Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 239. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Bence 0.00025 lere kadar bile düşebilir ama 2017 yazında 0.001 leri göreceğimize eminim tabii bir diğer arkadaşlarında dediği gibi hack muabbetleri vs.. olmazsa.. YTD.

o kdr düşeceğini pek düşünmüyorum.. ico'nun altına düşmesi saçmalık olur.. büyük bir geliştirme yapıldı.. her halükarda ico'nun üstünde olması gerekir.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bence 0.00025 lere kadar bile düşebilir ama 2017 yazında 0.001 leri göreceğimize eminim tabii bir diğer arkadaşlarında dediği gibi hack muabbetleri vs.. olmazsa.. YTD.
legendary
📌 peerguess.com 📌
Benim gibi alım yapıp unutmayı düşünenler varsa daha ne kadar bekleyelim var mı bi düşünceniz ico altına düşer mi acaba?

bunun altına bana göre düşmez geliyor.. düştükçe tepki alımları gelir çünkü..
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Yine düşüş yaşamış beklediğim gibi oldu. Alım hacmi yok denecek seviyelere geldi. Poloniex'e eklenmezse uzun bir süre paranızın karşılığını almayı unutabilirsiniz. Her türlü projenin gidişatı çok önemli.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Benim gibi alım yapıp unutmayı düşünenler varsa daha ne kadar bekleyelim var mı bi düşünceniz ico altına düşer mi acaba?
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Poloniex rakip olarak gördüğü için mi eklemek istemiyor ? Bence gerçekten umutsuz vaka bir proje olsa poloniex'e ekletebilmek için herşeyi yapardı Waves ekibi, son bir sağlam vurgun yapabilmek için bu gerekli olur.
Poloniex'e eklenip eklenmemesini önemsememeleri bu projeye olan inançlarına ve ekibin vizyonunu gösteren bir gösterge olarak alınabilir diye düşünüyorum. Sonuçta başarılı olması halinde poloniex'in sonunu getirebilecek bir proje.

Şahsi stratejim olarak kısa-orta vade yani 3-5 ay falan fiyatın nereye gittiğiyle ilgilenmeyeceğim.
3-5 ay sonra tekrar bir değerlendirme yaparım.

rakip olarak görmekte vardır ama slackta acıklanana göre eklemek ıcın para ıstıyormus polonıex.

dedıgınız gıbı wave ekıbının bunu umursamaması ve para vermeyı kabul etmemesı de projeye olan guvenı gosterıyor. wave zaten uzun soluklu bır proje 1 yıldan once bırsey beklememek gerekıyor fıyat acısından yanı bır anda bır pump olması pek mantıklı degıl herhangı bır gelstırme olmadan. su an sadece merkezsızlesme saglanıyor. projeler yapıldıkca fıyatı da orantılı olarak yukselecektır.

ekıp olarak bazı arkadaslar burda profesyonel degıller fılan dıyorlar ama sahsen benım gordugum en etkılı ekıp. en azından dıger coın ekıplerı gıbı degıller seffaf olmaya calısıyorlar ve yapılan calısmalarla sureklı guncelleme bılgılerı gecıyorlar fıyatının bellı aralıkta sabıt durmasının sebebıde bu bence.

sahsen ekıp olarak wave ve nav coın ekıplerı gayet ıyı.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
0,4 $ dan 0,22$ a düştü.
İco maliyeti 0,2 $
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Poloniex rakip olarak gördüğü için mi eklemek istemiyor ? Bence gerçekten umutsuz vaka bir proje olsa poloniex'e ekletebilmek için herşeyi yapardı Waves ekibi, son bir sağlam vurgun yapabilmek için bu gerekli olur.
Poloniex'e eklenip eklenmemesini önemsememeleri bu projeye olan inançlarına ve ekibin vizyonunu gösteren bir gösterge olarak alınabilir diye düşünüyorum. Sonuçta başarılı olması halinde poloniex'in sonunu getirebilecek bir proje.

Şahsi stratejim olarak kısa-orta vade yani 3-5 ay falan fiyatın nereye gittiğiyle ilgilenmeyeceğim.
3-5 ay sonra tekrar bir değerlendirme yaparım.
sr. member
slackta dev lerden biri açıklamıstı. polonıex para ıstıyormus eklemek ıcın. bunlarda kabul etmıyorlar tabıkı enınde sonunda eklemek zorunda kalıcaklar bızım derdımız degıl dedı. cokta skımızde gıbılerınden Smiley uzun lafın kısası polo kısa vadede eklemeyecek.
Tam hatırlamıyorum ama Waves bittrex e eklenmeden önce bile Poloniex eklemeyecek diye konuşulmuştu.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
slackta dev lerden biri açıklamıstı. polonıex para ıstıyormus eklemek ıcın. bunlarda kabul etmıyorlar tabıkı enınde sonunda eklemek zorunda kalıcaklar bızım derdımız degıl dedı. cokta skımızde gıbılerınden Smiley uzun lafın kısası polo kısa vadede eklemeyecek.
legendary
📌 peerguess.com 📌
Waves fiyatı bittrex.com da eski haline geri döndü alım hacmi zaten epeyce düşük seviyelerde. Bir dolardan iki dolardan bahsediyorduk ama uzun bir süre geçmesi gerekecek gibi o fiyatları görmek için.

ilk çıktığında fiyatlarının çakmasının sebebi poloniex listeye almaması.. şimdi yine poloniex'den hareket yok ve çakıyor.
bu projede ürün çıkmadan kazanç olmayacak gibi..

kraken'e eklenebilir.. o zaman belki bişiyler değişir.. coin el değişmiyor pazarı küçük fiyatının artmaması normal..
büyük marketlerde yer alması lazım..
hero member
Waves fiyatı bittrex.com da eski haline geri döndü alım hacmi zaten epeyce düşük seviyelerde. Bir dolardan iki dolardan bahsediyorduk ama uzun bir süre geçmesi gerekecek gibi o fiyatları görmek için.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Şu an hacklense, hacker in eline ne geçecek. Dao da olduğu gibi cüzdandaki tüm waves leri alabilir mi?

Olası çıkacak güvenlik açığına her olasılık her zaman var. Bitcoin de bir sürü güvenlik açığı oldu başlarda ama hep çözümlendi ve şuan gayet stabil ki bitcoin cüzdan versiyonlarınıza bakın hala 0.9 0.10 diyorlar. Bir türlü 1. versiyon demiyorlar. Waves in gidecek daha çok yolu var diye düşünüyorum. DAO gibi bir şey yaşanmaz umarım.
sr. member
Şu an hacklense, hacker in eline ne geçecek. Dao da olduğu gibi cüzdandaki tüm waves leri alabilir mi?
legendary
📌 peerguess.com 📌
full node kurduğumda asset oluşturdum, sorunsuz ve mainnet'e asset'im mevcut..
asset oluşturabilmek için full node'a ihtiyacınız yada wallet'in güncelleemesini bekleyeceksiniz.
1 haftaya sanırım wallet üzerinde asset oluşturabilir duruma gelecek. ilk wallet update'de bu olacaktır.

Darcrus ve Incent 'de asset'lerini oluşturmuş durumda.

incent bounty'leri ico'nun sonunda dağıtmaları gerekiyor.
hero member
By Rallier çok haklısınız aynen benimde aklıma sizin aklınıza gelen düşüncelerin aynısı düşmüştü. Hack yarışması falan yaptılar bir yöntemini bulan zaten sağlam bir vuruş yapmak için pusuya yatar, ortalıkta 3 kağıtçılardan geçilmiyor, bu konunun üstünde yeteri kadar durmaları gerekirdi.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
mutlaka hacklenecektir de güvenlik açığı bulanlar şimdi hacklemez diye düşünüyorum. Çünkü proje hayata geçtiğinde hackleyerek yatırılan bütün waves leri ona bağlı asset leri çalma şansları olabilir.
Mutlaka böyle düşünen çıkar o yüzden daha önce dedim proje hayata geçse bile hemen kullanmamak lazım Smiley
legendary
📌 peerguess.com 📌
düşmesinin sebebi poloniex'e eklenmeyecek diye söylentilerin çıkması..

ben full node'dan sonra düşeceğini tahmin etmiştim ki öyle oldu.

bence bu 3 hafta riskli.. malum hacklenirlerse proje batar.. gireceksiniz biraz bekleyin.

ama bu arada artar mı onu bilemem.. yıl başından sonra muhakkak yükseliş gelecektir. (hacklenmezlerse)

bana göre sasha'nın amatörlükleride çok daha azaldı gibi gözüküyor

hero member
Alayım mı almayayım mı kararsız kaldım, hazır fiyatı düşmüşken biraz alsam mı diye düşünüyordum ama bende şans yok ki, şimdi alırım daha da düşecek biliyorum. Poloniex'e eklendiğinde kaçı görebilir bir tahmininiz var mı.
sr. member
aynen polo ile yine 30 dan 50 ye tekrar kolay çıkar gibi geliyor. ytd.

Ancak şöyle bir sıkıntı var.
şimdi fiyat düşük iken  x exchange den satın aldığın dalgaları kendi cüzdanına indirip bekleyeceksin.
poloniex e girince senin cüzdanından poloniex deposit adresine ne kadar zamanda gidecek dalgalar, bu çok önemli. eğer ani yükseliş olursa senin dalgalar poloniex e aktarılana kadar fiyat düşebilir.
bu nedenle biraz daha uzun vadeli bakmak lazım olaya. %40 düşmüşken alıp poloniex de oluşacak birinci çıkış değil ikinci çıkış hedeflenmeli bana göre

Tabi hocam ama ilkini yakalayan tekrar düştüğünde ikinciyi de yakalar x2 kazanç Smiley
Poloniex Waves i eklemeyebilir de tabi.
Jump to: