Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 280. (Read 336151 times)

hero member
Activity: 546
Merit: 501
arkadaşlar ben şu waves ile ilgili anlamadığım birkaç soruyu sormak istiyorum. Bu adamlar ayın 14 ünde kaç waves satışa sunacak ve hangi fiyattan.
Birde almayı önerirmisiniz ilk piyasaya çıktığında kar etmek için nasıl bir strateji izlemem lazım ?

ayrıca ico platformuna üye oldum facedende beğendim nasıl yollayacaklar wavesi bildirmem gerekiyor mu bir yerlere ?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

link şu arkdaşlar konu dağılmasın diye burda paylaşmamıştım ama soran çok oldu, benim mesajı tıklayarak websitesine ulaşabilirsiniz projenin, bu arada çeviri yapacak varsa çeviri bonusuda var

https://bitcointalksearch.org/topic/m.15103625
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
cüzdan yayınlandı mı acaba ?

Hala beklemedeyiz. "Early this week" demişler, bundan da en geç Çarşamba gibi anlaşılıyor.

bekle bekle nereye kadar bu cüzdanın yayınlanacağı yok.
imzamı değiştirdim, bu saatten sonra sıkıntı olmaz herhalde Smiley

bu imza kampanyasının linki nedir ?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Hala beklemedeyiz. "Early this week" demişler, bundan da en geç Çarşamba gibi anlaşılıyor.

bekle bekle nereye kadar bu cüzdanın yayınlanacağı yok.
imzamı değiştirdim, bu saatten sonra sıkıntı olmaz herhalde Smiley
hero member
Activity: 602
Merit: 500

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
hero member
@emrek,

Chrome'un son versiyonunda deneme imkanınız var mı? Forumda AhmedAshraf ilgileniyormuş bounty'lerle, "şimdi bir daha denesinler" dedi. Yine olmazsa ona yazın ICO e-mail'inizi.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
@emrek,

Cookie'leri temiizleyipayfayı da refresh'leyip baştan bir denesen belki olur. Olmuyorsa, su an Twitter'la kim ilgileniyor tam bilmediğim için direkt şuna gönder o halleder diyemiyorum ama Twitter'ını ve ICO e-mail'ini bana yazarsan kim ilgileniyorsa ona iletirim.
Farklı kişiler kendi bilgisayarlarında ilk defa deniyor. Bazen de kiminde facebook, kiminde twitter linki yok diyorlar.  Farklı tarayıcılarda  denemişler.
hero member
@emrek,

Cookie'leri temizleyip sayfayı da refresh'leyip baştan bir denesen belki olur. Olmuyorsa, su an Twitter'la kim ilgileniyor tam bilmediğim için direkt şuna gönder o halleder diyemiyorum ama Twitter'ını ve ICO e-mail'ini bana yazarsan kim ilgileniyorsa ona iletirim.
sr. member
Activity: 409
Twitter bağlantısında bir sorun mu var. Süresi mi bitti
https://api.twitter.com/oauth/authorize?oauth_token=

Hey!

Bu sayfa için istek jetonu geçersiz. Zaten kullanılmış ya da çok eski olduğu için süresi dolmuş olabilir. Lütfen seni buraya gönderen siteye ya da uygulamaya geri dön ve tekrar dene; muhtemelen bir hata oldu.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Sanırım bir tek bülten aboneliginden gelecek wavesler kaldı

imzadaki gibi biyere mesaj filan göndermeye gerek varmı

bu konuda bir bilgisi olan varmı? ben bültene abone olmuştum başka bişey yapmama gerek varmı acaba.

bülten aboneliği derken Huh

85 mılyon wave yatırım yapanlara dagıtılacaktı onu mu kast edıyorsunuz.

yok hocam onu bilmiyorum ordandamı waves gelicekmi ama sanmam
benim dedigim  bu
Erken destekçilere ayrılan ödeneğin ayrıntıları aşağıdaki gibidir
4. seçenek
200 bin koin wavesplatform.com adresinden e-mail listesine katılanlar arasında

pardon ben yanlıs anlamısım olayı Smiley dedıgımı zaten dagıtmıslar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256

bu konuda bir bilgisi olan varmı? ben bültene abone olmuştum başka bişey yapmama gerek varmı acaba.

yok hocam onu bilmiyorum ordandamı waves gelicekmi ama sanmam
benim dedigim  bu
Erken destekçilere ayrılan ödeneğin ayrıntıları aşağıdaki gibidir
4. seçenek
200 bin koin wavesplatform.com adresinden e-mail listesine katılanlar arasında
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519

Bültene abone olduğunuz mail adresine kayıtlı ICO hesabına gelecek. Ek olarak bir şey yapmanıza gerek yok.
Dağıtım henüz başlamadı.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256

hero member
@formator'un ismi imza listesinde onaylanmış olarak görünüyor. Gelmiş olması lazımdı. WavesSignature'a ICO e-mail'ini göndermiş miydin @formator?

Yolladım hocam

Şimdi mi yolladın zaten yollamış mıydın? Şimdi yolladıysan bir haber edeyim baksınlar.

Tamamdır, herkesinkini yollamamışlar, şimdi anlaşıldı : )
sr. member
Activity: 285
@formator'un ismi imza listesinde onaylanmış olarak görünüyor. Gelmiş olması lazımdı. WavesSignature'a ICO e-mail'ini göndermiş miydin @formator?

Yolladım hocam
Jump to: