Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 45. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 253
13 aralıkta yeni waves client uygulamasının tanıtımı yapılacakmış.

bu konu hakkında belirgin bir link mevcut mu? yoksa twitter söylentisi mi?

sasha telegram kanalında açıkladı.

bu adamların sağı solu pek belli olmuyor, cümlelerin anlamları farklı oluyor.

ekim de ng gelecek dendi, test süreci başlandı. aralıkta olabileceği söylendi.

kasımda yeni dex gelecek dendi, test süreci başladı.

şimdi de açıkcası yeni client uygulanamasının tanıtımını yapacaklarmış, belli de olmaz sadece tanıtım olur kalırız ortada.

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
mainnet dedi mi Cheesy
yine testnetle sınırlı kalmasın bu gelişme? gönül rahatlığı ile tothemoon denemiyor bu waves e
hero member
Activity: 700
Merit: 553

sasha telegram kanalında açıkladı.

sr. member
Activity: 364
Merit: 253

member
Activity: 79
Merit: 10

Tanıtım mı yoksa yayınlanıyor mu ? :S
newbie
Activity: 4
Merit: 0
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
benim bildiğim bitshares var. başka ne var bilmiyorum. bts nin avantajlarından biri poloda işlem görmesi
newbie
Activity: 4
Merit: 0
BTC'nin son dönemdeki agresif hareketlerinin karşısında waves'ın duruşu bence hala çok iyi...

Bilgisi olan arkadaşlar varsa.. Şu anda waves gibi Dex borsa projesi olan aktif veya yolda olan hangi projeler var acaba ?
full member
Activity: 336
Merit: 100
5,5 dolar seviyelerine biraz fazla takıldı sanki. Ama 7,5 dolarlardan 1,9 dolar seviyelerine düştüğünü hatırlarsak bu seviyelerde sabitlenebilmesi çok güzel birşey aslında.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Waves e bir butçe agırıp girmeyi planlıyorum. Yukselmesi için ciddi bwklenti oluştu. Yakın bir gelecekte patlama yapabilir

Geçmişte, yaklaşık 1 yıl önce 7,5 dolar seviyelerini görmüştü. Hele bir de Waves NG'ye geçiiş bu kadar yakınken çok rahat geçebilecektir eski rekorunu diye düşünüyorum ben.

Hocam inş diyoruz bu gerçekleşir ve Waves Ng geçiş ne zaman tamamlanacak aceba tarih belli mi?

Bildiğim kadarıyla henüz net bir tarih verilmedi ama testlerin olumlu geçtiğine dair haberler gelmişti. En kısa sürede yayınlamalarını umalım, o zaman artışı herkesi şaşırtacaktır.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Waves e bir butçe agırıp girmeyi planlıyorum. Yukselmesi için ciddi bwklenti oluştu. Yakın bir gelecekte patlama yapabilir

Geçmişte, yaklaşık 1 yıl önce 7,5 dolar seviyelerini görmüştü. Hele bir de Waves NG'ye geçiiş bu kadar yakınken çok rahat geçebilecektir eski rekorunu diye düşünüyorum ben.

Hocam inş diyoruz bu gerçekleşir ve Waves Ng geçiş ne zaman tamamlanacak aceba tarih belli mi?

Söylenene göre Aralık ayının ortasında waves ng kullanıma açılacak.

6 aydır her 15 günde bir "NG" lafını duyuyorum ama bir türlü gelemedi,geçemedi gitti. Benim bu projeden pek umudum yoktu. %20 zararla 80lerden satmıştım. 40 küsürlerden sattığım adet kadar alıp MRT, WCT vs de aldım cüzdanda bekliyor. Umarım herkese kazandırır ama benim rusların gevşekliklerine çok canım sıkılıyor.Pek sallamıyorlar gibi.
geç olsun güç olmasın. sabırla beklemek iyidir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259

6 aydır her 15 günde bir "NG" lafını duyuyorum ama bir türlü gelemedi,geçemedi gitti. Benim bu projeden pek umudum yoktu. %20 zararla 80lerden satmıştım. 40 küsürlerden sattığım adet kadar alıp MRT, WCT vs de aldım cüzdanda bekliyor. Umarım herkese kazandırır ama benim rusların gevşekliklerine çok canım sıkılıyor.Pek sallamıyorlar gibi.
full member
Activity: 336
wavesi ilk duydugumda fiyatı 0.15 cent falandı. hatta bi arkadaşım öylesine 5 tane waves atmıştı. şimdi fiyatına bakıyorumda 5 dolar olmuş. bu coin kazandırmamışta hangi coin kazandırmış.

Orası öyle de Waves hakkında yorum yapanlar son 5-6 ay içinde 3 dolardan 5 dolardan alan insanlar yorumlarda ona göre yapılıyor doğal olarak.
hero member
Activity: 629
Merit: 508

full member
Activity: 1414
Merit: 161
wavesi ilk duydugumda fiyatı 0.15 cent falandı. hatta bi arkadaşım öylesine 5 tane waves atmıştı. şimdi fiyatına bakıyorumda 5 dolar olmuş. bu coin kazandırmamışta hangi coin kazandırmış.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Waves dolar cinsinden güzel bir konuma doğru gidiyor ama bitcoin cinsinden düşüşü benim moralimi bozdu.Zaten böyle giderse 0.0006 Bitcoin seviyelerinin altına düşücek.Umarım Sasha yeni Waves Dex'i bir an önce kullanıma sokar.
full member
Activity: 142
Merit: 102

full member
Activity: 406
Merit: 189
Wavesin NG sonrası ciddi fiyat artışı yapmasını bekliyorum. Eğer sistem düzgün çalışırsa bu fiyatları bir daha zor görürüz
hero member
Activity: 630
Merit: 503

full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Pages:
Jump to: