Pages:
Author

Topic: waves neden eth gibi olmasın hatta onu geçmesin - page 4. (Read 3211 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
binance merkezsiz borsayı duyurması ile wavesin ruhuna el fatiha.
zaten bi bok olmayacaktıda bu saatten sonra hiçbir bok olmaz.

aman dostum naaptın sen birilerini kalpten götürcen hala waves 1000 dolar olcak diyenler var aramızda . Alıştıra alıştıra söyleseydin bari

wavesciler satmaz yine farketmez.bendede var hala bende satmıcam.inat işine döndü artık.
isterse 10 sent olsun satmayacam.kriptodaki en nefret ettiğim koin olmasına ragmen hemde.garip bir ilişki var aramda waves ile.
newbie
Activity: 84
Merit: 0

aman dostum naaptın sen birilerini kalpten götürcen hala waves 1000 dolar olcak diyenler var aramızda . Alıştıra alıştıra söyleseydin bari
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
member
Activity: 143
Merit: 10
Zamanla o seviyelere gelebilir fakat çok fazla yol var, bir de eth da madencilik de bitmedi, waves de de güzel destekçiler var güzel haberler olabilir ama yakalaması ve geçmesi çok zor. Waves o seviyelere gelene kadar etherium kimbilir nerelerde olacak
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Şartlar oluşursa ekip çalışırsa gerekli girişimler yapılırsa neden olmasın ? Ama şu anda ki durumda -evet bazı iştirakler yapıyorlar ama yeterli değil - eldeki verilere göre mümkün değil. Zaten bir 3 haneli rakamları görelim de ondan sonra eth falan zikredelim.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Ethereum çok ayrı bir dünya waves daha bu dünyada çömez wavesin tek olumlu yani madenciliğinin olmaması ethereum da madencilik bitince uzaya çıkacak
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Wavesin biraz yükseleceğini düşünüyorum ama etherum gibi bir yükseliş yapamaz bence etherumun önüne de gecemez diye düşünüyorum benim için en güven verici coin ethereum waves ise bir çöp diye düşünüyorum
full member
Activity: 154
Merit: 100
waves eth kadar olmasi yada gecmesini birakin tamamen batmasin bu gidisle. bircok destekleyecisi olmasina ragmen birsey cikmiyor uzun suredir. bu saatten sonra da alternatifler ve teknolojiler cok arttigi icin bu kadar hizli ilerlemesi imkansiz gibi. hala umudu olan varsa yatirsin beklesin bakalim ne zaman para kazandiracak benim umudum yok
newbie
Activity: 45
Merit: 0
Waves iyi güzel de abiciğim Waves tamamen çöp dolu adam gibi içinde sağlam coin yok. Nasıl Ethereum ile yarışabilir. ETH için oluşturulan EBTC bile Waves'i gömmesi için yeter.
member
Activity: 64
waves de fenerbahçe gibi. ikisi de kanser yapıyor.
member
Activity: 380
Merit: 20
Ne wavesmiş arkadaş nedir bu coin aşkı kolunuza kadar bilekliğini  takıyorsunuz.Piyasada duygu yoktur yazıktır günahtır paranıza..
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Waves sağlam bi pump yemeli ki insanların gözü açılsın . Çok soğudu insanlar wavestan .

Tek dileğim o olmaya başladı Smiley Karımızı arttıralım da çıkalım yeni projelere gelip geçiyor . Belli ki ekibin işi uzun sürecek Smiley O süreçte tekrardan kar ettiklerimizle waves '  e geçiş yaparız. Takıldık kaldık.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Su turkce foruma waves bolumu acilmali
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Waves sağlam bi pump yemeli ki insanların gözü açılsın . Çok soğudu insanlar wavestan .
full member
Activity: 196
Bir eth olabileceğini asla düşünmüyorum, wavesi insanlar gözünde çok büyütüyor hele de bizim Türk yatırımcılar aha kaçıyor aha kaçacak diye diye milleti waves'e çekmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek ne olacağını.
gry
member
Activity: 98
Waves neden ethereum gibi olsunki? Taklitler aslını yaşatır..

Bitcoin Gold nasıl bir Bitcoin olamayacaksa,

Ethereum Classic nasıl bir Ethereum olamayacaksa,

Stratis ve Waves'i ne kadar beğensekte asla Ethereum'un yerini alamayacaklar..

Konuyu açan arkadaş fiyat ve marketcap olarak kıyaslamak istemiş yerini alacak diye değil. Ethereumda olsun problem değil 5000 dolar olsun isterse. Waves şu anki durumdan 5x 10x belki 100x yapar mı konunun açılış nedeni bu bence. Yani kısaca sormuş ki ne zaman 300$ olur Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Waves neden ethereum gibi olsunki? Taklitler aslını yaşatır..

Bitcoin Gold nasıl bir Bitcoin olamayacaksa,

Ethereum Classic nasıl bir Ethereum olamayacaksa,

Stratis ve Waves'i ne kadar beğensekte asla Ethereum'un yerini alamayacaklar..
full member
Activity: 672
waves'i bizim türk toplu mu sanki biraz abartıyor, tamam güzel ve sağlam bir proje ama ethereum şu durumda nasıl geçsinki aralarında dağlar kadar fark var ve ethereum daha güçlü bence
full member
Activity: 420
Waves ve eth yan yana söylenmesi bile garip bi tarafta üstün zeka vitalik diğer tarafta sasha var.Sasha nın wavesi eth ye taşıması için 40 fırın ekmek yemesi lazım.Sasha bu iş zor anca ekipte sağlam kişiler varsa ki hepsi sallanıyor wavestekilerin
full member
Activity: 238
Merit: 105
Bana da Wavesin Ethyi geçmesi zor gibi geliyor. Ama 2018 yılının waves için iyi olacağını düşünüyorum. Smart Contract 2018 yılında başlayacak ve bu sayede daha çok kullanılıp reklamı yapılacak duyulacak. 
Pages:
Jump to: