Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 237. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
waves cüzdanıma lotus adında bir assets gönderilmiş 3500 tane benzer bir durum yaşayan varmı. biri assest yaptıda raskele dağıttımı anlamadım!
dağıtım yöntemi ne acaba sadece cüzdanda waves tutanlaramı geliyor
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
waves cüzdanıma lotus adında bir assets gönderilmiş 3500 tane benzer bir durum yaşayan varmı. biri assest yaptıda raskele dağıttımı anlamadım!

Çok değerlenecek o
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
community ve diğer waves tokenleri tidex.com listelenmiş henüz tidexten başka bir borsaya girmedi galiba
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
WBTC'ler 1e 1 oranında BTC'ye dönüştürülebiliyor, WCT ise waves community token olarak geçiyor, waves'lerinizi cüzdanınızda tuttuğunuz sürece her ayın 15'inde gönderiyorlar
İlk ay cüzdanda hareketsiz duran waves in %20 si kadar wct dağıtılacak diye duyurmuşlardı. Bana waves lerin %3ü kadar wct geldi.
Size ne kadar wct geldi

25K waves duran cüzdanıma yaklaşık 700 WCT geldi, geçen de 350 tane daha geldi, WBTC olarak da 0.0169 var toplamda..

0.00019 WCT değeri şu anda yaklaşık 0.19 BTC yapar WBCT'yi de hesaba katarsak cüzdanda tuttuğum 25k waves karşılığı 0.26 BTC geldi yaklaşık 1150TL

Toplam WCT'nin %20sini dağıttılar başta şimdi %10 olarak dağıtıyorlar her ay

Bu WCT leri nasil degerlendirebiliriz? Gonderebiliyor muyuz neyin nesi tam anlamis degilim.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Bunlar coini iyice ponziye cevirmisler. Su waves ekibindekiler harbiden buyuk sahtekarlar
sr. member
Activity: 409
WBTC'ler 1e 1 oranında BTC'ye dönüştürülebiliyor, WCT ise waves community token olarak geçiyor, waves'lerinizi cüzdanınızda tuttuğunuz sürece her ayın 15'inde gönderiyorlar
İlk ay cüzdanda hareketsiz duran waves in %20 si kadar wct dağıtılacak diye duyurmuşlardı. Bana waves lerin %3ü kadar wct geldi.
Size ne kadar wct geldi

25K waves duran cüzdanıma yaklaşık 700 WCT geldi, geçen de 350 tane daha geldi, WBTC olarak da 0.0169 var toplamda..

0.00019 WCT değeri şu anda yaklaşık 0.19 BTC yapar WBCT'yi de hesaba katarsak cüzdanda tuttuğum 25k waves karşılığı 0.26 BTC geldi yaklaşık 1150TL

Herkese ilk ay, cüzdandaki waves lerin %2,8 i kadar wct gelmiş.
İco dan beri waves leri hareketsiz tutuyorum. Btc karşısında paramız eridi gitti. İco dan almanın hiç bir avantajını görmedim. Umarım beklediğimize değer
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Size ne kadar wct geldi

sr. member
Activity: 409
Size ne kadar wct geldi
hero member
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
waves yükselecekmi? alayım diyorum ama işte cesaretim yok.
hero member
bunlar 14 subatta KISS diye bir asset cikarip dagitmislar.
ocak ayinda WavesCommunity diye bir asset cikartmislardi subat basinda WBTC diye birsey cikartmislar. bi hareket var ama takip etmedim neler oluyor bu platformda

4sat WBTC diye bir şey göndermişler, BTC yi Swap mı edecekler ne anlamadım ...

swapcoin olusturmuslar gibi duruyor. disaridan waves ile isleme alip entegratorler ile iceride wbtc olarak change edilecek sanirim
21m wbtc olusturulmus 10m de community token olusturulmus

Çalışırsa akıllıca olur, bir de arkasında dururlarsa...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
ocak ayinda WavesCommunity diye bir asset cikartmislardi subat basinda WBTC diye birsey cikartmislar. bi hareket var ama takip etmedim neler oluyor bu platformda

swapcoin olusturmuslar gibi duruyor. disaridan waves ile isleme alip entegratorler ile iceride wbtc olarak change edilecek sanirim
21m wbtc olusturulmus 10m de community token olusturulmus
hero member

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
hero member
İmza için daha iyi proje gelmezse bende gireceğim buna .

Waves icin su anda herhangi bir imza kampanyasi bulunmamaktadir. İmza kampanyasi crowdfunding zamaninda yapildi ve bitti..
full member
Activity: 238
Merit: 100
İmza için daha iyi proje gelmezse bende gireceğim buna .
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
aylardır konuya bakmıyordum üstlere gelince bakayım dedim. wct ler btcler dönmüş ama devler elindekileri wavesleri hala kitleyememişler anladığım kadarıyla. yakında waves alana ceyrek altın kampanyası falanda yapabilirler.
full member
Activity: 208
Merit: 100
waveswallet.io dan bakiyesini çekebilen varmı? chronobank icosuna aktarmaya çalışıyorum gitmiyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
bu wct'ler ne oluyor duvar yapıcaz diye ico cüzdanlarını boşalttıklarından beridir takip etmiyorum.

he o duvarda ne duvardı be çin seddi gibi yıkılmadı...
100 milyon waves den piyasa da 5 m kadari dönüyordu eridi gitti duvar.BTC lerdende ses soluk yok Smiley
Jump to: