Pages:
Author

Topic: Waves'e neden bu kadar umut bağlanıyor? - page 2. (Read 2353 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
October 29, 2017, 06:28:58 PM
waves için ay olarak değil ancak belki gelecek yıl bu vakitler diye bir tahmin yapmak lazım galiba çünkü kısa vadeli kara marjı trade olarak bakılacak bir coin degil bence
hero member
Activity: 629
Merit: 508
October 29, 2017, 03:18:51 PM
10 ekımde cıddı seyler gorecegız dıye konusuyorduk fakat sonrasında noldu bır acıklama vesaıre yapıldı mı yenı dex gelmıyor muydu? Fork muhabbetlerı gecsın sonra mı acıklayalım dedıler bılmıyorum ama 10 ekımde bıseyler gelıcektı, ben bır haber vesaıre goremedım, testlerı yapılıyor denmıstı en son sanırım?

Waves NG için 10 ekim tarihi duyurulmuştu CEO tarafından. Ama testnet içinmiş. Şuan testnet üzerinde NG aktif edildi ve testleri devam ediyor. Testnet'teki testler sorunsuz olarak tamamlandıktan sonra mainnet'te de aktif hale getirilecek. Onun akabinde de dex güncellemesinin gelmesini bekliyoruz. Yayınladıkları Roadmap'e göre yılbaşına kadar bunların tamamlanması gerekiyor.
full member
Activity: 406
Merit: 158
October 29, 2017, 03:08:02 PM
10 ekımde cıddı seyler gorecegız dıye konusuyorduk fakat sonrasında noldu bır acıklama vesaıre yapıldı mı yenı dex gelmıyor muydu? Fork muhabbetlerı gecsın sonra mı acıklayalım dedıler bılmıyorum ama 10 ekımde bıseyler gelıcektı, ben bır haber vesaıre goremedım, testlerı yapılıyor denmıstı en son sanırım?
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
October 29, 2017, 01:49:25 PM
Benden öncesi waves için zaten yeteri kadar açıklama yapılmış ama yine de belirteyim dex platformu iddiasıyla çıkan bir kaç coin daha var ama önemli olan sadece merkeziyetsiz borsa olmak değil gerekli arayüz ve ekibi çalışkan değilse ne yazıkki iyi bir yere gelmiyor, ama waves tam bu noktada ön plana çıkıyor hem proje hem de ekip olarak gayet sağlam
hero member
Activity: 896
Merit: 515
October 29, 2017, 01:48:52 PM
Patlayan onca borsa ortadayken, merkezi olmayan borsa fikrinin çok iş yapması gerekmez miydi?
Sürü psikolojisi, balinalar merkezi borsalarda yüksek hacim oluşturunca insanlar bir umutla oralara kaymak zorunda. Üstelik merkezi borsaların kapsadığı coin sayısı çok fazla. Bunlar eklenmedikçe nasıl tercih edilebilir ki? Storj tutan biri iseniz yeriniz bittrex veya polo olur. TaaS tutuyosanız Liqui de işlem yaparsınız. Projelerin bütününü kavrayan bir dex yok henüz. Ama waves te bu esneklik var.
member
Activity: 215
Merit: 13
October 29, 2017, 01:34:15 PM
Patlayan onca borsa ortadayken, merkezi olmayan borsa fikrinin çok iş yapması gerekmez miydi?
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
October 29, 2017, 01:11:17 PM
Waves ilk yatırım yapanlara çok güzel kazandırdı. Projesi ekibi de güzel olunca bir güven ortamı oluştu ancak son zamanlarda güveni sarsmaya başladı. Daha ne kadar düşecek btc karşısında bilmiyorum geldiği yere geri mi gidiyor acaba.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
October 29, 2017, 12:54:52 PM
Bilmediğim için soruyorum.Hangi başlığa girsem mutlaka çok umutlu bir waves taraftarı ile karşılaşıyorum.
Waves'e neden bu kadar umut bağlanıyor? Neyin gerçekleşmesi waves'i uçuracak?
Bizimkisi Stockholm sendromu Smiley Yatırım için soruyorsan Waves ile ilgili bir sürü kaynak var kendin öğren böylesi daha sağlıklı. Meraktan soruyorsan, bir coinin fiyatının katlanması için mantıklı bir sebebe ihtiyaç gerekmiyor Sad Bu yüzden insanlar yatırım yaptıkları coinin fiyatının yükselmesi gerektiğini düşünüyor.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
October 29, 2017, 11:44:16 AM
waves altyapısı ile çıkarılan kriptoparaların başarısına bağlı gibi biraz da.

Adamakilli tek proje primalbase onunda hali ortada.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
October 29, 2017, 11:38:23 AM
Yatirim yaptigin coine umut baglarsin bukadar basit. Wavesin cidden cok guclu communitysi var oyuzden sirtinin yere gelmeyecegini dusunuyorum.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
October 29, 2017, 11:17:33 AM
Merkezi olmayan exchange projesini ortaya atan ve bunu başarılı bir şekilde ortaya koyan ilk coin bu yüzden milletin beklentisi çok büyük. Hatta bazıları olayı baya abartıp waves ile yatıp waves ile kalkıyorlar. Cheesy
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
October 29, 2017, 10:03:48 AM
waves benim 1 yıldır takip ettiğim bir coin ve 2-3 dolar  5-6 dolar arası sürekli oynuyor, incelediğim kadarıyla uzun vadede beklemek yanlış olur.
3 dolardan toplayıp 5 dolardan çıkabilirsiniz ben wavesin 20 dolar falan olacağını sanmıyorum
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 29, 2017, 08:04:06 AM
Merkezsiz borsa şart arkadaşlar ve ilk tanıtan alır yürür waves hızlı başladı ama bayağı yavaşladı ama onlarda farkında rüzgarı arkalarına alacaklar bir dakikadan sonra o zaman umut bağlayanları anlayacksınız
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
October 28, 2017, 08:39:14 PM
Ben vaadedilenlerin yapılamayacağını,yapılsada çok geç kalınacağı kanaatindeyim. 100$ 300$ olucak falan diyenler var ciddi ciddi. Waves eğer bir gün 100$ olursa muhtemelen torunlarımıza bir zamanlar kağıt paralar kullanıyordul diye anlatıyor oluruz. Bitcoin 1.000.000$ falan olur o zamana 😂
full member
Activity: 182
The future is your Genome
October 28, 2017, 06:56:07 PM
Waves'i araştırdığımda merkezsiz borsa işinde oldukça ciddi olduklarını görebiliyorum.Yaptığı anlaşmalar filan güzel.Ama şunu kabul etmek gerekirki daha önünde alması gereken çok yol var.Risk alıp satın alınabilecek bir coin olarak görüyorum kendilerini az bir bilgimle.
member
Activity: 476
Merit: 12
October 28, 2017, 06:10:09 PM
son zamanlarda insanların waves e olan inançlarını kaybettiğini görüyorum. kimisi de Türk insanı duygulal bağ kuruyor vb zırvalıyor Smiley duygusal bağ ile alakası yok. waves in yaptığı anlaşmalara baktığınızda ve altyapı ile ile ilgili geliştirmeleri takip ettiğinizde zaten bişeyler canlanır kafanızıda. yatırım yaparsınız ya da yapmazsınız o sizin bileceğiniz bir iş . ama işkembeden sallamayı kesin lütfen
full member
Activity: 406
Merit: 101
October 28, 2017, 04:07:18 PM
Waves candır can. Her şeyden önce tecrübeli bir coindir. Smiley Güvenilir bir yatırım aracıdır. Ethereum gibi sağlam bir coindir.
full member
Activity: 560
Merit: 113
October 28, 2017, 03:56:25 PM
Çünkü waves çıktığında zibil gibi tonla coin yoktu sanırım o yüzden millet eski bu tarz coin'lere sarılmış ve satmak istemiyorlar. Ama şuan waves'i sollayacak bir sürü coin var bu da gerçek.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
October 28, 2017, 03:47:55 PM
Şu anda piyasada adam gibi fiyatlanmayan sağlam projelerden biri çünkü. Uzun vadede çok güzel kazandıracak ama sabırlı olana. Sabırsız olan zaten kaybetmeye mahkum
full member
Activity: 392
October 28, 2017, 03:33:09 PM
Kripto işine ilk girdiğim dönemlerde ki bu dönemler 4 ay öncesine dayanıyor , Waves'e çok fazla sempati sahibi olmuştum ve Waves tutuyordum fakat sonraki aşamalarda gördüm ki bugüne kadar Waves altyapısını kullanan bütün ICO'lar aşırı başarısız oldu ve Waves'in kendisi haricinde hiçbiri sağlam bir borsaya giriş yapamadı ve aynı zaman dex'in hacmi inanılmaz düşük ve aynı zamanda dex aşırı başarısız bir altyapıya sahip. Bir süre sonra bu faktörler sebebiyle waves'e olan tüm inancımı kaybettim ve çıkış yaptım , bu demek değil ki waves kesin başarısız olacak ama ben şahsi olarak bu sebeplerden dolayı waves'ten vazgeçtim artık.
Pages:
Jump to: