Pages:
Author

Topic: Waves'e neden bu kadar umut bağlanıyor? - page 3. (Read 2353 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
October 28, 2017, 12:46:48 PM
Bizde waves ve stratiste holdcu tayfa çok ısıtıp ısıtıp piyasaya sürülüyor. Bir umuttur yaşamak
full member
Activity: 350
Merit: 171
October 28, 2017, 12:13:32 PM
Waves'in birinci özelliği oturmuş bir yatırımcı kitlesine sahip olması. Gerek altyapısı gerek sunduğu yeniliklerden dolayı kripto yatırımcıları içinde ikinci ethereum olabilecek potansiyele sahip coinlerin başında geliyor. Waves NG istedikleri gibi gerçekleştirilebilirse uçar bu coin.
sr. member
Activity: 302
Merit: 250
October 28, 2017, 12:06:43 PM
Kol gibi giren coinleri satmaya kıyamadığımız için umut bağlıyoruz o yüzden misal xrp bacak gibi girdi umut bile bağlayamıyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
October 28, 2017, 11:44:05 AM
Waves farklı bir yapıda ama milletin umut bağlamasının sebebi sunduğu teknoloji değil bunu bil hocam. Özellikle bizim millet çılgınlar gibi waves hodluyor, herkesin elinde patladı şimdide uçsun kaçsın eski yerine dönsün diye bekliyorlar. Sağda solda konuşup milleti çekmeye çalışıyorlar. Al Waves'i vur Stratis'e ikiside şuan aynı durumda.
full member
Activity: 532
Merit: 102
October 28, 2017, 11:39:53 AM
Wavesin potansiyeli yüksek stratisinde öyle ikisininde yükselme şansları çok olduğu için birbirleriyle karşılaştırılıyorlar ama altcoinler 1 aydır kan ağladığı için umut falan çok kalmadı artık bende. Waves tabanlı çıkan coinlerde çok kolay oluşturulduğu için maliyetide az olduğu için genellikle çöp oluyor ama.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 28, 2017, 11:35:50 AM
bazı wavesçi arkadaşlar duygusal gibime geliyor..niye aldığını bilmiyor Cheesy  ama şöyle  bişey var waveste token üretmek ethere göre daha basit( bu iyi bir şey mi kötü mü bunu ilerde göreceğiz ama ether tokenlerinde yığınla çöp varken waves bunu kolaylaştırınca ne olur düşünmek lazım .d ) ayrıca kendi borsası ve cüzdanı var diye biliyorum ve etherumun tamamlayıcısı olarak görenler varmış.bi yerde okuduğuma göre rus sayılı zenginleri de bu projeye yatırım yapmış ..waves illaki yükselecek diye düşünüyorum..Litecoin bile yıllarca süründükten sonra ne hale geldi..ama waves ten kısa vade de pek atak gelmez gibime geliyor..tabi siz yine kendi araştırmalarınızı yapın ytd
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
October 28, 2017, 10:40:39 AM
Teşekkürler. Peki waves'in rakibi stratis mi? Bu ikisi karşılaştırılıyor genelde.Farkları nedir?

Temelde piyasaya sürülme amaçları bakımından iki koinin birbiriyle bir alakası yok fakat gerek aynı dönemde release edilmesi, gerekse fiyat yakınlıklarından, belki de biraz Cmrktcap' da uzun süre yan yana görülmelerinden ve toplam arzlarının da birbirlerine yakın olması durumundan ötürü belirli bir kitle tarafından özdeşleştirilmişler.
full member
Activity: 252
Merit: 100
October 28, 2017, 09:44:54 AM
Benim bildiği waves tam anlamı ile dexi karşılamıyor para transferinde bir yerde birikme söz konusu bu da tam olarak dex olmadığı anlamına geliyor sanki
member
Activity: 215
Merit: 13
October 28, 2017, 08:47:12 AM
waves altyapısı ile çıkarılan kriptoparaların başarısına bağlı gibi biraz da.
member
Activity: 215
Merit: 13
October 28, 2017, 08:35:24 AM
Değerli bilgiler edindim, teşekkürler.Sanırım sabır gerekiyor waves için.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
October 28, 2017, 08:21:23 AM
Bu tarz başlıklar görünce, diyorum ilerde gelip şu konuları hortlatsam mı? Belirli miktar waves sahibiyim, başka coinlerde var. Ancak aralarında altyapı olarak en güvendiğim waves ng gateway ile işlem bazında en fazla kapasiteye sahip dex olacak, önyüz de değişip işlem hacmi artınca doğal olarak rakipsiz tek borsa olacaktır. Sizce rakipsiz ve işlem hacmi bu kadar büyük bir olan borsadan mı sorunsuzca ico çıkarmak mantıklı? yoksa borsaların alıp almayacağı belli olmayan, bir altyapıyı kullanarak mı piyasaya girmek mantıklı?

gelecekte waves daha çok konuşulacak.

hıc dusunmemıstım bu açıdan. sanırım kımse de bu ayrıntıyı dusunmedı.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
October 28, 2017, 07:39:48 AM
Bu tarz başlıklar görünce, diyorum ilerde gelip şu konuları hortlatsam mı? Belirli miktar waves sahibiyim, başka coinlerde var. Ancak aralarında altyapı olarak en güvendiğim waves ng gateway ile işlem bazında en fazla kapasiteye sahip dex olacak, önyüz de değişip işlem hacmi artınca doğal olarak rakipsiz tek borsa olacaktır. Sizce rakipsiz ve işlem hacmi bu kadar büyük bir olan borsadan mı sorunsuzca ico çıkarmak mantıklı? yoksa borsaların alıp almayacağı belli olmayan, bir altyapıyı kullanarak mı piyasaya girmek mantıklı?

gelecekte waves daha çok konuşulacak.
full member
Activity: 672
Merit: 100
October 28, 2017, 07:36:20 AM
Teşekkürler. Peki waves'in rakibi stratis mi? Bu ikisi karşılaştırılıyor genelde.Farkları nedir?

Stratis genel olarak şirketler için çıkarılmış bir proje ve genelde insanlar 2 projeninde tutacağını söylüyor, benim fikrimde o yönde
member
Activity: 1264
Merit: 43
October 28, 2017, 07:31:52 AM
Ben buna çok yatırım yapan kişiler tarafından abartıldığını düşünüyorum biraz. Proje sağlam olabilir ama wallete giren bir kar olmadı henüz diye biliyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 28, 2017, 07:23:14 AM
Treni kaçırmak istemiyorlar.
Özellikle etherium için  scam bu ,balon patlayacak diyorlardı 10 cent olduğu zamanlar falan Smiley
Şimdi aynı şey farklı özellikler getiren teknolojileri kaçırma korkusu yüzünden oluyor,sahip çıkılıyor doğal olarak.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
October 28, 2017, 07:08:51 AM
Etherium trenini kaçırınca millet buna umut bağladı. Önümüzdeki senelerde 100 dolar olacağına inanıyorlar. Ama ortam ethde ki gibi değil ne yazık ki.
full member
Activity: 392
Merit: 107
October 28, 2017, 06:57:47 AM
ethereum trenini kaciranlar sıkıca sarildigi bir coin oldugu icin. ileride cok artacagini dusundukleri ve merkezsiz borsa anlayisinin kripto dunyasinda hakim olacagi dusuncesi waves i on plana cikariyor.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
October 28, 2017, 06:38:36 AM
biz türkler bu konuda fazla duygusalız coine bağlanıp holder oluyoruz ve 1 yıldan fazla bekletiyor bizi wavesinde fazlasıyla türk holderi mevcut umut postları görmeniz çok doğal bu aynı şekilde lisktede böyleydi. kiminin waves kiminin gup umut dünyası işte  Grin

Ben Matchpool dan ümidimi kestim mesela Smiley ama waves de maliyetim iyi olduğu için bekleme taraftarıyım. Ama dediğin gibi herkesin duygusal olarak bağlandığı coinleri var. misal benim için Monero Smiley şimdi hiç yok elimde ama hala izliyorum okuyorum. Keza Digibyte, ömrümü yedi ama hala tutuyorum. düşünce alıyorum. az yükselince karımı digibyte olarak tutarak satıyorum miktar artırmaya çalışıyorum.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
October 28, 2017, 06:19:39 AM
biz türkler bu konuda fazla duygusalız coine bağlanıp holder oluyoruz ve 1 yıldan fazla bekletiyor bizi wavesinde fazlasıyla türk holderi mevcut umut postları görmeniz çok doğal bu aynı şekilde lisktede böyleydi. kiminin waves kiminin gup umut dünyası işte  Grin
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
October 28, 2017, 06:13:31 AM
Şu wavesi rahat bırakın kardeşim tavuğunuza mı kışt dedi Smiley Her hafta bu tarz başlıklar açılıyor irdele irdele bitiremediniz wavesi
Pages:
Jump to: