Pages:
Author

Topic: wetrust $trst treni - page 2. (Read 1121 times)

hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 02, 2017, 01:56:20 PM
Bence wetrust yakın gelecekte bir doların üstüne çıkabilecek kapasiteye sahip.Elimdeki tokenların %50 sini 75 cent olunca elden çıkarırım daha sonra kalan miktarın %50sini 1 dolar olunca satarım geri kalanı elimdeki duruma göre kullanırım. Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 541
December 02, 2017, 01:55:33 PM
Merhaba;

Bir yerlerde bir banka ile ortaklık yapacaklarına dair doğrulanmamış bir söylenti okumuştum sanırım. Bu günlerde nedense herkes birbirine $TRST aldırmaya çalışıyor. Akılmın bir kenarında 2018'de pişman olacağım diyor ama göreceğiz. YTD

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
December 02, 2017, 12:03:27 PM
Sağlam bir coin görünmüyor ama sürpriz yapması olası gibi duruyor. Danışmanları arasında vitalik ve emin gun sirer var.
full member
Activity: 406
Merit: 158
December 02, 2017, 06:57:04 AM
İnceeledim biraz ama @karmenali'nin de yorumunu gördükten sonra özellikle, vazgeçtim:) kazandırır kazandırmaz bilemem de bu kadar sıkıntılı olduğu söylenen bişeye girmemem daha doğru olur diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
December 02, 2017, 04:39:04 AM
trst uzundur dump/pump coını olmuştur fakırlerın parasını topluyorlar sureklı trst uzerınden ben uzak durulması gerektigini düşünüyorum, yanlış hatırlamıyorsam bunlar vitalik ile birlikte bir fotograf yayınladılar da sonra vitalik havaalanında yanıma gelip foto çektirdiler ben bu herifleri tanımıyorum, projeleriyle alakam yok diye yazmıştı ama bu proje içinmi bitclave içinmi onu karıştırıyorum şimdi

Proje genel itibariyle güzel . Sistemin oturması uzun sürecek orası belli . Ha diyince aktifliğe geçecek bir durum değil  .

weTrust için olduğunu sanmıyorum ben . Bitclave olabilir dediğin gibi .
full member
Activity: 266
Merit: 242
December 02, 2017, 02:17:08 AM
trst uzundur dump/pump coını olmuştur fakırlerın parasını topluyorlar sureklı trst uzerınden ben uzak durulması gerektigini düşünüyorum, yanlış hatırlamıyorsam bunlar vitalik ile birlikte bir fotograf yayınladılar da sonra vitalik havaalanında yanıma gelip foto çektirdiler ben bu herifleri tanımıyorum, projeleriyle alakam yok diye yazmıştı ama bu proje içinmi bitclave içinmi onu karıştırıyorum şimdi
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
December 01, 2017, 04:07:32 PM
Ben o trenin kalkmasına hala çok uzun bri zaman olduğunu düşünüyorum ve daha uzun bir zamanda o tren kalkmayacağı için şimdiden almanın saçma olacağını düşünüyorum açıkçası.
full member
Activity: 420
Merit: 108
December 01, 2017, 04:04:37 PM
Yaklaşık 3-4 ay elimde tuttuğum bi coin.Sonunda dayanamayıp sattım.İyide yaptım bence  Cheesy
full member
Activity: 252
Merit: 100
December 01, 2017, 03:23:04 PM
wetrust konusunda pek ümitli değilim ben açıkçası. Pek de iyi gitmiyor zaten. 1 doları falan geçtim 0.5 falan olsa yine de iyi heralde yakın zaman için. İleride ne olur bilmem ama şuan için durum bu.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
December 01, 2017, 03:20:03 PM
Bana laf söyleyenler olmuş ama karmenin de bu coinden illet ettiğini bilecek kadar wetrust ile haşır neşir oldum ben, icosuna katılmış birisi olarak o projenin 10 aydır tek bir satır kod geliştirmediğinide biliyorum. Ben uyarımı yapayım dedim bu coinden hiç bir halt olmaz, daha ucuz coinlere yönelinmesi taraftarıyım.

Ekibi direkt olarak Emin Gün Sirer destekliyor.
Sizinle polemik için yazmıyorum, ama Emin beyi kişisel olarak tanıyorum ekibi desteklediği falan yok ayrıca zamanında sadece para karşılığı danışmanlık yaptı, bunu soyleyerek kimseyi yanıltmayın projede danışman olarak çalıştı sadece. Zamanında 18k dan aldıklarım için ne dersiniz tekrar görürmü demiştim yorum yapamam pek bir bilgim yok demişti, yani öyle ahım şahım bir proje değil ben çok çektim o yüzden tavsiye etmiyorum
hero member
Activity: 896
Merit: 515
December 01, 2017, 03:08:14 PM
OO çevirisini yapmış olduğum ilk ve son proje uçuşamı geçecek  Grin Cool 15k dan satıp çıktım ne iyi yapmışım. Merak edenler için çalışan beta sürümü var zaten. Projeye gelince, daha çok hayır için yapılmış bir smart contract projesi diyebilirim. Geliştiriciler iyide trst tutanların bir çıkarı yok bu işten isteyen istediği coin ile grup oluşturup "gün" yapacak Smiley o parada rasgele belirlenen zaman aralığı ile grup üyelerine dağıtılacak. Tüm teyzeler altın gününü bu platformda yapsa bile trst tutanların bir çıkarı olmayacak.  Ancak pump dalgası gelirse yükselir.  Fikrimi söyleyeyim dedim.
full member
Activity: 420
December 01, 2017, 03:02:24 PM
wetrust çok kaliteli bir coin arkasında vitalik buterin var o yüzden herkes biliyor iyi yerlere geleceğini 100 leri gördü zamanında ama işte btc yükselmesiyle düştü
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
December 01, 2017, 02:53:54 PM
Agzı olan konusuyor ıste. Proje hakkında cok bılgım yok bıraz bıraz bakmaya basladım, gelıp surdakı bır cacık olmaz seyını okuyunca hee bı cacık olmazmıs dıyıp almaktan vaz mı gecıcem nedır yanı sunu yazmaktakı amac:) Alım fırsatı yakalarsam gırme hedefım var bakalım.
anu
legendary
Activity: 1218
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
December 01, 2017, 02:01:25 PM
Valla beklentisi olan coini kolay kolay yükseltmezler arkadaşar ben yazayım şurayada toplu katliam olmasın ayrıca wetrusttan bir cacık olmaz onuda belırteyım

Bir cacık olmayacağı kanısına nereden vardınız? Projeyi ne kadar incelediniz de bunu "belirteyim" diye 3 kelimeyle buraya yazıyorsunuz? Ekibi direkt olarak Emin Gün Sirer destekliyor. Bu kişi boşu boşuna proje desteklemez. Bir cacık olmayacak olsa desteklemez, yerden yere vururdu. Bancor' u al aşağı ettiği gibi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
December 01, 2017, 12:48:36 PM
Valla beklentisi olan coini kolay kolay yükseltmezler arkadaşar ben yazayım şurayada toplu katliam olmasın ayrıca wetrusttan bir cacık olmaz onuda belırteyım
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
December 01, 2017, 12:43:56 PM
Ben de  0.24 dolar civarından almıştım yükselmesini bekliyorum. Benim tahminim 1 dolara çıkacağı yönünde. Şu an bile geç değil almak için bana sorarsanız. 0.36 dolar civarında şu an değeri. Bir süre daha artışa geçmezse satacağım ama 1 dolara yaklaşacağı konusunda ısrarlıyım hala.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
December 01, 2017, 07:33:40 AM
Yakın zamanda fiyat açısından güzel karlar bırakacak ben de hem fikirim. İlk ICO başlangıcımı WeTrust ile yapıp güzel bir kar sağlamıştım . Sonrasında diğer tokenlerle akışına bıraktık  . Bırakınca yerle yeksan olduk . Sene sonuna kadar fiyatı çok rahat bir şekilde 1 $ seviyesine geleceğini düşünüyorum .

Umarım haklı çıkarsınız hocam elimde ciddi miktarda wetrust var keşke geçen yaşadığı pumptan sonra elimden çıkarsaydım şimdi bu fiyatlardan yeniden alırdım ama dediğiniz gibi bir dolar olursa keşke demem için bir sebep kalmaz.
legendary
Activity: 1036
December 01, 2017, 06:13:17 AM
Yakın zamanda fiyat açısından güzel karlar bırakacak ben de hem fikirim. İlk ICO başlangıcımı WeTrust ile yapıp güzel bir kar sağlamıştım . Sonrasında diğer tokenlerle akışına bıraktık  . Bırakınca yerle yeksan olduk . Sene sonuna kadar fiyatı çok rahat bir şekilde 1 $ seviyesine geleceğini düşünüyorum .
full member
Activity: 210
December 01, 2017, 05:53:28 AM
Çok fazla para harcadılar. Çok fazla reklam yaptılar. Bu işler reklamla mı olur yoksa altındaki teknoloji ile olur dikkatli olmak gerekiyor. Sağ sola reklam basmakla olmaz gibi geliyor. Tabi kendi araştırmanızı yapın.
member
Activity: 336
Merit: 11
December 01, 2017, 05:48:03 AM
10 gündür ben de bu coin'i takip ediyorum. Yatırım yapıp yapmama konusunda çekincelerim var. Mevcut fiyatlardan alım yapmayı önerir misiniz arkadaşlar? 
Pages:
Jump to: