Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 51. (Read 336144 times)

full member
Activity: 238
Merit: 100
Bu fiyattan almak sıkıntı oluşturabilir ama 3.5'dan toplayıp 6'da satılır diye düşünüyorum daha dex kullanıcıların sunumuna açılmış değil.
full member
Activity: 350
Merit: 171
Waves artık 5 dollar seviyelerine baya alıştı gibi duruyor ve artık 4 dolar altı seviyelere gelmesi bana göre biraz zor ve düşerse de çok büyük alım fırsatı olur.
member
Activity: 132
Merit: 10
Nereye kaçıyorlar. Türkler bi yakalarsa o yönetimi var ya ters yatırır düz ..... Türk yatırımcısı olup da waves almayan olmadıgına göre sasha en çok Türklerden korkar yine kaçamaz bi yere. Şaka bi yana arkadaşlar adamlar ofis değiştiriyor.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Zaten en baştan bu ofis olayına inanmanız saçmalık. 500 milyon dolar piyasa değerine sahip bir şirket ofisi terkedip gidecek. Gidecekte nereye gidecek çocuk oyuncağımı bunlar Cheesy
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
waves in çok iyi proje olacağını düşünmüyorum gelecekte de.

ama bu piyasasdan kaçacağını da düşünmüyorum. çünkü piyasada bu kadar para dönüyorken artık proje takımları paranın kaymağını buldular, dükkanı değiştirip kaymak satışına başlamak için böyle haberler geliyor. Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Wavesın scam olması demek 100 lerce coininde scam çıkması demek o yüzden neredeyse imkansız bir olasılıktan bahsediyoruz. Waves en son scam çıkacak proje

delının bırı kuyuya bır tas attı 40 akıllı cıkartamıyor.

yapmayın soyle seyler kacma macma yok. tasınıyor adamlar. lan ıyı bırsey bu daha buyuk bır ofıse gecıyorlar. ekıbı daha da buyutecekler anlamına gelıyor. Cheesy haa ne ıse yarıyor. sımdılık bı poka yaradıgı yok beklıoz ıste Cheesy
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Wavesın scam olması demek 100 lerce coininde scam çıkması demek o yüzden neredeyse imkansız bir olasılıktan bahsediyoruz. Waves en son scam çıkacak proje
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
ofis muhabbeti görünce ilk başta noluyoruz dedim ama sonra sashadan açıklama gelince rahatladım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tembeller tembel
legendary
Merit: 1068
waves suan piyasadan cekilecek, kacacak scam olacak son projelerden biridir.
daha kullanisliligini artirmadan adamlar birsuru firma ile uzlasma sagladi teknolojisine ortak etti. moskova borsalari ile ilgili cikmis haberler var. gasprom var burgerking var.
bu haberleri yalanlayan bir habere denk gelmedim henuz.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Ekibe güvenin, hırsız değiller ama tembeller. Proje hayata geçtğinde (Smart contract, Merkezsiz bosra vs. vs.) iş yapacaktır ama her konuda en fazla 2., 3. olacak ya da daha iyi proje olmasına rağmen yok olup gidecek. Araba ve teknoloji sektörü örneklerle dolu.

Biri size bir coin'i poh pohluyorsa elinde kaç tane olduğunu ve maliyetini öğrenin.

BTC ile ilgili fısıltıların doğrulanana/yalanlana kadar alt'lara rahat yok.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Ofisin boş olması muhabbeti falan yalandır muhtemelen. Fiyatı düşürmek isteyip alttan almaya çalışan birinin yaptığını düşünüyorum.
full member
Activity: 142
Merit: 102
valla komedi olmuş bu haber ya bu haberi yapanlar hiç mi twitter facebook hesaplarını takip etmiyorlar, beklentileri ne bunu servis ederken
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Hayırlı olsun dedim ne dedim kaçıp gitmişler mi demişim. İnsan biraz araştırır neyin nesi sorgular bakar. Yani biz olmasak bir şey paylaşan olmayacak kuru kuru fiyat konuşacaksınız.  Grin
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
4 dolar seviyesinden az bir miktar aldim ama nedense hersey katlanirken waves hep bir ileri bir geri hareket ediyor. bekleyen yatirimci profiline pek uygun degil sanki. al sat yapmak daha mantikli

Valla kendine güvenen yapsın, bende o cesaret yok, çok düşündüm ama bir türlü elim waveste al sat butonlarına gitmiyor, para bulsam da elimdeki wavesi çoğaltsam diye bakıyorum hep, al sat yapıp çoğaltmak da mantıklı ama birden değer artışı ivmelenir diye cesaret edemiyorum.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Dalga mı geçiyorlar bilmiyorum ama masaların üstünün boş olması gerçekten çok korkutucu. Ben Waves'in ofis videosu olarak paylaştığı videoda bu ofisin olduğunu hatırlıyorum belki de birisi bizimle büyük bir dalga geçiyor.

Edit: Ofis taşınıyor demişler ama hiç belli olmaz, bu piyasada yok yok.
hero member
Merit: 645
İş görüşmesi için waves holding'e giden bir eleman ofisin boş olduğunu görmüş fotoğrafını çekerek paylaşmış. Ofiste kimse yokmuş hatta eşyaları bile alıp yanlarında götürmüşler. Hayırlı olsun.

evet evet kaçmışlar. hay allahım yaa

arkadas adamların ekıbı 50 kısı en az. o ofıse nasıl sıgıyacaklar. her allahın gunu yenı ekıp elemanı alıyor waves. freelancer calısanlar harıcı 50 kısılık ekıbı var. hangı projede var bu. vıtalık öldü dıye yalan haber cıktı o gun ether %20 deger kaybettı 2 dk da. tek adamlıktan cıkma derdınde waves.
full member
Activity: 364
4 dolar seviyesinden az bir miktar aldim ama nedense hersey katlanirken waves hep bir ileri bir geri hareket ediyor. bekleyen yatirimci profiline pek uygun degil sanki. al sat yapmak daha mantikli
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Waves ofisi taşınıyor. Troll iddialara kulak asmayınız.

http://prntscr.com/hbqoaz
full member
Activity: 336
İş görüşmesi için waves holding'e giden bir eleman ofisin boş olduğunu görmüş fotoğrafını çekerek paylaşmış. Ofiste kimse yokmuş hatta eşyaları bile alıp yanlarında götürmüşler. Hayırlı olsun.

Hocam hemen felaket senaryosu kurmayın binbir türlü nedeni olabilir ofisin boş olmasının. Hatta buranın waves ofisi olduğuna dair kesin bir bilgi var mı ?
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Waves'e fazla bağlanıldığını düşünüyorum özellikle altcoinlerin bu şekilde olduğu bir dönemde nasıl bu kadar emin konuşulabilir hayran oluyorum doğrusu.
Pages:
Jump to: