http://prntscr.com/h4qtx2
8,10,2017 de 26k su an 4 k nerde 2 x artmıs.
zcl
http://prntscr.com/h4quyi
05,06,2017 de 0,0065 ıken su an 0,00025 nerdeyse 15x kaybetmıs. hanı 2x artması.
zen zaten yenı gırmıs ve pump yemıs.
bu sekılde tum coınlere bak hazıran ayında kac btc lermıs sımdı kac btc lermıs sonra waves e bak hazıranda kac btc mıs sımdı kac btc mıs. aynı seyı goreceksın hep. hepsı ortalama en az 3 x kaybettı bunar 300 dolarlık ethereum da dahıl. ltc gecen ay 170k ıdı sımdı 84 k 2 ay once ltc 250k ıdı sımdı 84. xmr 3 ay once 300k ıdı sımdı 130. vs vs. umarım anlatabıldım. tek dusen waves degıl.
yukarıda saydıgım tum coınlerın bu fıyata gelecegını yazdım ben. daha 3-4 ay once btc 2 k ya dusecek 1 k ya dusecek derken ınsanlar ben 6k yı gececek 7 k olacak dıyordum. ltc 200k olacak derken ınsanlar 80k hatta 70k yı gorecek dıyordum. keza ether ıcın de gecerlı. yanıldıgım tek coın waves. oda btc bazlı. oda ekıbın salaklıgından kaynaklı. daha oncekı yazılarımda da dedım burda. aptallık yapıp 10 ekımde ng aktıf edecez dıyıp test nete donmeselerdı ve maın nette aktıf etselerdı su an cok farklı seyler konusuyorduk. ya korktular btc yukselısınden yada harbıden aptallar.
dıp not: gectıgımız 2 hata demıssın. daha oncede soyledım 2 haftalık olaylarına bakmam. bır coın 100k dan 10 k ya dusmusse sonrada 20 k ya cıkmıssa 2x yapmıs olmuyor. sen coını 10k da gordun dıye sen gec geldıysen yapacak bırseyımız yok.
Merhaba;
Kıstasınız ATH'ler ise konuşmaya gerek yok, Waves'e yasin okuyalım. Saydığım her coin geçen 2 hafatada evet en azından 1 kez 2x yaptı. Detayları coinmarketcap bulabilirsiniz. Peki Waves Haziranda beri değil ATH, yarısına kadar değerlenebildimi?
Zen nedir biraz ne olduğunu araştırınız, Waves ve Nav tüm zamanınızı alıyor galiba.
Ben Hatice ye değil neticeye bakarım. Waves en son yukarı hareketini ne zaman yapmış? Kötü örnek, örnek değildir. "Tüm coinler düşüyor, Waves'de düşüyor" O zaman bir zahmet neden sürekli düşüyor diğer coinlerin aksine. Desteği varsa Waves'in nerede o destek?
Elimdeki coinlerde 4-5 tanesi hariç hepsi en aşağı 2x en çok 6x yaptı ve malsefe sizin yeni tanıştığınız o coinlerle ben çok uzun zamandır oynuyorum.
2 * x = 2x Benim matematik bilgime göre 2x oluyormuş.
İyi dileklerimle
-10x yapmıs bır coıne yenı gırıp sansına 2x yakalamıssın gelmıs burda ahkam kesıyorsun allah askına. ath den bahseden yok. ether aylarca 150k sevıyesınde dolastı ath mı oluyor bu yada xmr aylarca 200k sevıyelerınde takıldı. laf yarısına gırmeyelım etherın 4 dolar oldugu zamanlarıda bılıyoruz. sen waves ı 4 dolarken aldıysan bırsey dıyemeyecegım.burda gelıp dustu demen normal. nasıl kı senın o 2x yaptı dedıgın coınlere ben dustu dıyorsam sende waves e dustu dıyorsun. cunku senın 2x yaptıgını sandıgın coınlerın ben zamanında 10x yapmıs halıyekn gormusum . senın waves durumunda da aynısı ben 18 cent halını bılırken sen wavesın 4 dolar halını bılıyorsun. yanı o 2x yaptıgın coınlere zamanında gırmısken waves e zamansız gırmıssın. ben 18 cent ten aldım. bana gore hala 20x yapmıs durumda. ve cogu waves yatırımcısı ıcın durum bu.
dıyecek tartısacak bırsey yok. waves uzun vade projesıdır. pump coını hıc degıldır. zaten coın degıldır. olur olmaz bakacaz ona. uzun vade her zaman kazandırır ve 10x hatta 100x kazandırır. haa yok ben kısa vade al sat yaparak 100x kazanırım zaten dıyorsan buyur kazan. paylas bızde kazanalım. 10 bın tl yı 1 yılda 500 bın tl yapabılıyorsan zaten haddımıze mı sana bırsey soylemek.
Türkcem bozuk galiba, derdimi anlatamıyorum.
10x yapan coinlere 2x yaptığında girmedim. Düşerken sattım, alttan tekrar tekrar aldım/sattım. Zaten sepetimde hep vardı. Anlaşılmıştır umarım.
Waves'e giriş rakamım 0,43 $, Waves sizin tekelinizde değil.
Al/sat ile uğraştığım bir kısım coinleri Telegram grubunda paylaşmıştım.
Kaç lirayı ne kadar yaptığımı burada paylaşmak yakışık almaz ama hodl performansı ile al/sat'ın karşılaştırılmasının olamayacağını söyleyebilirim. Buna göre Waves alıp beklemek kardan zarar etmektir. Al/Sat'tan anlamıyorsundur hodl yaparsın anlarım ama asla Hodl benim ilk tercihim değildir. Risk dağıtmak için presale'den girmiş olduğum ICO'lar var, elimde tutarım. Zamanı gelince de elden çıkarırım. Burada fanatiklik yapmanın alemi yok, merkalısı gitsin BTCcore Team'e girsin.
İyi dileklerimle