabında Chinese Yuan'ı onaylı Coin olarak görüyorum.
Yakında Chinese yuan geliyor mu ? yoksa geldide ben mi kaçırdım ?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
waves node larda conf dosyasinin encrypted olarak tutulmadigini, kilitlenemedigini gordugumden bir zaafi bulundugu kanaatindeyim. benzer sekilde chrome app ya da waveswallet.io sitesinde seedleri bir kez girdiyseniz bilgisayarda bu seedlerin nerede nasil tutuldugunu incelemek lazim.

vakti zamaninda bircok phising sitede cookie hack tarzi islemlerle hesaplar patlatilmisti. benzer bir durumun waves de yasanmayacaginin garantisi yok. bu yuzden cok guvenilir bir sistemi oldugu soylenemez kanaatimce. web wallet ya da chrome app icin 2FA getirilmeli en azindan.
Jump to: