Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 62. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 629
Merit: 508
10 günde 10 doları görmesi bence de zor bilmediğimiz somut bir gelişme mi var? Tabi keşke olsun da biz yanılalım problem değil elinde Waves tutan biri olarak Smiley

Çarşamba günü testnet'te NG için stres testi başlayacak. Bu testlerde bir sorun çıkmaması halinde en geç 20 Kasım'a kadar mainnet'te de NG'nin aktif edileceğini düşünüyorum. 20 Kasım'da da GUI güncellemesi var zaten. 10 gün diye birşey telaffuz etmek zor ama yakında hareketlenme olacağını bekleyebiliriz.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Waves dex'i incelerseniz saçma sapan işlemlerin olduğunu görebilirsiniz geçenlerde justdatingcoin satıcaktım imzadan gelen benim 2 gündür satışa koyduğum tokenlar satılmamış ama işlem geçmişinde 10 dakika önce benim koyduğum fiyatın 6-7 katından satıldığı gözüküyor.

Dağıtımı yaptılar mı ya justdating'in. Sosyal medyayı henüz göndermediler sanırım. Ayrıca waves dexte aratınca bulamadım coinmarkette falan da yok dandik iş yapıyorlar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Waves dex'i incelerseniz saçma sapan işlemlerin olduğunu görebilirsiniz geçenlerde justdatingcoin satıcaktım imzadan gelen benim 2 gündür satışa koyduğum tokenlar satılmamış ama işlem geçmişinde 10 dakika önce benim koyduğum fiyatın 6-7 katından satıldığı gözüküyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
10 günde 10 doları görmesi bence de zor bilmediğimiz somut bir gelişme mi var? Tabi keşke olsun da biz yanılalım problem değil elinde Waves tutan biri olarak Smiley
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
seneye bu zamanlarda 100 dolar olma ihtimali konuşuluyor ve birçok insanda buna inanıyor sanırım. ama haksızda değiller. Ethereum 100 dolar olacak diye bir konu vardı ve herkes dalga geçiyordu bugün noldu 300
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
kısa süre içerisinde yaklaşık bir haftada en az 5 dolar olacağı hissiyatındayım. YTD.
Arkadaşlar daha dün söyledim size bir haftaya 5 dolar olacak dedim ama şu anki hissiyatım en geç bi 10 güne kadar 10 dolara dayanacak hissiyatındayım. Bitcoin bazında ise 100k satoshiyi geçecektir. YTD  Cool

100k yı geçmeden 10$ olmaz zaten. Wavesin şu an fiyat yapmadı için bir neden yok. Test vs bir şeyler yapılıyor projeye inanmadığımdan incelemedim. Testler biter borsa beklenen stabiliteye EN KISA sürede ulaşır ve kısacası faal duruma geçerse yılbaşına doğru 10$ belki olabilir. Ama bu coinin 100$ falan olacağına ve bunun çok kısa sürede olacağına inananlar var malesef. İcraata başlamadan bunu söylemek bence yanlış.
member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
kısa süre içerisinde yaklaşık bir haftada en az 5 dolar olacağı hissiyatındayım. YTD.
Arkadaşlar daha dün söyledim size bir haftaya 5 dolar olacak dedim ama şu anki hissiyatım en geç bi 10 güne kadar 10 dolara dayanacak hissiyatındayım. Bitcoin bazında ise 100k satoshiyi geçecektir. YTD  Cool
hemen gaza gelmeyin hocam. 10 günde nasıl 10 dolar olsun. özelliklede bu piyasada 10 dolar olması imkansız gibi bi şey bence.

Bekleyip görelim o halde  Cheesy
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
hemen gaza gelmeyin hocam. 10 günde nasıl 10 dolar olsun. özelliklede bu piyasada 10 dolar olması imkansız gibi bi şey bence.
member
Activity: 205
Coming Soon
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Waves 'rejection of lower prices', yani daha düşük fiyatları reddetme hareketi yaptı. Bu yüzden 24 saatlik olarak bakılırsa %20 gibi bir artış yapmış gibi görünüyor, ancak henüz pumplanmış denemez. Waves battı diyerek satanlar silkelendi sadece.

Bitcoin'deki bu aşırı hareketliliğin bitmesi halinde ağır ağır 1mBTC seviyelerinin görülebileceğini düşünüyorum. Benim için maliyet düşürme aşaması bitti, bundan sonra sadece beklemede olacağım. Smiley
bende bi miktar alım yaptım ama 1mbtc seviyelerine bu yıl geleceğini sanmıyorum. 70-80kyı görürse çıkmayı düşünüyorum.

Vay be zamanında 240k dan satmıştım wavesi nerelere düştü hayattaki tüm şansımı wavesi tepeden satarak kullandım galiba şuan neye elimi atsam kuruyor.Bu arada elimde yine waves var  Grin ama al-sat yapıyorum bakalım bu yolculuğun sonu nereye varacak.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Waves 'rejection of lower prices', yani daha düşük fiyatları reddetme hareketi yaptı. Bu yüzden 24 saatlik olarak bakılırsa %20 gibi bir artış yapmış gibi görünüyor, ancak henüz pumplanmış denemez. Waves battı diyerek satanlar silkelendi sadece.

Bitcoin'deki bu aşırı hareketliliğin bitmesi halinde ağır ağır 1mBTC seviyelerinin görülebileceğini düşünüyorum. Benim için maliyet düşürme aşaması bitti, bundan sonra sadece beklemede olacağım. Smiley
bende bi miktar alım yaptım ama 1mbtc seviyelerine bu yıl geleceğini sanmıyorum. 70-80kyı görürse çıkmayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030

Hocam bahsettiğiniz olay tam olarak ne oluyor. Piyasada genel olarak bir toparlanma oldu bugün ama waves baya yükseldi bende bu yükselişin nedeni ne diye düşünüyordum.
https://youtu.be/DC-ghSmJy9s
Bu videoda arkadaş gayet güzel açıklamış, izleyebilirsiniz
full member
Activity: 336

Hocam bahsettiğiniz olay tam olarak ne oluyor. Piyasada genel olarak bir toparlanma oldu bugün ama waves baya yükseldi bende bu yükselişin nedeni ne diye düşünüyordum.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Waves yavas yavas ya da birden gelecektir diye bekliyorum...
Elimdeki erc20 tokenlarin tümünü - hatta eth‘lerin de tümünü - satip waves‘e mi girsem diye aklimdan gecirdim 2dk önce...
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
aynı grafik dexte de var mı? sadece bittrex de mi pumplandı? tidex falan da işin içine girdiyse belki bu haftasonu bir pump gelebilir ama muhtemelen arbitraj botları anında piyasayı dengelemiştir.
full member
Activity: 532
Dün yarım saat içinde fake olmayan orderlarla 4.30 seviyelerine çıktı ve 2.90 seviyelerine tekrardan düştü bittrexte. 9k 10k ve 20k alımlarını gördüm bi anda acaba bittrexin bir oyunu muydu bu bilinmez ama güzel oynadılar. Güzel silkelemece.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Hadi artık waves yedin bitirdin bizi 20-30 $ olda bi yüzümüz az gülsün
member
Activity: 79
Dünkü yapılan soru cevap etkinliğinde konu fiat geçitlere geldiğinde bende yazma ihtiyacı hissettim.

Türk Lirası geçidi üzerinde çalıştığımızı, şu anda resmi bir şirket olduğumuzu ve Türkiye'deki öncü 6 banka ile anlaşmamızın olduğundan bahsettim. 11 Kasım'da Moskova'da Waves ekibi ile bir toplantı yapacağımızı açıkladım.

Sasha ise altına "sizi burada bekliyoruz" cevabını verdi.

Ancak Sasha malesef bizim toplantımıza katılamayacak başka bir ülkede programı var.

Bugün ise Core Media'da dünkü yapılan soru cevaplara yer verilmiş ve Türk Lirası geçidinin yakında çıkacağı ile ilgili yazım alıntılanmış.

http://coremedia.info/blockchain-news/item/1052-sasha-ivanov-reveals-new-dex-interface

# Moskova'da büyük bir düzeltme almaz isek Kasım sonunda faaliyete geçmeyi planlıyoruz.

Bugün ülkemizdeki başı çeken borsalarda hareketli günlerde yaşanan problemler de göz önüne alındığında ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha anlıyoruz.

hayırlı olsun türk lirası geçidini dört gözle bekliyoruz..
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Ben ne desem artık ne yazayım bilmiyorum dün alım yapacaktım nakit çıkaramadım bugün fiyat yüksek düne göre, alacağım geri düşecek ne zaman alsam 5 dolardayken yakalanıyorum 3 dolara bile sevineceğim aldığım zaman ama tabii dolarda yükseldi. Olsun waves her zaman alırım sonuçta uzun vadeli giriyorum. TL geçidi çabucak sorunsuz olarak gelirse kurtulurum borsalardan.
Pages:
Jump to: