Pages:
Author

Topic: wetrust $trst treni - page 3. (Read 1121 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
December 01, 2017, 05:27:07 AM
Beklentilerin henuz altında olduguna gore alım noktası olabılır mı pekı arkadaslar, beklentı nedır onu da sorayım yanı buyuk bır beklentı mı var ve altını dolduracak neler gelıstırılıyor bıraz fıkır verebılır mısınız, forumda baya ınsan sırf sevdıgı ıcın coın ısımlerı yazıyor, ne ıs yaptıklarını sorunca bılen bır elın parmaklarını gecmıyor, ıyı bır fıyat ve proje oldugunu dusunursem gırmek ıstıyorum ben de ufak mıktar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
December 01, 2017, 05:18:01 AM
WeTrust'u birçok kişi biliyor.İyi yerlere geleceğini herkes düşünüyor zaten.Çok zor bir tahmin değil  Smiley  Wink

Sizin dediğiniz gibi wetrust'un iyi yerlere geleceğini herkes düşünseydi fiyatı şuanki değerinin çok daha üstünde olurdu. Smiley Umarım bu aralar yapacakları denemeler başarılı olur ve önümüze çalışan bir platform koymayı başarır wetrust ekibi.
full member
Activity: 266
Merit: 242
December 01, 2017, 12:59:27 AM
Rosca isimli bir sistem geliştiriyorlar bunlar. Onunla alakalı bir güncelleme gelebilir bu yakında. Trusting Lending Circles isimli yani bizim annelerimizden bildiğimiz Altın Günü' nün blockchainde işleyen sürümünü yapmaktı hedefleri. Bununla ilgili bir kaç bildirim yayınlanmış son dönemde sosyal medya hesaplarında. Sanırım yakın dönemde çalışan bir beta yayınlayıp testnet tarzı bir şeyi sunacaklar.
Hocam onuda bir yapamadılar gitti o kadar para topladılar hatta bunun çok uzun zaman önce betası vardı diye hatırlıyorum bir siteleri vardı hala doğru düzgün çalışan birşey çıkaramadılar
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 30, 2017, 11:55:15 PM
Rosca isimli bir sistem geliştiriyorlar bunlar. Onunla alakalı bir güncelleme gelebilir bu yakında. Trusting Lending Circles isimli yani bizim annelerimizden bildiğimiz Altın Günü' nün blockchainde işleyen sürümünü yapmaktı hedefleri. Bununla ilgili bir kaç bildirim yayınlanmış son dönemde sosyal medya hesaplarında. Sanırım yakın dönemde çalışan bir beta yayınlayıp testnet tarzı bir şeyi sunacaklar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 30, 2017, 11:38:58 PM
Bir haber vesaire var mı neden 15 gun icinde biseyler beklenıyor? Her an patlıcak gıbı duruyor bence de ama rısklı oldugu ıcın yatırım yapmadım, olayı nedır bıraz aydınalatabılecek varsa ıyı olur, aklımda olan bır yatırım benım de.
full member
Activity: 420
Merit: 108
November 30, 2017, 02:42:34 PM
WeTrust'u birçok kişi biliyor.İyi yerlere geleceğini herkes düşünüyor zaten.Çok zor bir tahmin değil  Smiley  Wink
member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
November 30, 2017, 02:38:29 PM
şu anda fiyatı 3800 sat. rez al bekle. sonra görmedim duymadım bilmiyorum demeyin. süre 15 gün. sorumluluk kabul etmem.
Pages:
Jump to: