Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 264. (Read 336151 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
çakal yobit wavesleri elinde patlamış olsa gerek fiyatı aşağı çektirmemek için dayamış buy wallı beter olsun ipneler  Grin

alım duvarı felan yok yobitte. paraşütsüz düşüyor...

http://i.imgur.com/jHmimOU.png

ama okuduğum kadarıyla dalga nın fiyatının bir önemi yok aslında. önemli olan platformun hayata geçmesi.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Kapat kapat, geri kapat..
Borsa da fiyatı , high değerleri filan görünce güldüm. Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
%10 prim hiç bişiy değil Smiley
yani yüksek açılmadı.. belkide yüksek açılsa çok hızlı dump gelecekti. Böylesi sanki daha iyi gibi.. 2-3 gün böyle seyrederse yüksek dump'lar görmeyiz bence.

fiyat ne zamana oturur acaba ve bu fiyatlardan almak mantıklı olur mu acaba?

ortalık karışık dao dan ötürü, yoksa tam alım fırsatı gibi duruyor.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
yani yüksek açılmadı.. belkide yüksek açılsa çok hızlı dump gelecekti. Böylesi sanki daha iyi gibi.. 2-3 gün böyle seyrederse yüksek dump'lar görmeyiz bence.

bence proje tutarsa almak mantıklı.. proje inanıyorsanız bu fiyatlar mutlaka alın derim...
eylül'de roadmap'e uyarlarsa ve feature'lar istenildiği gibi çıkarsa minimum 1 usd olacaktır.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Son 16 saatte çekim talebi verenlerin işlemleri az önce gerçekleşti. Yeni bir dump dalgası gelebilir.
Fiyat şu anda 40k-42k arasında seyrediyor.

Haklısın satışlar çoğaldı düşüyor gibi.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
0.00042 fiyat. Hiçte tatmin edici bir fiyat değil. Acaba satsam mı bu fiyattan bilemedim... Polo ya ne zaman eklenir ki acaba.

Daha önce de konuda geçtiği gibi, bounty olayı çok dengesizde, bu nedenlşe açılış fiyatının düşük olmasını normal karşılıyorum ben.
Multi hesaplara bayağı bir coin dağıttılar, bunun eritilmesi lazım önce, bu nedenle düşük tutmaya çalışıyorlar sanırım.
hero member
Activity: 698
Merit: 500
Free Speech is the most important thing.
Son 16 saatte çekim talebi verenlerin işlemleri az önce gerçekleşti. Yeni bir dump dalgası gelebilir.
Fiyat şu anda 40k-42k arasında seyrediyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
dün icodan direk bittrex adresimi vermiştim.sabah yatmış. 40500den dumpladım. facebook bountysiydi. 0.031 geldi fena değil. alttan alım emri vericem.kendi halinde takılsın bittrextede coinim olmuş olur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Ico  adresinde "Please back up your seed!!!   " yazıyor. Adresi kaydetmiştim waves adresini yani, sonra o silinmiş tekrar bu yazı gelmiş. bende tekrar adres girdim , emaille onayladım. kaç gündür bounty bekliyorum arkadaş!
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
0.00042 fiyat. Hiçte tatmin edici bir fiyat değil. Acaba satsam mı bu fiyattan bilemedim... Polo ya ne zaman eklenir ki acaba.
Daha çoğu kişi waveslerin borsaya aktarılması icin bekliyor. Satışla gelmedi henüz. Bir kısmı da bittrex e gonderim yapmadı. Poloniex i bekliyor sanırım. Ben de ne olacak diye izlemedeyim. Yaz sonu waves borsası açılınca daha büyük bir hareket olur galiba
hero member
Activity: 714
İlk çıktığında satan çok olacağından fiyat dump yer, gerçek fiyat oturması biraz zaman alır. Ben beklemekten yanayım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
hero member
Ne ara açıldı yav waves marketi

Şöyle bir şey paylaşmışlardı ana konuda;

http://www.timeanddate.com/countdown/launch?iso=20160621T10&p0=16&msg=WAVES+ON+BITTREX%21&font=cursive

Baya hatalı countdown'a bakmışsınız. Bittrex twitter'dan ve slack'ten açıklama yapmıştı 8 saat sonra açılıyoruz diye. Sabah 10'da açıldı. Şu anda ICO fiyatından %10 primli işlem görüyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
hero member
Bittrex paket oldu acılmıyor.bugun cok dalgalanır al sat yapılır

Bende hiç kapanmadı. 40k'den biraz daha WAVES aldım. ICO'dan aldıklarımsa saatlerdir borsaya ulaşamadı. Benim gibi bekleyen binlerce kişi var.

Waves (WAVES)
LAST 0.3100 0.00040669
VOL 671348.3034 880.63234029
BID 0.3049 0.00040000
ASK 0.3103 0.00040697
24H HIGH 0.4574 0.00060000
24H LOW 0.0839 0.00011000
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Bittrex paket oldu acılmıyor.bugun cok dalgalanır al sat yapılır
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Açılış Bittrex'te oldu ancak bizim WAVES çekim isteklerimiz dünden beri bekliyor. Neden ilgilenen yok anlamış değilim, aklıma komplo teorileri geliyor. Alacak olan alsın fiyat ucuzken. ICO fiyatının altından açıldı şu anda ICO fiyatına geldi.
Waveslerin bir kismi henuz borsaya ulasmadı.  Fiyat daha da düşebilir demek ki
hero member
Açılış Bittrex'te oldu ancak bizim WAVES çekim isteklerimiz dünden beri bekliyor. Neden ilgilenen yok anlamış değilim, aklıma komplo teorileri geliyor. Alacak olan alsın fiyat ucuzken. ICO fiyatının altından açıldı şu anda ICO fiyatına geldi.
Jump to: