Pages:
Author

Topic: waves neden eth gibi olmasın hatta onu geçmesin - page 8. (Read 3211 times)

full member
Activity: 518
Merit: 100
dex guzel olmuş begendım waves de eth gıbı bır hareket olabılır bence zamanı geldı artık Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 105
mesela unifyde ekledim sepete 600 küsürken topladım birkaç gün önce şuan 3x yaptı bile çok araştırıp doğru tercihler ile kazanılabilir
full member
Activity: 490
Merit: 105
merhabalar çok yerde bazıları waves kesinlikle eth yi geçemez falan yazıyor bana pek mantıklı gelmedi illa üretimi var diye geçmeyecek anlamına gelmez. eth çok büyük bir proje bu şüphesiz ama çok eksiğide var waves icolarda olsun transferde olsun çok daha hızlı sorunsuz olabiliyor wavesin de alacağı yolu var ama fiyatlara baktığımızda eth 1000 doalr olsa dahi 3x oluyor waves yeni arayüz borsasını yayınlaması vb güncellemelerin yaptığında 15 20 kat bekliyorum burda önemli olan üretim değil ekip çalışmasıdır.ben eth de bekletip 3 kat daha değerlenmesini bekleyeceğime wavese yatırıp en az 10 kat almayı tercih ederim. bu benim fikrim daha iyi fikri olan varsa nedenlerini yazıp bize yardımcı olabilirler maksat düşüncelerle bilgiyle hep birlikte doğru yatırım yapmak.unuttum waves yobitte artık eth gibi btc gibi her şeyi waves ile alabilirsin buda önemli bir işaret bugün wavesin cüzdanında baktığında zcash ve ltc eklendi hem cüzdan hem borsa hemde wavesleri kiraya vereceğin çok yönlü bir platformn geleceği var olan sonradan kafamızı duvara vuracağımız bir platform bakalım zaman neyi gösterecek
Pages:
Jump to: