Selamlar,
Açılış tam belli değil, muhtemelen biz de birkaç gün önceden bileceğiz kesin olarak.
O kayan yazı için birisi daha aynı şeyi söylemişti fakat onun asıl işlevi stock ticker, halihazırda New York Stock Exchange de dahil olmak üzere borsaların kullandığı bir şey. Ama site açılınca dizayn konsepti de değişebilir zaten, o zaman kalkabilir.
waves batırdığı için sizde 1-0 yenik başlıyorsunuz işinize, millete waves tabanlı yatırım platformu diye sunup para topladınız şimdi tabanı değiştirebiliriz diyorsunuz, yatırımcı olsam kaygı duyardım. Ama Allahtan ne idüğü belirsiz platformlara para yatırmadığım için etkilenmiyorum. Altcoinleri de uzun süre önce bıraktım ne zaman dönüp baksam ayrı bir çöküş hikayesi görüyorum.
Waves ile birlikte altcoin developerların ponziler gibi hareket ettiği kanaatine vardım. Adam güzel bir sunum yapıp ico dan parsayı topluyor sonra development maliyeti ile uğraşacağına eldekini de satıp kaçıyor , coinler ortada olduğu için kimseye de dolandırıldık diyemiyorsun ,yatırımcıların mevzuyu anlaması 1 sene falan sürüyor sonra da satıp çıkayım artık diyerek iyice düşürüyor coini .iç oluyor fiyat tabi. Developerlarda kaçıp eldeki parayla laylay löylöy ettikten 6 ay sonra başka bir ico ile bkz iconomi geliyorlar ve hala yolmaya devam ediyorlar. Ne diyelim yolunacak kaz çok olunca yolacak adam eksik olmuyor.