Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 245. (Read 336151 times)

sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Bu yükseliş full node çıkacak diye mi yoksa incent ico suna katılanların waves almasından mı kaynaklanıyor.
Şu an 0,00049 Btc
İncent muhabbeti tamamıyla aklımdan çıkmış.  Bence de yükselişin bir nedeni İncent olma olasılığı yüksek.  Ama güzel olaylar bunlar özellikle elinde waves i olanlar için.  Biran ethereum u anımsattı bana.  Etherle dao ya yüklenilen günleri...  Çok farklı kulvardalar hatta waves için ölü muhabbetleri de geçse de ben hala ümitliyim.
İncent beklenen parayı toplayamayacak sanki. İnternet sitesinde toplanan gözüküyor.
İncent wavesleri iade ederse, wavesleri iade edilenler hemen satar ve  fiyat düşer mi? Yoksa full node dolayısıyla yükseliş bekleyenler waves leri bekletir mi.
3. İhtimal de incent in waves leri iade etmeme olasılığı.

Aslında çok büyük birartış da yok. Şu an ico maliyetinin %35  üzerinde. Lisk bile ilk açılışta 4 kattan fazla kazandırmıştı.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu yükseliş full node çıkacak diye mi yoksa incent ico suna katılanların waves almasından mı kaynaklanıyor.
Şu an 0,00049 Btc
İncent muhabbeti tamamıyla aklımdan çıkmış.  Bence de yükselişin bir nedeni İncent olma olasılığı yüksek.  Ama güzel olaylar bunlar özellikle elinde waves i olanlar için.  Biran ethereum u anımsattı bana.  Etherle dao ya yüklenilen günleri...  Çok farklı kulvardalar hatta waves için ölü muhabbetleri de geçse de ben hala ümitliyim.
sr. member
Şu an 0,00049 Btc
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
bu waves alıcısı çok satıcısı pek olmıyor anlaşılan ama dump yiyen bir model ...
yatırım yapıla bilirmi ki pek inceleyemedim bu alanda elinde olanlar var genelde
elindekini pazarlamadan fikir verebilecek varmı; Grin Grin

incent 800k waves toplamış.. https://incentloyalty.com/  Bu waves'leri bunlar dumplayabilir belki.
Belki girmek isteyenler bunu bekleyebilir.
tabi incent paraları geri gönderecekti hesapta, 5M usd toplanmazsa(BÖYLE BİR PARA TOPLANMAZ SANIRIM).. Göreceğiz bana incent dolandırıcı geliyor nedense. dumplayıp kaçacaklarını düşünüyorum.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
bu waves alıcısı çok satıcısı pek olmıyor anlaşılan ama dump yiyen bir model ...
yatırım yapıla bilirmi ki pek inceleyemedim bu alanda elinde olanlar var genelde
elindekini pazarlamadan fikir verebilecek varmı; Grin Grin
sr. member
0,000478 Btc ye kadar çıkmış
Şu an 0,000468 Btc.
Full node 10 gün sonra çıkacaksa neden artış devam ediyor?
legendary
📌 peerguess.com 📌
Waves yavaş yavaş artıyor. Şu an 0,00043 Btc
Full node haberinden dolayı sanırım.

Fiyatı burada yazdığınıza göre düşmüş. Alım hacmi neredeyse yarı yarıya düştü. Full node yine çıkmayacaktır tahminen daha sonra alıştıra alıştıra düşüş gerçekleşebilir. 

0.00041 olmuş. 400 küsür btc hacmi olmuş. Sizin full node çıkmayacak söyleminizin sebebi nedir?

bugün sasha ile bir görüşme olmuş, henüz linkini bulamadım.. ETA 10 gün demiş..
10 gün önce 2 hafta demişti.. uzayıpta uzuyor.. en son temmuzda 2 hafta diyordu..
ama full node çıkmamasına rağmen asset olayı ve geliştirmeler hızlı bir şekilde devam ediyor. (github'u takip ediyorum.)
legendary

Fiyatı burada yazdığınıza göre düşmüş. Alım hacmi neredeyse yarı yarıya düştü. Full node yine çıkmayacaktır tahminen daha sonra alıştıra alıştıra düşüş gerçekleşebilir. 

0.00041 olmuş. 400 küsür btc hacmi olmuş. Sizin full node çıkmayacak söyleminizin sebebi nedir?
hero member
Activity: 896
Merit: 519

sr. member
legendary
📌 peerguess.com 📌
waves bugün forklandı.. bunu dev ekibinin yaptığı söyleniyor.
pazartesinden önce full node bekliyorlar..

Bakalım full node beklenen etkiyi gösterip fiyatı arttıracak  mı.
İco maliyeti 0,00037 Btc yanlış hatırlamıyorsam. Şu an 0,00038 Btc.
 İco ya katılmayanlar Bittrex de işlem görmeye başladıktan sonra bizden çok daha ucuza waves aldılar.

full node çıktığında düşebilirde.. çıkıyor dememdeki kasıt artacak alın anlamında anlaşılmasın..

beklenti satın alınır.. full node beklentisinden zaten artış oldu.. belkide daha artmaz
sr. member

Bakalım full node beklenen etkiyi gösterip fiyatı arttıracak  mı.
İco maliyeti 0,00037 Btc yanlış hatırlamıyorsam. Şu an 0,00038 Btc.
 İco ya katılmayanlar Bittrex de işlem görmeye başladıktan sonra bizden çok daha ucuza waves aldılar.
legendary
📌 peerguess.com 📌
legendary
Ne olursa olsun elinde waves'i olanlar acele etmesinler.  2017 baharından önce büyük bir sıçrama yapacağını sanmıyorum. Yaza doğru farklı borsalara girebilirlerse o zaman tadından yenmez.
legendary
📌 peerguess.com 📌
waves e ufaktan pump geliyor, 40k yı geçti, full node öncesi hareket gibi , eğer yayınlanırsa, birde poloya girerse tadından yenmez

umarım öyle olur.. ilk hedef 60k sat. full node çıktığında düşebilirde. Malum beklentiler önceden satın alınır.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
waves e ufaktan pump geliyor, 40k yı geçti, full node öncesi hareket gibi , eğer yayınlanırsa, birde poloya girerse tadından yenmez
sr. member
Activity: 280
ne teknik analiz ne temel analiz, hic bi bok ise yaramiyor. Ha belki teknik analiz yariyor diyecegim de onda da fiyat ayni zaman araliklari icinde o kadar hizli oynuyor ki, o da ise yaramiyor diyebiliriz. paraniz varsa belli bi strateji ile trade yapin ya da btc ye koyun hepsini. yoksa baska turlu kazanmaniz tamamen sans. tamamen balinanin o an psikolojisine bagli.
legendary
📌 peerguess.com 📌
3 ay önce, Ekibin çok amatör olduğunu görünce satıp çıkmıştım hala pişman olmadım. Bir değişiklik görürsem alırım demiştim ama bakıyorum hala aynı terane

ben bu kripto parada 3 senelik tecrübemde şunu öğrendim.. projenin iyi yada dev ekibinin iyi olması herşey değil..
pumpçular var, spekçiler var.. varda var.. yok Potcoin, Naut.. her gün örneklerini görüyoruz.

Birileri şişirmek istese olurdu.. sanırım sırası gelmedi.

Yok hocam ben şişirilmesi anlamında demedim projenin başarılılığına istinaden aldığım karardan bahsettim. Yoksa dediğiniz gibi senin çıkarttığın coin bile olsa ertesi gün pump yiyebiliyor geçmişine bakmadan

evt aynı görüşteyiz.. waves'ede belki pump gelir bahane arıyorlardır. full node bir bahane olabilir mesela..
sr. member
25-30 bandında sattıktan hemen sonra tekrar alım fırsatı için beklerken fiyatı birden 30 bandını geçti. Daha sonra tekrar aldım birkaç kere 35 seviyesini zorlayınca o civarda yine sattım ve 12 saat içinde 39 seviyesine yükseldi bu seferde. Yüklü alımlar ve satışlar görmeye başladı. Bu kadar satış için sırada bekleyen varken bu aralık bandında seyretmesi normal değil. Herkes ev araba hayali kuruyor ama poloya girse bile bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
Sizce ne hesaplar yapılıyor? Neler oluyor?
hero member
Activity: 896
Merit: 519
25-30 bandında sattıktan hemen sonra tekrar alım fırsatı için beklerken fiyatı birden 30 bandını geçti. Daha sonra tekrar aldım birkaç kere 35 seviyesini zorlayınca o civarda yine sattım ve 12 saat içinde 39 seviyesine yükseldi bu seferde. Yüklü alımlar ve satışlar görmeye başladı. Bu kadar satış için sırada bekleyen varken bu aralık bandında seyretmesi normal değil. Herkes ev araba hayali kuruyor ama poloya girse bile bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
Jump to: