Pages:
Author

Topic: Waves Neden hak ettiği yere gelemiyor ? - page 5. (Read 1315 times)

full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
çünkü kimse merkezsiz borsaya bir ihtiyaç duymuyor. balinanın ne işi olur merkezsiz borsa ile, balinanın gelmediği borsada hacim olmaz, hacmin olmadıgı borsada hiç bir şey olmaz. alım emri verirsin, gerçekleşmese dahi komisyon düşer. emir değiştirmek zulüm olur.
dolar ve euro yatırıldıgını iddia ediyorlar, daha hiç yatıran görmedim. hem yatırınca manuel olarak sisteme giriyorlar. nerede kaldı merkezsiz olması?
zamanında bitcoin gönderdim hesaba geçmeden cebe attılar. 0.001 btc altındaki yatırmaları kabul etmiyorlarmış
sitede api kullanamazsın. bu bile trader gelmemesi için bir sebep.
borsasında binlerce çöp token var.
waves tercih etmek için açıkçası hiç bir sebep yok
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bugüne kadar acaba bir ethereum olur mu rüzgarıyla epey bir umut verdi ama maalesef tüm kredilerini tükettiler. Hadi borsasını geçtim de altında doğru düzgün ico yapan bir proje bile olmadı. Geçen yaz piyasaya çıkan projeler yol aldı da waves olduğu yerde saymaya devam etti. Gerçi bugüne kadar bana zarar ettirmedi, her zaman iyi yerlerden al-sat yapabildim.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Waves talebi eskisi gibi yüksel değil ticaret arz talep üzerine kurulu, hangi coin çok talep görürse fiyatı artar.  volume azaldı normal bir sonuç.  duygusal değil ekonomik bakalım. yatırımcı para kazandıran alana yönelir.
full member
Activity: 238
Ne bekliyorsunuz ki neyi haketmiş de yükselecek. Üzerinden 1 waves karşılığında shit coin çıkartmak sanki çok büyük devrim. Takıntılı hastalar gibi herkes waves battı waves çıktı kovalıyor. Enteresan  Cheesy
member
Activity: 276
Merit: 10
hakettiği yere çökemiyor demek daha doğru olmaz mı sizcede? wawesciler kaldı mı hala forumda derken birileri daha cıktı Cheesy ölüp gitse bu coin arkasından savuncak insanlar görüyorum.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Hak eden coin değerini bulur hocam bulamıyorsa ya zaman lazımdır ya da zaten hak ettiği yerdedir.
full member
Activity: 264
Waves gibi bir çok güzel projeleri olan coinler yeteri desteği alamıyor belki sebebi bir çok iconun olması ve yatırımcıların da bölünmesi olabilir ama waves konusunda umutlarım tükenmek üzere
hero member
Activity: 546
Merit: 501
2020 yılında hak ettiği yere gelir dayanın  Grin projeler öyle bir anda yükselişe geçmez potansiyel ne olursa olsun, btc bu fiyata 8k usd ye 10 yılda geldi siz 2 yıllık projenin 100m usd marketcap e sahip olmasını bekliyorsunuz.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Türkçe forumda Waves çok popüler ve çoğunlukla iyi şeyler yazılıyor. Waves'ciler ve Monetha'cılar gibi takımlar oluşturulmuş ve baya bi taraftarı var burada Cheesy
İyi coindir ya da kötü coindir diye bir şey demek istemem. Sadece şunu demek istiyorum: Bir de yabancı forumda takılıp Waves için yazılanları okuyun... Tekrar ediyorum; kötü ya da iyidir diye yazmıyorum. Bu coini biraz da yabancı taraftaki değerlendirmeler üzerinen takip edin diyorum. Yapanlar da vardır elbette, yapmayanlar da biraz ordan araştırsınlar. Böylelikle daha geniş bir pencereden bakma fırsatınız olur.
member
Activity: 336
Merit: 17
Diğer projeler çalışıyor belki çöp dediğin coinler wavesten iyi arastirdin mı acaba. Mesela çöp olarak nitelendirdigin coinler neler wavese gore yukarda gordugun. Bence iyi araştır demek ki proje iyi ki coin değerleniyor. Waves pismanliltir bana gore başka birşey değil.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Waves Platform hak ettiği yere gelmesi için biraz daha hızlı, biraz daha akıllı olmalı lazım.

Hız olayını açalım; geliştirme konusunda geri kalıyorlar. Örneğin Smart Contract çok çok önemli, geceyi gündüze katıp onu devreye almaları lazım. O tamamlandı mı durmak yok, hemen Waves DEX'in yeni platformuna yeni gatewayler eklenmeli, özellikle bilindik coinler acilen eklenmeli ve referans hediyesi, kampanyalar ile insanlar Waves DEX'e teşvik edilmeli.

Bunları da yaptın mı, durmak yok. Hemen ICO'lar için ethereum'un wavesten sonra başlayıp önce bitirdiği daico sistemini getirmesi lazım. Bunlar da bitti mi, durmak yok.

Hemen developerların platformu kullanması, yeni icoların çıkması için gerekli teşviklerin yerine getirilmesi. Bunlarda tamam oldu mu, durmak yok. Hemen güzel bir reklam kampanyası yürütüp olaya son noktayı koymak. İşte bundan sonra biraz durarak, coinin geldiği fiyatın keyfini sürebilirler.
member
Activity: 504
Merit: 12
coinmarketcapın genel durumu yüzünden bir türlü kendine gelemedi bu wawes coin ama bahar aylarında bir değşiklik yaşayabilir
member
Activity: 308
waves in hak ettiği yer neresi ki acaba? digibyte sia gibi market cap i kendisinden az olan fakat güvenme açısından ay seviyede olanlar 10x kat yaparken waves 3-4 katı aşamıyor
member
Activity: 79
rus olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Smiley
waves projesi için toplanan ico parasının bir bölümünü ceplerine indirdikleri için olabilir mi?
bitshares gibi sistemi oturtamadıkları için olabilir mi?
Bitsharesten ne hayır gördün? Bitsharesi kaç defa kullandın? Bitshares dump döneminde 10x yaptı da bizim mi haberimiz Yok?
member
Activity: 79
valla ilk başlarda bu tayfanın sözlerine ben de çok inandım waves ile ethereumu eşdeğer görmüştüm ama bakıyorum ki bi cacık olmadı. Uzun zamandır yerinde sayıyor.Hiç gerek yok alım satımlara
Di mi kendin ne güzel söylüyorsun En azından yerinde sayıyor. Strat gibi 20ye çıkıp 5e inmedi
full member
Activity: 686
Merit: 111
valla ilk başlarda bu tayfanın sözlerine ben de çok inandım waves ile ethereumu eşdeğer görmüştüm ama bakıyorum ki bi cacık olmadı. Uzun zamandır yerinde sayıyor.Hiç gerek yok alım satımlara
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Borsalarda yeşil rüzgarlar eserken waves sağlam adımlarla artıyordu tabikide düşüşten o da etkilendi doğal olarak. Yıl başındaki ağır düşüşten sonra belini doğrultamayanlardan. 17 usd seviyelerine gelmişti oradan alanlar umarım doğru yerde çıkıp kurtarmıştır kendini
newbie
Activity: 252
meark etme kardeşim bu sene wawes  yılı olacak o yüzden size davsiyem hiç yılmadan bekleyin elinde sonunda karlı çıkan siz olursunuz wawes projesi çok güzel
newbie
Activity: 84
Bu forumda bir tayfa var, Waves diye tutturmuşlar çoğu birbirinin yan hesabı adamlar millete Waves tavsiye ederken kendileri icodan icoya koşturuyor.. Waves'ten bir bok olmaz, decentralized borsa olayını o gerçekleştiremedi, 1.5 yıldır elle tutulur bir şey yapamadı, sene sonu eos'un decentralized borsası çıkıyor, streamity var, neo lar için neonexchange geliyor kısacası waves toprağa gömülmüştür.

Evet dostum tamda dediğin gibi ne projeler geliyor geriden bizim wavesçi tayfa NEO nun uçup gitmesini nasıl kedinin ciğere baktığı gibi baktılarsa yeni gelenlere de öyle bakıcaklar bu gidişle . Smart contract gelince ucucak zannediyorlar ama ondan da bi cacık olmaycak . Ama bir taraftan da wavesin çop olduğunu kabullenmeyip hala 1000 dolar olcak diye yazmaya devam edicekler gibi
member
Activity: 365
Waves. Ne güldürür ne öldürür. Tüm koinlere yansıyan bir hareket olursa waves te bu hareketten etkilenip artabilir. Yoksa waves malesef hareket edecek gibi gözükmüyor. Çok hantal bir coin.
Pages:
Jump to: