arkadaşlar cüzdan çıkmadı mı hala ben bulamadım. Bir de sosyal paylaşım sitelerinden beğeni yapanlara bir dağıtım yapılacakmış o hala geçerli mi ? Son olarak platform açıldıktan sonra , platformda bir menkul değer satışa sunulduğunda alım işlemini waves token larla mı yapılacak sadece , yoksa bu coin sadece yatırım alma amaçlı mı satılıyor. Çünkü platform açıldıktan sonra , örnek veriyorum btc ile girip başka bir menkul değer alacak olursam burada waves in platformdan başka bir önemi olmaz benim için. Açıklama da bu rezervlerin market yapıcı bir etkisinden bahsediyor. Benim anladığımı söyleyeyim , BIST kadar olmasada ulusararası değerlerin alım satımını biz tl ile al sat yapıyoruz diye varsayalım bu da burda (" waves token ") oluyor. Pay piyasasından alınan bir hisse veya maden piyasasından vs. yatırım amaçlı ve kar amacıyla kullanıyoruz.Burada da aynı şekilde bir platform mu oluşturulacak.Ve bize bir exhcange hizmeti sunacak mı yani btc ile eth alabilecekmiyiz ve bunların arz talep dengesi platform üzerine mi taşınacak?
1. Cüzdan hala test ediliyor, her gün "1-2 gün içerisinde çıkacak" diyorlar, bugün yine aynı şekilde "yarın ya da yarından sonra" dediler, resmi açıklamaya göre ayın 9'una kadar çıkması gerekiyor.
2. Sosyal medya kampanyasına şu an katılmak mümkün değil, ancak zaten katılmışsanız ödenekten payınızı almak için ICO hesabından Twitter ve Facebook hesaplarınızı onaylatmanız gerekiyor.
3. Waves'in en büyük özelliklerinden biri her türlü kripto-varlığın her türlü kripto-varlıkla al-satının mümkün olması. Yani diyelim ki
Bitkapital ile Waves'e TL yüklediniz. Bu TL'ler ile BTC, ETH, USD ve Waves üzerinde tanımlanan diğer her türlü kripto-varlığı alabileceksiniz. Bu durumda BTC ile ETH almak-satmak da mümkün oluyor. Yani evet, Waves bir koin olmaktan çok bir platform olmasıyla ön plana çıkıyor. Fakat bu platformda yapılan her işlemin ücreti Waves koinleriyle ödenecek. BTC transferlerinde gönderdiğimiz 1 mBTC gibi ufak bir ücret bu. Platform ne kadar çok kullanılırsa, Waves'e o kadar talep olacak demek, bu da yatırım olarak Waves koini değerli kılan şey.
İmza ödemeleri gelmiş yalnız kafama takılan bu facebook twitter ekleme olayı çok amatörce olmuş adamın biri 50 tane ico hesabı açmış olsa 5k üzeri beleş waves alabilir. Decred olayından beri ruslar çinliler her türlü dalıyor
Deneyenler oldu onu yapmayı : )