Pages:
Author

Topic: Worldcore ICO tartışma alanı - page 16. (Read 30312 times)

hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 03, 2017, 03:17:45 PM
ICO sunun bitmesine daha 11 gün var gözüküyor . Adamlar aşırı hızlı dağıtmışlar bountyleri tebrikler valla .

Şimdi etherdelta üzerinden ico fiyatının yaklaşık 3te 1 fiyatına wrc token almak varken kim icoya girip token satın alır  Huh Fiyat düşmüş ama Ruslar daha uyanmadı onlar fiyatına bakmadan satabilir fiyat dahada inebilir bence.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
December 03, 2017, 03:13:38 PM
ICO sunun bitmesine daha 11 gün var gözüküyor . Adamlar aşırı hızlı dağıtmışlar bountyleri tebrikler valla .
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 03, 2017, 02:56:09 PM
https://etherdelta.com/#WRC-ETH
çok pis dumpladılar mecburen hold arkadaşlar, cümleten geçmiş olsun ama wrc tutana kazandırır alex adam gibi iş yapıyor hemen gönderdi tokenleri
Dump geleceği belliydi. Hodl'cuyuz Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 242
December 03, 2017, 02:26:06 PM
https://etherdelta.com/#WRC-ETH
çok pis dumpladılar mecburen hold arkadaşlar, cümleten geçmiş olsun ama wrc tutana kazandırır alex adam gibi iş yapıyor hemen gönderdi tokenleri
full member
Activity: 644
Merit: 100
December 03, 2017, 02:08:51 PM
2 ay imzasında kaldım 2454 wrc gelmiş.
0.1 den 250 dolar yapar. thminen dump ile anında 0.05 e iner. 120 dolar yapar. boş bir imza oldu gibi görüküyor.

hiçbişey kazandırmadı.
member
Activity: 280
Merit: 10
December 03, 2017, 01:46:25 PM
benimde sorunsuz olarak gelmiş arkadaşlar sizlerden ricam var boyle sayfada paylasmaya gerek olmaksızın bounty yöneticileir kimler var misal sylon gibi bilgi verirmisiniz ??
full member
Activity: 854
Merit: 113
December 03, 2017, 01:37:10 PM
Vay be alex verdiği sözü tutmuş hemen dağıtmış, hepsi gelmiş umarım herkesin sorunsuz olarak dağıtılır da kapanır şu konu bizim için. Geçmiş olsun arkadaşlar, lütfen bidaha kimse colorless'in imzasına falan girmesin:)
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
December 03, 2017, 01:30:12 PM
Enteresan bir iş yaptılar. ico uzadı 11 gün daha var tamamlanmasına ama bounty ödüllerini ico bitmeden dağıttılar. Borsaya girdiğinde güzel dumplanır diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 03, 2017, 01:28:03 PM
Signature'dan kazandıklarım gelmiş. Bilginize.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
December 03, 2017, 01:22:59 PM
herkese cümleten geçmiş olsun , worldcore'u kullandığınız için teşekkür ederiz. bir daha ki ucuslarımızda mümkünse colorless'in olmadığı bir ucağa binerseniz daha mutlu olursunuz
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
December 03, 2017, 01:08:02 PM
twitter odemeleri gonderilmiş arkadaşlar telegramda oyle yazıyor, ıyı ben ıco bitmeden dagıtılmaz diye düşünüyordum
member
Activity: 378
Merit: 20
December 03, 2017, 01:05:24 PM
Bounty ödemelerine nihayet başladılar. Bana bir parça gelmiş. Ama anladığım kadarıyla parça parça ödüyorlar. Katılan arkadaşlar hesaplarını kontrol edebilirler. İnşallah colorless doğru göndermiştir listeleri.  Grin

Ödemeler başladı ha , hadi hayırlısı bakalım katılımcı arkadaşlara. Yalnız taksit taksit olması biraz sıkıntı ama hiç yoktan iyidir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 03, 2017, 12:59:56 PM
Nihayet 3 aylik surecin sonuna geldik nerdeyse.Bountyleride sag salim alabilirsek ilk firsatta dumplayacagim.1 milyar coine 0.10 usd fiyat fazlaydi zaten.Surectede tepki cektiler hep ico uzattilar bountyler karisti vs.Yari fiyatina satsam kafi.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
December 03, 2017, 12:43:54 PM
Bounty ödemelerine nihayet başladılar. Bana bir parça gelmiş. Ama anladığım kadarıyla parça parça ödüyorlar. Katılan arkadaşlar hesaplarını kontrol edebilirler. İnşallah colorless doğru göndermiştir listeleri.  Grin
full member
Merit: 102
December 02, 2017, 03:35:29 PM
Stakeleri geçirmiş sonunda bu iyi oldu en azından yalnız facebookda ne zaman 500 arkadaş olayı çıktı

Colorlessk,stakeleri excel listesine geçireli çok uzun bir süre oldu ama adam bir türlü listeye son şeklini verip kampanyanın ceosu olan Alex'e yollamıyor.Gerçekten insanları sinir etmeye mi çalışıyor anlamıyorum.
Burda yüz tane adam var ama 3-5 kişi gördüm telegramda konuşan, bugün tekrar birileri hala niye hesaplanmadı yazmıştı. Diğer katılımcıların umrunda değil heralde günlerce bu adamın hiçbişey yapmaması, 2 günde yapabielceği işi 10 günde yapmaması ki sesleri çıkmıyor. 50 sayfa olmuş worldcore, burda bi ton konuşcanıza orda yazsaydı bu arkadaşlar, şimdiye almıştı herkes tokenlarını bence. Bi gariplik var bizim insanımızda burda konuşup asıl tepki göstermesi gereken adama gidip bişey demiyorlar.

colorless'in özellikle son 2 gündür hiçbişey yapmamıs olması büyük tepki cekecek gibi duruyor. insanlar bosuna sitem etmedi bu adama. global'da sadece colorless konusu acılsa en az bu kadar sayfa post gelir
Ben hiçbişey olacağını sanmıyorum, gidip kimsenin konu açtığı da yok sanırım, bu adam hep böyleymiş işine gelmedi mi ortadan kayboluyor arkadaşlardan bazıları girmişti onlardan duyuyorum ben de. saçma sapan götü boklu token hakkında 935 yorum yapılmış burda, gördüğüm en saçma iş. Bukadar yorumun onda birini gitsinler de telegramda yazsınlar, orda worldcoreun ceosu bile bulunuyorms, adam gibi tepki görseler bakın bakalım böyle yavşak yavşak oynayabilirler mi sizle.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
December 02, 2017, 03:32:52 PM
Stakeleri geçirmiş sonunda bu iyi oldu en azından yalnız facebookda ne zaman 500 arkadaş olayı çıktı

Colorlessk,stakeleri excel listesine geçireli çok uzun bir süre oldu ama adam bir türlü listeye son şeklini verip kampanyanın ceosu olan Alex'e yollamıyor.Gerçekten insanları sinir etmeye mi çalışıyor anlamıyorum.
Burda yüz tane adam var ama 3-5 kişi gördüm telegramda konuşan, bugün tekrar birileri hala niye hesaplanmadı yazmıştı. Diğer katılımcıların umrunda değil heralde günlerce bu adamın hiçbişey yapmaması, 2 günde yapabielceği işi 10 günde yapmaması ki sesleri çıkmıyor. 50 sayfa olmuş worldcore, burda bi ton konuşcanıza orda yazsaydı bu arkadaşlar, şimdiye almıştı herkes tokenlarını bence. Bi gariplik var bizim insanımızda burda konuşup asıl tepki göstermesi gereken adama gidip bişey demiyorlar.

colorless'in özellikle son 2 gündür hiçbişey yapmamıs olması büyük tepki cekecek gibi duruyor. insanlar bosuna sitem etmedi bu adama. global'da sadece colorless konusu acılsa en az bu kadar sayfa post gelir
full member
Merit: 102
December 02, 2017, 03:30:31 PM

Burda yüz tane adam var ama 3-5 kişi gördüm telegramda konuşan, bugün tekrar birileri hala niye hesaplanmadı yazmıştı. Diğer katılımcıların umrunda değil heralde günlerce bu adamın hiçbişey yapmaması, 2 günde yapabileceği işi 10 günde yapmaması ki sesleri çıkmıyor. 50 sayfa olmuş worldcore, burda bi ton konuşcanıza orda yazsaydı bu arkadaşlar, şimdiye almıştı herkes tokenlarını bence. Bi gariplik var bizim insanımızda burda konuşup asıl tepki göstermesi gereken adama gidip bişey demiyorlar.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 02, 2017, 01:51:53 PM

member
Activity: 168
Merit: 10
December 02, 2017, 01:00:17 PM
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 02, 2017, 06:01:36 AM
Reddite bakıyorsunuz sadece bir kişi bir post paylaşarak 35bin civarı worldcore almış, bunlar fiyatı nasıl dumplucak kim bilir. Çıktığında sağlam bir dump yer gibime geliyor benim de, millet bıktı zaten gelir gelmez satan çok olucaktır tahminimce.
Pages:
Jump to: