yatırımcıların paralarıyla borsaya müdahele etmek çaresizlikmi ayrı bir çakallıkmı anlayamadım
Onunla ilgili post u buraya sabah yazdım. Sonra milletin canını sıkmayayım dedim yazdıklarımı sildim...
Madem konusunu açtın biraz yazayım, Ben ICO ya parayı millete Buy Wall çeksin diye vermedim isterse 10k satoshi ye düşsün. Ben projeyi görmek istiyorum eğer beklediğinden 3 kat fazla yatırım alırsan yuri gagarinden 3 tane daha alırsın projenin milestone nunu yakınlara çekersin. Bu ne saçmalık. Ekibi gram sevmedim.
Elastic projesinde elaman var tek başına kod yazıyor aylardır yaklaşık 300 btc fon topladı şuana kadar.
Sonuç olarak yazılımcı var yazılımcı var. Gerçekten kötü bir ekibe denk geldiğimizi düşünüyorum. Waves google chrome cüzdanı versiyonu şuan 0.4.0 ve hiç bir fonksiyon yok dandik birşey ekleyip versiyon atlatıyorlar üç günde. Cüzdanda yaptıkları işi ben onlara 3 btc ye üç günde yapar çoktan verirdim. Anlaamadım gitti ne bok yiyorlar.
He sasha sasha diye chatten yardırıyoruz da sasha bir account. Sanmayınki kurucu guy oturup sabah akşam milletle mesajlaşacak felsefesini anlattiği birine orayı vermiştir üç beş kuruşa idare ettiriyordur. Ayrıca chat grubunda deli gibi inanç var ters birşey yaz ortaya herkes sana çullanıyor sanırsın parayla üç beş kişi daha tutmuşlar sürekli orada muhabbet ediyorlar, gelene fikir inanç yaslayıp gönderiyorlar..
Şu projeyi yapsınlar amk. İnancım projeye ekibe değil. Vitalik çocuğun teki gözümde. Ama onun ekibi o kadar iyi pazarlama ve planlama yapıyorke, bu projeyi ona verseler ico fiyatını 3 e katlamışlardı çoktan.